Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 3 yıllık evliyim biz 1 sene korunduk sonra korunmayı bıraktım çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ama maalesef bebeğimizi kaybettik şimdi bende ovülasyon testiyle takipteyim benim testler de hep koyu çıkıyor sürekli ne olduğunu anlamış değilim

Kızlar bugünde silikleşti 4 gündür koyuydu simdi catladimi ya..ben anlamadim adete 6 kalami catladi simdi 12.gunde pik olmustu o hafta full degerlendirdik 7 gün..simdi degerlendirelim dedik yine 2-gün filan ne olur neolmaz dimi..Ben anlamadim belirtilerde var

Eklentiler

• 20200913_171323.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 28
  • 20200912_132413.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 37
  • 20200911_165517.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 38
Evet canım seninki de çatlamış

Evet canım seninki de çatlamış
Sağol kuzum galiba yumurtlamanin olgunlasmasi zaman aliyormus okudugum kadariyla o hafta henuz ya zirveyi gormedi adete yaklasirken iyiyce buyuyup pik yapiyormuş en koyu gün t nin 2-3 günde koyuydu zaten sonra catliyor sonrada olmazsa atiyor bence benim anladigim bu adete kadar döngüde yumurtalarimizda bir calisma hep var bence ondan lh hep silik cikiyor demekki bakalim calismalara devam kizlar ❤ regl günlerinizi yazin bekleyim hep birlikte ✌

Yumurta Çatlaması Nedir?. Cok güzel anlatmiş bu catlama olayini o yüzden adete kadar heran kalabilirsiniz nezaman catlayacagi belli olmaz dedikleri bundan kaynaklı..yoksa tutturmak cok zor bu ovulasyon takibi gerçekten önemli kizlar hamile kalanlari tabiki problem olmayanlar hep catlamayi kacirmisizdir biz kesin simdi anliyorum takibin önemini catlamayi takip ediyoz aslında

Hanımlar merhaba , cahilliğimd verin ben uykusuz gezerim
Bu ovülasyon nedir ?
Neden regl dönemlerinizde test yapıyorsunuz ?

Canım gebelik testi yaptın mı? Birçok yerde sürekli koyu çıkmasının gebelik olabileceği yazıyordu. Gerçi pko varsa yumurtan olgunlaşıyor ancak çatlamıyor da olabilir.

Kaybın için için çok üzgünüm umarım kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız. Sağlıkla sıhhatle :)

Test için daha çok erken adet günüme 10 gün var canım

Hanımlar merhaba , cahilliğimd verin ben uykusuz gezerim
Bu ovülasyon nedir ?
Neden regl dönemlerinizde test yapıyorsunuz ?
Ovulasyon: Yumurtlama demek canım. Regl olmadan yaklaşık 14 gün önce sağlıklı bir döngün var ise yumurtlarsın. Bu takibi genelde gebe kalabilmek için yapıyoruz. Reglden sonra hemen hergün ovulasyon testi yaparak yumurtladığımız günden sonra LH düşüşü itibari ile günleri değerlendirip gebe olmayı planlıyoruz :)

Ovulasyon testim pik olmuş mu dünü değerlendirdim ve ayrıca pko luyum pko yumurtlaması zor diyorlar bu olmuşum acaba

Ovulasyon testim pik olmuş mu dünü değerlendirdim ve ayrıca pko luyum pko yumurtlaması zor diyorlar bu olmuşum acaba

Kızlar ilk defa ovulasyon takibi yapıyorum dün 14. Gün bugün 15. Gün yumurtlama olmuşmu tam emin olamadım

Eklentiler

• FEE9338A-C658-430B-B370-349E06273E6A.webp
    14 KB · Görüntüleme: 25
  • F6C7D1F5-8360-46B6-9F79-A3C4A41F6794.webp
    20 KB · Görüntüleme: 29
  • 1181222E-2096-4FCD-A7A1-51D2F4610F79.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar ay sonu adete beş gün kaldı ovulasyon böyle çıktı niye olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…