Yumurtlama var canım siliklesmesi lazım çatlaması için gün gün aynı saat de tekrarla koyulugu azalarak siliklescek
Kizlar merhaba yumurtlam catlamis mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar merhaba yumurtlam catlamis mi
Zaten yazanlar ne yap ne et degerlendir demislerEvet canım mutlaka degerlendir
Kizlar ustteki dunki test altdaki bugun ki siliklesti yani çatlamış dimi siliklesince çatlamış mi oluyordu
Ben karıştırıyorum uygulama indirdim unutmamak adına işe yarıyor bilgiler için teşekkürler.
Degerlendirdik ama olmadi dun adet olmam lazımdı hala olmadım bu ay bekliyorum bakalim zaman gecsin diyeevet catlamıs oluyor
degerlendırmişsinizdir umarım…
bende bugün yapmaya başladım olulsayon testini, yumurtlamayı görene kadar devam
Degerlendirdik ama olmadi dun adet olmam lazımdı hala olmadım bu ay bekliyorum bakalim zaman gecsin diye
Bu ay duzenli yapamadim ben olmazsa yine alacam
İnşallah canım duzenli yapmaya çalış ve adet biter bitmez başla bence cunku bazıları hemen yumurtalama görebiliyor bana bekle dediler ama bence bu ay adetten hemen sonra yumurtlama oldu diye düşünüyorummesajın şubat ayına ait olduğunu yeni fark ettim desem çok özür dilerim…
insallah bu ay çok güzel haberler alırız hepimiz ben de olulsayon testi yapmaya başladım.
İnşallah canım duzenli yapmaya çalış ve adet biter bitmez başla bence cunku bazıları hemen yumurtalama görebiliyor bana bekle dediler ama bence bu ay adetten hemen sonra yumurtlama oldu diye düşünüyorum
Hadii ınsallah sende güzel haberler ver bize ben hala adet olmadim bugun 5. GunBen yumurtlamamı agrılarımdan , hassasiyetmden ve akıntımdan da hıssedıyorm gelecegnı ama tam gununu kestırmek ıcın test yapıyorum bakalım cızgıler koyulasmaya basladı
Hadii ınsallah sende güzel haberler ver bize ben hala adet olmadim bugun 5. Gun
Sabah ilk idrarla yaptim böyle çıktı gozle daha rahat goruyorum ama fotografta oyle olmuyorayy hadı ınsallah <3 ne zaman yapacaksın test?
Sabah ilk idrarla yaptim böyle çıktı gozle daha rahat goruyorum ama fotografta oyle olmuyor
Kan verecem yarın iftarda sonra ben daha rahat goruyorum ama iste resimde iyle olmuyorGölge gibi hafif belli belirsiz bişey var. Yarın ya da öbür gün telrar yap bence daha da koyulasmıs olur valla cok heyecanlı
Flo kullanıyorum uzun zamandır bir seneden fazla oldu adet günlerim hep tutuyor uygulamada çok memnunumhangı uygulamayı kullanıyorsunuz?
Flo kullanıyorum uzun zamandır bir seneden fazla oldu adet günlerim hep tutuyor uygulamada çok memnunum
Kan verecem yarın iftarda sonra ben daha rahat goruyorum ama iste resimde iyle olmuyor
Verdim canimda negatif cikti olmazsam bir daha verecemBende de o var ama sadece bu ovulasyon testlerini fotograflayıp not alabıldgmz bıe uygulama vardı daha once burada gorup indirmiştim. Şimdi bulamıyorumm
Verdin mi canım kan