Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba 2. ay denememiz. Bu ay ovülasyonda denemek istedim. Eşimin işi nedeniyle 10-13. günleri değerlendiremedik. 14. değerlendirdik. 13. gün Sabah 2. idrar koyu çift çizgi çıktı. Aksam çizgi azaldı yorumlar mısınız?

Son düzenleme:
13. gün 18.45 yazanda çatlama olmuş, değerlendirilmesi gerekirdi. yumurta 24 saat yaşadığı hesabıyla 14. gün değerlendirmenizde yeterli ama gelende koyu çıkan günde değerlendirin diyorlar.

kızlar selam ben bu ay mfk denıyorum ama ovülasyonda yaopmak ıstıyorun . Bugün 13. günüm normalde ben kasık ağrımdan bilirim yumurtladıgımı ama ısımı garantıye almak ıstıyorum. Testte iki czgi koyu oldugunda mı değerlendireyim yoksa silikleşince mı değerlendireyim

hem iki çizgi olduğunda hem silikleştiğinde değerlendirilmesi gerekiyor eğer eşinizde sperm sorunu yoksa

Merhaba kızlar benim ovülasyon testlerim fotoğraftaki gibi bugün sabah ve akşam yaptığım testler pozitif görünüyor bugün dahil önümüzdeki 2-3 günü değerlendirmem gerekiyor değil mi? Farklı bir önerisi olan var mıdır? Bir de sol kasığımda ağrı var ancak geçen hafta doktor kontrolüne gittiğimde sağ yumurtalıkta 14mm yumurta olduğunu söylemişti bu durumda sağ tarafımın ağrıması gerekmez miydi? Daha önce yaşayanlar var mı aynı durumu?

13. gün 18.45 yazanda çatlama olmuş, değerlendirilmesi gerekirdi. yumurta 24 saat yaşadığı hesabıyla 14. gün değerlendirmenizde yeterli ama gelende koyu çıkan günde değerlendirin diyorlar.
Değerlendirdiğiniz için çok teşekkür ederim:) İşten dolayı eşim yoktu maalesef. 13. günün sabahı koyuydu. Bu şimdi 12 nin gecesi mi günüm oluyor acaba. 14 oldu bakalım hamielik oluşur mu

bu sabah testini yaptın mı? Silikleşirse çatlama olmuştur değerlendirmen gerekir.

Değerlendirdiğiniz için çok teşekkür ederim:) İşten dolayı eşim yoktu maalesef. 13. günün sabahı koyuydu. Bu şimdi 12 nin gecesi mi günüm oluyor acaba. 14 oldu bakalım hamielik oluşur mu
rica ederim canım. 12. günde olur ama garanti olsun diye 13. 14. günler de ilişki olmalı.
bundan sonra beklemek artık hayırlısı olsun

Testlerim hepsi sabah. ben 14. 15. 16. günlerin akşamını değerlendirdim.

Eklentiler

• 4CB2CADC-EBC5-462E-9DA8-999EB7B88006.jpeg
    144,1 KB · Görüntüleme: 120
bu tablodan dalgalanmaya bakabilirsin canım. Lh bende birden değil de yavaşça düştü. 21. gün progesteronla yumurtlamayı teyit etmeyi düşünüyorum.

Eklentiler

• Menstrual-hormonlar.png
    69,3 KB · Görüntüleme: 102
bu sabah testini yaptın mı? Silikleşirse çatlama olmuştur değerlendirmen gerekir.
Evet bu sabah ve akşam üzeri tekrar yaptım koyuluk devam ediyor. Yarın çatlayacak diye umuyorum. Dün akşamı değerlendirmiştik bugün de değerlendirsek mi yarını mı beklesek bilemiyorum.

Eklentiler

• 45787E6F-C20A-4F51-998B-3CF59D088AB5.jpeg
    84,7 KB · Görüntüleme: 110
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…