- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
Amin inşallah inşallahYok gebe değilmişim kuzum öğrendim nasibimizde varsa annelik oluruz birgün inşallah
Adetinin 9.günü mü canım bazen erken yumurtlanabiliyor değerlendir inşallah tutarBugünde böle çıktı kızlar test çatlamış mı sizce
Canım değerlendirdim tabiki bugün de daha tam silik değil değerlendircemAdetinin 9.günü mü canım bazen erken yumurtlanabiliyor değerlendir inşallah tutar
Olabilir canım inşallah öyledir de bazen hemen döllenme olabiliyormuş inşallah bı ay hayırlı haberler alırsınMerhaba arkadaşlar.
Oncelikle bir bebegi olmasini isteyen herkese, rabbim bu duyguyu yasatsin insallah. Bebegi olanlari da rabbim korusun. Yardiminiza deneyiminize ihtiyacim var.
Ovulasyon takibi yapıyorum. 27 nisanda yumurtladim, pik gördüm. 28-29-30 nisan normal gecti. 1 mayısta akşama doğru kahverengi leke geldi. Peçete ile silince geldi. 2-3-4 mayistada devam etti. 5 mayista hic gelmedi, kahverengi leke durdu. Sadece kahverengi ve peçete ile silince geliyordu. 27 nisanda yumurtladigim için 27 nisana +14 gün eklersek 11 mayısta regl olmam lazim. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız cok memnun olurum. :)
Silikleşene kadar değerlendir inşallah hayırlı sonuçlar alırsın sendeCanım değerlendirdim tabiki bugün de daha tam silik değil değerlendircem
Yaaa inşallah canım bi o çift çizgiyi görünce buraya konu açıcam inşallahSilikleşene kadar değerlendir inşallah hayırlı sonuçlar alırsın sende
İnşallahYaaa inşallah canım bi o çift çizgiyi görünce buraya konu açıcam inşallah
Öyle istiyorum ki yaİnşallah
Aminnn insallah :))))Olabilir canım inşallah öyledir de bazen hemen döllenme olabiliyormuş inşallah bı ay hayırlı haberler alırsın
Canım bu silikleşti biraz ama çatlamış demi bugünSilikleşene kadar değerlendir inşallah hayırlı sonuçlar alırsın sende
Evet çatlamış canımmCanım bu silikleşti biraz ama çatlamış demi bugün
Birşeyi çok istersen o senin imtihanın olurmuş canım Dua et bol bol Rabbim ne zaman dilerse ozaman olur sabret bende bekliyorum 1.5 yıldırÖyle istiyorum ki ya
Hım alıp yiycem canım şu an yok evde amaEvet çatlamış canımmavakado ve havuç ye çok iyi geliyormuş bu süreçtee
Ben her gün dua ediyorum olsun diye bütün isteyenlere nasip etsin rabbim.Birşeyi çok istersen o senin imtihanın olurmuş canım Dua et bol bol Rabbim ne zaman dilerse ozaman olur sabret bende bekliyorum 1.5 yıldır
Ye ye şifa niyetine inşallahHım alıp yiycem canım şu an yok evde ama
Başka ne yiyip içsem iyi gelir kiEvet çatlamış canımmavakado ve havuç ye çok iyi geliyormuş bu süreçtee
Amin inşallah canım Allah razı olsun bende hep dua ediyorum hakkımızda hayırlısı olsunBen her gün dua ediyorum olsun diye bütün isteyenlere nasip etsin rabbim.