Canım benimde 32 gün döngüm hala koyulaşmadı. Senin adet döngünün kaçıncı günü koyulaştı acaba?Benimde böyleydi takvimin gösterdiği günde kopkoyu oldu biranda resim atıyım size benim döngüm 31 gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimde 32 gün döngüm hala koyulaşmadı. Senin adet döngünün kaçıncı günü koyulaştı acaba?Benimde böyleydi takvimin gösterdiği günde kopkoyu oldu biranda resim atıyım size benim döngüm 31 gün
Kızlar merhaba ovulasyon testi yaptım böyle bişey çıktı ilk defa yapıyorum bugün mü acaba Yumurtlama
Daha koyulaşmamış test yapmaya devam edinBu da benim ilk testim takvime göre 31 temmuz yada 1 Ağustos'ta gösteriyor bugün öğlen yaptım sizce yakın mı birde bugün yumurta akı gibi akıntı geldi baya yüksekEki Görüntüle 2027169
Teşekkür ederimDaha koyulaşmamış test yapmaya devam edin
Birinci cizgi kadar koyu oldugu gun yada ertesi gunu catlayacagina isaret eder sen iliskiye devam et catlamadanda sperm bulunursa rahimde catladgi gibi dolleyrcektir tekrar o bi ikigun iliskiye devam catladiktan bigun sorada dollenebilirEki Görüntüle 2027651 Bugün 3.günüm ovulasyon testinin önceki iki günden çok daha koyu çıktı yarın yada öbür gün daha da koyulaşır dimi çünkü hesaplamama göre 31 yada 1 i olması gerekbu sabahta ilişki oldu
bu iki günde ilişkiye devam edicem inşallah olur Çatladıgını silikleşince mi anlıyoruz
![]()
Dogum kontrol hapina devam ediyormsn biraktiysan nezaman biraktin hap adet oldgun gunu 4 ile 6gunle duzenleyebilirAdet bitmeden 6.günü yani 7sinde temizlendim normalde 8 gün surerdi
Saol canım dün geceyide boş geçmedik hayırlısı artık testede devam edicem bugün ve yarın da inşallah olurBirinci cizgi kadar koyu oldugu gun yada ertesi gunu catlayacagina isaret eder sen iliskiye devam et catlamadanda sperm bulunursa rahimde catladgi gibi dolleyrcektir tekrar o bi ikigun iliskiye devam catladiktan bigun sorada dollenebilir
Canım pozitif gibi değerlendir bence ne olur ne olmazMerhaba kızlar teste bakar mısınız yumurtlama dün olmuş mu ?