Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar.
Oncelikle bir bebegi olmasini isteyen herkese, rabbim bu duyguyu yasatsin insallah. Bebegi olanlari da rabbim korusun. Yardiminiza deneyiminize ihtiyacim var.
Ovulasyon takibi yapıyorum. 27 nisanda yumurtladim, pik gördüm. 28-29-30 nisan normal gecti. 1 mayısta akşama doğru kahverengi leke geldi. Peçete ile silince geldi. 2-3-4 mayistada devam etti. 5 mayista hic gelmedi, kahverengi leke durdu. Sadece kahverengi ve peçete ile silince geliyordu. 27 nisanda yumurtladigim için 27 nisana +14 gün eklersek 11 mayısta regl olmam lazim. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız cok memnun olurum. :)

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz lütfen anlayamadım bugün sabah 4 tane ovulasyon testim kalmış yeni sipariş ettim ama onları deneyeyim dedim belki yumurtlama yı kaçırırm diye neyse idrarı damlatır damlatmaz hemen önce t çizgisi belirdi sonra c çizgisi bu yumurtlama mı oluyo şimdi.. 9.gün yumurtlama olur mu erken mi yumurtladım ki acaba

Eklentiler

• IMG_20220509_104522.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 50
Bugünde böle çıktı kızlar test çatlamış mı sizce

Eklentiler

• IMG_20220510_113316.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 48
Olabilir canım inşallah öyledir de bazen hemen döllenme olabiliyormuş inşallah bı ay hayırlı haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…