Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba ben bir bucuk senedir gebe kalmak icin ugrasiyorum ve olmadi bir tek bu ovulasyon testinj denemedim bu konuda bebi bikgilendirebilir misin kullandiginjz testin adi fiyati nasil kullandiginjz hakkinda.ins en kisa zamanda bebeklerimjze kavusuruz

Kızlar merhaba ovulasyon testi yaptım böyle bişey çıktı ilk defa yapıyorum bugün mü acaba Yumurtlama

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 265
Kızlar merhaba ovulasyon testi yaptım böyle bişey çıktı ilk defa yapıyorum bugün mü acaba Yumurtlama

Yumurtlama T çizgisi daha koyu olduktan sonra 36 saat içerisinde çatlıyor. Bu koyuluğu gördüğünde 3 gün üst üste sonraki 4 gün ise gün aşırı ilişki olmalı.

Selam kızlar yumurtlama günü belirtilerini herkes yaşıyormu ben her ay düzenli takip ediyorum ama olmadı nerde hata yapıyorum prolaktin yüksekti düştü inşallah bu ay olur

Bu da benim ilk testim takvime göre 31 temmuz yada 1 Ağustos'ta gösteriyor bugün öğlen yaptım sizce yakın mı birde bugün yumurta akı gibi akıntı geldi baya yüksek :KK64:IMG_1610.webp

Merhabalar. Bir sorum olacak. Yumurtlama illa ki adetten 14 gün önce mi gerceklesir? Şu luteal faz denen şey herkeste 14 gün mu yani bence benim yumurtam adete daha yakın bir sürede çatlıyor çünkü o yumurtlama akıntısı, kasıkta ağrı ve vücut ısısı artışı bende adete yakınken oluyor yani adetime 7-8 gün kala. Bu kadar geç yumurtluyor olabilir miyim , adet döngum 29-30 gün. Hissettigime göre 22. Gün falan yumurtluyorum

IMG_1618.webp Bugün 3.günüm ovulasyon testinin önceki iki günden çok daha koyu çıktı yarın yada öbür gün daha da koyulaşır dimi çünkü hesaplamama göre 31 yada 1 i olması gerek :işsiz:bu sabahta ilişki oldu ❤️bu iki günde ilişkiye devam edicem inşallah olur Çatladıgını silikleşince mi anlıyoruz :110:

Merhaba ben 28-26 günde adet oluyorum adet bitimi bu şekilde yumurtlama olan var mı ben adet bitimi olmadan yani 8 gün sürer adeti 6.gün şeffaf uzayan akıntı gördüm .bu yumurtlama olabilir mi

Eki Görüntüle 2027651 Bugün 3.günüm ovulasyon testinin önceki iki günden çok daha koyu çıktı yarın yada öbür gün daha da koyulaşır dimi çünkü hesaplamama göre 31 yada 1 i olması gerek :işsiz:bu sabahta ilişki oldu ❤️bu iki günde ilişkiye devam edicem inşallah olur Çatladıgını silikleşince mi anlıyoruz :110:
Birinci cizgi kadar koyu oldugu gun yada ertesi gunu catlayacagina isaret eder sen iliskiye devam et catlamadanda sperm bulunursa rahimde catladgi gibi dolleyrcektir tekrar o bi ikigun iliskiye devam catladiktan bigun sorada dollenebilir

Zaten yumurtlamayi tahmin etmek adete 14gun kala belli oluyor 14 15gun sonra adet olunmussa yunurtlama gunu tahmin etmek icin 14 15gun geriye gidilir iliski degerlendirilmis ise yunurtlama gunu iliski oldgunu anlarsiniz her yumurtlamada tutmayada biliyor bakalim ben bu ayin 1den itibaren 14gun sayicam adet olacakmiyim olursa yumurtlamamda dogru takip etmisim adetlerim cok uzun ovulasyon testi beni yaniltiyor bole hesap edicem artk bu ay

Eğer bana yazdiysaniz söyle soyleyeyim ben erken yumurtladigimi düşünüyorum artık çünkü 3 çocuğum var ve bat tan 2 gün önce pozitif gördüm hepsinde de .yani erken öğrendiğime göre erken yumurtlama olmuştur diye yeni bir düşünce oldu bende .bu da beni korkutuyor bu ay adet bitimi bir kez korumasız birliktelik oldu ilk kez koruma hapina basladim ama adetim erken bitti yani sonra hapa güvenmedim ve eşime korunmaya devam etti .bebek düşündügüm aylar hamile kaldım şimdi korkum hamile olabilir miyim hakkaten 6.günü yumurtlama akıntısıni gördüm .şimdi adete 9-10 gün var baya baya gebelik belirtisi yaşıyorum adet bitimi bu şekil bişey yaşayan var mı onu merak ediyorum .yada kafaya çok takıyorum psikolojik desem göğüslerim şişti dokunamiyorum ve kasiklarıma sancı giriyor durum böyle :KK43:

Adet bitmeden 6.günü yani 7sinde temizlendim normalde 8 gün surerdi

Birinci cizgi kadar koyu oldugu gun yada ertesi gunu catlayacagina isaret eder sen iliskiye devam et catlamadanda sperm bulunursa rahimde catladgi gibi dolleyrcektir tekrar o bi ikigun iliskiye devam catladiktan bigun sorada dollenebilir
Saol canım dün geceyide boş geçmedik hayırlısı artık testede devam edicem bugün ve yarın da inşallah olur :110::dua:

Merhaba kızlar teste bakar mısınız yumurtlama dün olmuş mu ?

Eklentiler

• IMG_6192.webp
    IMG_6192.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 201
Back
X