• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon hep çift çizgi

kızlar silik çizgi çıkması gebe olmadığı anlamına geliyor. yani şöyle söyliyim. en de ovulasyon testiyle öğrendim gebe olduğmu. ama benim adet günümde ilk çizgiden bile daha koyuydu . yani gebe miyim diyebilmek için ikinci çizginin çok koyu çıkması gerek

O zaman LH seviyeniz cok dusuk demektir hosmon tahlili yaptirin.
Tonlarca ovulasyon testi yaptim bir defa bile tek cizgi cikmadi bende.
Zaten prospektusunde de yaziyor.
Benim testler hep sonradan koyulaştı,geçersiz oluyor belli bir süre sonra ama iki gebeliğimde de aynı şey oldu hep saatler sonra ikinci çizgi çıktı,ovulasyon testinde de aynı şey oldu,bunun bi açıklaması olmalı:KK51:

Benim testler hep sonradan koyulaştı,geçersiz oluyor belli bir süre sonra ama iki gebeliğimde de aynı şey oldu hep saatler sonra ikinci çizgi çıktı,ovulasyon testinde de aynı şey oldu,bunun bi açıklaması olmalı:KK51:

Ikinci cizgi saatler sonra mi beliriyor yoksa saatler sonra mi koyulasiyor.
Saatler sonra beliriyorsa onu bilmiyorum. Ama zaman gectikce koyulasiyorsa onun nedeni test kurudukca boyanin matlasmasi. Aslinda koyulasmiyor ama kurudugu icin daha koyu gorunuyor.

Ikinci cizgi saatler sonra mi beliriyor yoksa saatler sonra mi koyulasiyor.
Saatler sonra beliriyorsa onu bilmiyorum. Ama zaman gectikce koyulasiyorsa onun nedeni test kurudukca boyanin matlasmasi. Aslinda koyulasmiyor ama kurudugu icin daha koyu gorunuyor.
Sonradan çıkıyor ikinci çizgi,başlangıçta hep tek çizgi oluyor

Tatlim ben kesinsin demedim istersen don oku olabilirsin hamile dedim bu sekilde ogrenenlerde varmis cunki topiklerde okudum arkadas sormus hatta o yuzden son adet tarihini sordum bence sen yanlis anladin kimseye kesin konusmamiz mumkun degil kanda beta hcg yapmadan sonucta hepimiz hamile kalmak icin ugrasiyoruz
Eger t cizgisi c cizgisinden surekli koyu cikiyorsa gebelik dusunulebilir. Onun disinda t cizgisi herzaman siliktir sadece yukurtlama donemi koyu cikar

Bu konuda bensiz olmaz kızlar banada bi el atın yardım edin lütfen 8 Mayıs yumurtlama oldu testlere göre ve her gün aynı saatlerde 9-10-11-12 olmak üzere testlerim ek'te olduğu gibi sizce neden Flu silik olmuyor bu çizgiler kafayı yemek üzereyim yardım edin lütfen

Eklentiler

• IMG_6401.JPG
    IMG_6401.JPG
    24,1 KB · Görüntüleme: 417
  • IMG_6666.JPG
    IMG_6666.JPG
    66,6 KB · Görüntüleme: 328
Canım
Aynen bak birak testi falan ben 2 3 ay takip ettim en koyi günleri degerlendirdim ama olmadi en sonunda biraktim ve biraktigim 2.ayda ogrendim oda aklimin ucundan gecmezken oylesine test bitsinde atiyim derken bi anda gordum stres en buyuk etken kafani rahat tut akisina birak bK nSl oluo ozmn

Sana katılıyorum:super: gerçekten çok doğru kafaya:silah: takınca bu iş olmuyor en iyisi relax olmak. HoppaZaten rabbim nasip etmişse o bi anda oluyor.:KK24: Stres yapınca her ay acabs bu sefer oldumu deyince olmuyor. Stres yapınca vücut geriliyor gez:KK55: dolaş kafanı dağıt bir meşgale bul kendine temizlik yap. :temizlik:Vesaire. Çünkü bunun sakin olmakla bayağı bir alakası var:KK59:. Ayrıca alttan muayene ettir mantar enfeksiyon varsa ilaç kullan geçer fitil gibi. İdrar yolu enfeksiyonu engellemez bunu bil. Çünkü hanımlarda sürekli nüks eden birşey. :KK71:Canını sıkma allaha güven. Kafan rahat olsun :halay:

Canım

Sana katılıyorum:super: gerçekten çok doğru kafaya:silah: takınca bu iş olmuyor en iyisi relax olmak. HoppaZaten rabbim nasip etmişse o bi anda oluyor.:KK24: Stres yapınca her ay acabs bu sefer oldumu deyince olmuyor. Stres yapınca vücut geriliyor gez:KK55: dolaş kafanı dağıt bir meşgale bul kendine temizlik yap. :temizlik:Vesaire. Çünkü bunun sakin olmakla bayağı bir alakası var:KK59:. Ayrıca alttan muayene ettir mantar enfeksiyon varsa ilaç kullan geçer fitil gibi. İdrar yolu enfeksiyonu engellemez bunu bil. Çünkü hanımlarda sürekli nüks eden birşey. :KK71:Canını sıkma allaha güven. Kafan rahat olsun :halay:
aynen ole hiç uğraşmadan hamıle kalanlar bunu göstergesi kılı kırk yararak vucudumuza hükmedemeyiz neyi canı isterse onu yapar :confused:

arkadasım 3 ay denemıstı doktor ona rahım temızleyıcı fıtıl vermıs neye dayanarak bılemıyorum sonrasında hamıle kaldı doktorun yonlendırmesıde cok onemlı doğru zmanda dogru seylerleHoppa

Bu konuda bensiz olmaz kızlar banada bi el atın yardım edin lütfen 8 Mayıs yumurtlama oldu testlere göre ve her gün aynı saatlerde 9-10-11-12 olmak üzere testlerim ek'te olduğu gibi sizce neden Flu silik olmuyor bu çizgiler kafayı yemek üzereyim yardım edin lütfen
Canım idrarı fazla mı damlatıyorsun? 4 damladan fazla olmayacak.

Back