• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon hep çift çizgi

Sende haklisin canim benimde gecen ay tutmadi cok husran oluyo bole olunca hep kotusunu dusunuyoruz o testlere var gibi bakip olmadigini gorunce nasil aci cekiliyor o yuzden anliyorum senide
Aynen bak birak testi falan ben 2 3 ay takip ettim en koyi günleri degerlendirdim ama olmadi en sonunda biraktim ve biraktigim 2.ayda ogrendim oda aklimin ucundan gecmezken oylesine test bitsinde atiyim derken bi anda gordum stres en buyuk etken kafani rahat tut akisina birak bK nSl oluo ozmn

Aynen bak birak testi falan ben 2 3 ay takip ettim en koyi günleri degerlendirdim ama olmadi en sonunda biraktim ve biraktigim 2.ayda ogrendim oda aklimin ucundan gecmezken oylesine test bitsinde atiyim derken bi anda gordum stres en buyuk etken kafani rahat tut akisina birak bK nSl oluo ozmn
Haklısın ama engel olamıyorum.

Ben gecen ay taktim ama bu ay hic takmadim 22 nisanda ovitrelle catlatma ignesini bi vuruldum 23 nisandan bi basladim iliskiye 1 martta dahil yaptim bekliyorum buralari okuyup kafa dagitiyorum kismette varsa olur rabbim izin versin yeterki canim

Haklısın ama engel olamıyorum.
Valla senden baska kimse senin doktorun olamaz bu sadece senin elinde ben mesela neler yaptim anlatiyim kendimi derse verdim dersten skldm temizlige verdim temizligi bitirdim disari verdim araba kullanmasini ogrenmeye basladim arkadaslarimla daha sk gorusup kafami dagittim ama hic mi hic yumurtlamaya bakmadim gun asiri yaptim sen dene bide bir seneden fazla evliysen doktora git esinede baksinlar ben gittim cunku bise olmadigini ogrenince iyce akisiba biraktim suan daha yeniyim kac hafta onu bile bilmiorm adetim daha yeni birhafta gecti kese bile gorunmedi gecen hafta ins dusmez budefada dedigim gibi gez toz kafani dagit ve olacak de elbet birgun

Aa bak burda gezmek kafa dagitmio iyce kafaya takio aslinda ben hic girmedim biliomusn bu ay okadar skldimki bu mevzulardan anca 3 4gunde bi bakiyodm oda ne yorum ne konu aciodm tamamen çıkarmıştim aklimdan sen dene bana dua edeceksin sonra

Aa bak burda gezmek kafa dagitmio iyce kafaya takio aslinda ben hic girmedim biliomusn bu ay okadar skldimki bu mevzulardan anca 3 4gunde bi bakiyodm oda ne yorum ne konu aciodm tamamen çıkarmıştim aklimdan sen dene bana dua edeceksin sonra
Bu aydan sonra dediklerini uygularım teşekkürler... eşimde de bende de sorun yok. 4. deneme klomen verdi doktor. süreci hızlandırmak için. adete 3 gün var bakalım, hayırlısı... Senin adına çok sevindim. Sağlıklı olsun inşallah....

Tatlim benim 9 yasinda kizim var 31 yasindayim daha oncede catlatma ignesiyle kaldim neler yasandigini bildigim icin burasi bana sorun teskil etmiyor daha cok hamis kalan arkadaslara seviniyorum ne kadar kardes olsami acaba diyip tekrar tedaviye baslasamda bende bir tane var o yuzden korkmuyorum ben birazda kismette varsa olur zaten tatlim

Tatlim benim 9 yasinda kizim var 31 yasindayim daha oncede catlatma ignesiyle kaldim neler yasandigini bildigim icin burasi bana sorun teskil etmiyor daha cok hamis kalan arkadaslara seviniyorum ne kadar kardes olsami acaba diyip tekrar tedaviye baslasamda bende bir tane var o yuzden korkmuyorum ben birazda kismette varsa olur zaten tatlim
Anladim cnm Allah bagislasin olur insallah tekrar saol

Kızlar şu ateş ölçme yöntemi de aklımı karıştırıyor. Bilginiz var mı? benim hep düşük sabahkları.Bugün 36,1'di. gün içinde baya çıkıyor ama önmeli olan sabah.

Canim onu bende tam bilmiyorum bilen bi arkadas yazar belki bende o konuda pek basarili degilim ne yazik ki

Back