Bende 3 yıllık evliyim biz 1 sene korunduk sonra korunmayı bıraktım çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ama maalesef bebeğimizi kaybettik şimdi bende ovülasyon testiyle takipteyim benim testler de hep koyu çıkıyor sürekli ne olduğunu anlamış değilim☺ Çok teşekkür ederim, aslında çok sabrım kalmadı 4 yıldır korunmamamıza rağmen pko yüzünden gebe kalamadım. İlk kez bu ay yumurtlama kontrolü yaptım umarım hayırlı haberler vermek nasip olur
Evet canım seninki de çatlamışKızlar bugünde silikleşti 4 gündür koyuydu simdi catladimi ya..ben anlamadim adete 6 kalami catladi simdi 12.gunde pik olmustu o hafta full degerlendirdik 7 gün..simdi degerlendirelim dedik yine 2-gün filan ne olur neolmaz dimi..Ben anlamadim belirtilerde var
Sağol kuzum galiba yumurtlamanin olgunlasmasi zaman aliyormus okudugum kadariyla o hafta henuz ya zirveyi gormedi adete yaklasirken iyiyce buyuyup pik yapiyormuş en koyu gün t nin 2-3 günde koyuydu zaten sonra catliyor sonrada olmazsa atiyor bence benim anladigim buEvet canım seninki de çatlamış
Canım gebelik testi yaptın mı? Birçok yerde sürekli koyu çıkmasının gebelik olabileceği yazıyordu. Gerçi pko varsa yumurtan olgunlaşıyor ancak çatlamıyor da olabilir.Bende 3 yıllık evliyim biz 1 sene korunduk sonra korunmayı bıraktım çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ama maalesef bebeğimizi kaybettik şimdi bende ovülasyon testiyle takipteyim benim testler de hep koyu çıkıyor sürekli ne olduğunu anlamış değilim
Test için daha çok erken adet günüme 10 gün var canımCanım gebelik testi yaptın mı? Birçok yerde sürekli koyu çıkmasının gebelik olabileceği yazıyordu. Gerçi pko varsa yumurtan olgunlaşıyor ancak çatlamıyor da olabilir.
Kaybın için için çok üzgünüm umarım kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız. Sağlıkla sıhhatle :)
Ovulasyon: Yumurtlama demek canım. Regl olmadan yaklaşık 14 gün önce sağlıklı bir döngün var ise yumurtlarsın. Bu takibi genelde gebe kalabilmek için yapıyoruz. Reglden sonra hemen hergün ovulasyon testi yaparak yumurtladığımız günden sonra LH düşüşü itibari ile günleri değerlendirip gebe olmayı planlıyoruz :)Hanımlar merhaba , cahilliğimd verin ben uykusuz gezerim
Bu ovülasyon nedir ?
Neden regl dönemlerinizde test yapıyorsunuz ?
İnşallah hamilesindir o halde, mecbur bekleyeceksin :)Test için daha çok erken adet günüme 10 gün var canım
İnşallah canımİnşallah hamilesindir o halde, mecbur bekleyeceksin :)
Hemen koyulaştıysa olmuş canım yapmaya devam et silikleşesiye kadarEki Görüntüle 2691439
Ovulasyon testim pik olmuş mu dünü değerlendirdim ve ayrıca pko luyum pko yumurtlaması zor diyorlar bu olmuşum acaba
Teşekkür ederim canımHemen koyulaştıysa olmuş canım yapmaya devam et silikleşesiye kadar
Evet pik olmuş silikleşene kadar teste devam et silikleştiğinde 4 günü değerlendirEki Görüntüle 2691466
Ovulasyon testim pik olmuş mu dünü değerlendirdim ve ayrıca pko luyum pko yumurtlaması zor diyorlar bu olmuşum acaba
14. Gün yumurtlama olmuş 15. Gün çatlamış canım 4 günü iyi değerlendirKızlar ilk defa ovulasyon takibi yapıyorum dün 14. Gün bugün 15. Gün yumurtlama olmuşmu tam emin olamadım
Şuan pik olduğunda değerlendirilmezmiEvet pik olmuş silikleşene kadar teste devam et silikleştiğinde 4 günü değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?