Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet kaç günde geliyor sizdeBen ilk gebeliğimde eşimle adetin 15 ve 16 günü ilişki yaşadım o tarihte kaldım yani 14 .günü doğruluyor bende ovulasyon testi kullandım onda da aynı şekilde ama ilk gebeliğim kürtajla sonlandı 1 sene önce bir daha kalamadim üstüne yine aynı günler denemeye rağmen
Merhaba! Sizce benim testimde yumurta çatlamış mı anlıyormusunz bu testlerdenEvet çatlamış canımm avakado ve havuç ye çok iyi geliyormuş bu süreçtee
Ay canım kusura bakma fark edememişim daha yumurtlama olmamış ama çok yakınMerhaba! Sizce benim testimde yumurta çatlamış mı anlıyormusunz bu testlerden
Tamamdır çok teşekkürlerAy canım kusura bakma fark edememişim daha yumurtlama olmamış ama çok yakın
Peki bugün mü testim pik mi diğerlerine göre daha koyu sankiAy canım kusura bakma fark edememişim daha yumurtlama olmamış ama çok yakın
Canım sende pcos mu var baya koyu çıkıyor testlerin bende de var ondan biliyorum ikisininde aynı renkte olması gerekiyormuş yada t çizgisinin c den daha koyu bunun ne tarafı c çizgisi anlayamadım ama...Peki bugün mü testim pik mi diğerlerine göre daha koyu sanki
Max yazan taraf t çizgisi oluyor pcos yok bildiğim kadari ile doktor kontrollerim vs yapıldı hepsi bi sorun çıkmadıCanım sende pcos mu var baya koyu çıkıyor testlerin bende de var ondan biliyorum ikisininde aynı renkte olması gerekiyormuş yada t çizgisinin c den daha koyu bunun ne tarafı c çizgisi anlayamadım ama...
Anladım canım başka sayfalara da sor istersen belki ben bilemiyorumdur kusura bakma ..Max yazan taraf t çizgisi oluyor pcos yok bildiğim kadari ile doktor kontrollerim vs yapıldı hepsi bi sorun çıkmadı
Ovulasyon testi kullanmanızı tavsiye ederimKızlar merhaba, 5 yıldır mirena spiral kullanıyordum. Çocuk istediğimiz için spirali 29 ağustos tarihinde çıkarttırdım. Mirena regl olmamı engellediği için yaklaşık 4 yıldır da regl olmuyordum zaten. Şimdi ben 4 yıldır regl olmadığım için ne zaman ilişki yaşamalıyım bilemiyorum. Bu arada spiral çıkarıldığından beri ara kanamalarım devam ediyor. Çok az da olsa her gün birkaç damla geliyor. Fikriniz varsa yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, 3 gündür yapıyorum ama daha önce ovülasyon testi tecrübem olmadı fotoğraflarını ekledim bakar mısınız ne anlama geliyor?Ovulasyon testi kullanmanızı tavsiye ederim
Merhaba, 3 gündür yapıyorum ama daha önce ovülasyon testi tecrübem olmadı fotoğraflarını ekledim bakar mısınız ne anlama geliyor?
Adet dongun kaç günde bir ?Merhaba, 3 gündür yapıyorum ama daha önce ovülasyon testi tecrübem olmadı fotoğraflarını ekledim bakar mısınız ne anlama geliyor?
4 senedir mirenadan dolayı adet olamadığım için hiçbir fikrim yokAdet dongun kaç günde bir ?