- 22 Eylül 2022
- 46
- 23
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben çocuk İçin çalışmaları flo ile planlıyorum eşimde öğrendi artık uygulama baş tacı adet günlerim hep doğru uzun zamandır flo yanılmadı yumurtalama dönemimi de doğru hesaplıyordur sanırım dimi herhangi bir pozitif çift çizgi ile karşılaşmadık ne yapmam laazıım bilemedimBende de o var ama sadece bu ovulasyon testlerini fotograflayıp not alabıldgmz bıe uygulama vardı daha once burada gorup indirmiştim. Şimdi bulamıyorumm
Verdin mi canım kan
Kızlar merhaba 4 yıllık evliyim 8 aydır korunmuyoruz hiç gebelik yaşamadım 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama henüz tutmuş değil. Ovulasyon testine daha devam etmeli miyim bakar mısınız
Verdim canimda negatif cikti olmazsam bir daha verecem
Verdim canimda negatif cikti olmazsam bir daha verecem
Ya ben çocuk İçin çalışmaları flo ile planlıyorum eşimde öğrendi artık uygulama baş tacı adet günlerim hep doğru uzun zamandır flo yanılmadı yumurtalama dönemimi de doğru hesaplıyordur sanırım dimi herhangi bir pozitif çift çizgi ile karşılaşmadık ne yapmam laazıım bilemedim
Yani iki uygulamada yumurtlama dönemi Farklı mı eyvahlar olsun aylardır ona uyuyorduk biz peki flo da ya da diğer uygulamada adet dönemi tutuyor da mı ikisinde. Yumurtlama dönemi Farklı oluyor en garantisi ovülasyon testti sanırım vakit kaybediyorum galibaAnladım canım. Var mı bır gelısme,
Bende de o vr ama onun gosterdıgı yumurtlama takvımıyle benımkı genelde uymuyor, ovuşasyon testı de yapıyorm ben degısıyor ay ıcınde
Yani iki uygulamada yumurtlama dönemi Farklı mı eyvahlar olsun aylardır ona uyuyorduk biz peki flo da ya da diğer uygulamada adet dönemi tutuyor da mı ikisinde. Yumurtlama dönemi Farklı oluyor en garantisi ovülasyon testti sanırım vakit kaybediyorum galiba
Çok sağol ben belki de bu yorum olmasaydı flo ile devam edecektim yarının eczaneye bakim bi ovülasyon testi alıp kontrol edeyim belki de ondan tutmadı bilemedim şimdiEvet önceden ben de öyle sanıyordum ama. Floya uynayan tarhlerde de yumurtlamam oldu. O stndardı gösteriyor ama herkesn dönemı farklı aslında
Çok sağol ben belki de bu yorum olmasaydı flo ile devam edecektim yarının eczaneye bakim bi ovülasyon testi alıp kontrol edeyim belki de ondan tutmadı bilemedim şimdi
Çok sağol ben belki de bu yorum olmasaydı flo ile devam edecektim yarının eczaneye bakim bi ovülasyon testi alıp kontrol edeyim belki de ondan tutmadı bilemedim şimdi
Valla cok sevinirim teşekkür ederimBen ınstagramdan alıyorum daha uyguna gelıyor sayfa ısmını atarm sana
o günü ve 27 sini değerlendirebildim kısmet artık25 inde yumurtlama gorunuyor, ertesı gun catlamıstır muhtemelen. O gunu ve ertesı gunu degerlendırmıssınzdır umarım
o günü ve 27 sini değerlendirebildim kısmet artık
Olmadim canım halaAnladım canım. Var mı bır gelısme, oldun mu
Olmadim canım hala
Cuma bir daha kan verecem bakalimHayırlısı canım. Saglıklı olwcaksa ınsallah guzel haberlee alırsın
Kızlar yumurtalama olmuş mu