- 29 Mayıs 2022
- 40
- 8
- 28
hamile olabilir misinizMerhaba kızlar benim de fikirlerinize ihtiyacım var. Adetim bittiği günden beri ovulasyon testi yapıyorum , ancak fotoğrafta gördüğünüz gibi sürekli koyu çıkıyor, koyu günleri elimden geldiğince değerlendirdim ama hâlâ koyu çıkmaya devam ediyor. Son adet tarihim 5 mayıstı, pcos var o yüzden adetlerim 40-45 günde bir oluyor ne yapacağımı şaştım, hastene randevum vardı işlerimden dolayı gidemedim , lh yüksekliğinden mi böyle oluyor son verdiğim kan testinde çok da yüksek değildi lh seviyem , ne düşünüyorsunuz başına gelen var mı böyle bir şey
canım sabah akşam test yapıyorsun zaten bence artık silikleşince değerlendir.Evet bu sabah ve akşam üzeri tekrar yaptım koyuluk devam ediyor. Yarın çatlayacak diye umuyorum. Dün akşamı değerlendirmiştik bugün de değerlendirsek mi yarını mı beklesek bilemiyorum.
pcos a bağlı olabilir sürekli koyu çıkması.Merhaba kızlar benim de fikirlerinize ihtiyacım var. Adetim bittiği günden beri ovulasyon testi yapıyorum , ancak fotoğrafta gördüğünüz gibi sürekli koyu çıkıyor, koyu günleri elimden geldiğince değerlendirdim ama hâlâ koyu çıkmaya devam ediyor. Son adet tarihim 5 mayıstı, pcos var o yüzden adetlerim 40-45 günde bir oluyor ne yapacağımı şaştım, hastene randevum vardı işlerimden dolayı gidemedim , lh yüksekliğinden mi böyle oluyor son verdiğim kan testinde çok da yüksek değildi lh seviyem , ne düşünüyorsunuz başına gelen var mı böyle bir şey
Hiç sanmıyorum , evde normal gebelik testinden yaptım negatif çıktı tabi adetime de var daha ama olsa çıkardı diye düşünüyorumhamile olabilir misiniz
Geçen ay da yapmıştım hiç böyle çıkmamıştı sanırım bu ay hormonlarımda sıkıntı oldu. Sizin başına gelmiş miydi ?pcos a bağlı olabilir sürekli koyu çıkması.
yok canım ben ilk defa bu ay ovulasyon testi yaptım.Geçen ay da yapmıştım hiç böyle çıkmamıştı sanırım bu ay hormonlarımda sıkıntı oldu. Sizin başına gelmiş miydi ?
Anladım inşallah yumurtlama ve çatlamayı görürsün canımyok canım ben ilk defa bu ay ovulasyon testi yaptım.
Bu gün yaptığım test de böyle (Merhaba kızlar benim de fikirlerinize ihtiyacım var. Adetim bittiği günden beri ovulasyon testi yapıyorum , ancak fotoğrafta gördüğünüz gibi sürekli koyu çıkıyor, koyu günleri elimden geldiğince değerlendirdim ama hâlâ koyu çıkmaya devam ediyor. Son adet tarihim 5 mayıstı, pcos var o yüzden adetlerim 40-45 günde bir oluyor ne yapacağımı şaştım, hastene randevum vardı işlerimden dolayı gidemedim , lh yüksekliğinden mi böyle oluyor son verdiğim kan testinde çok da yüksek değildi lh seviyem , ne düşünüyorsunuz başına gelen var mı böyle bir şey
gün aşırı ilişki ile devam et derim canım.Bu gün yaptığım test de böyle (
Merhaba canim, catlamadan sonra 2 gunu degerlendir mutlakakızlar selam moralim cok bozuk bana moral verebılecek bırı var mı ? bu ay mfk denedim . pazartesinden beri de ovülasyon yapayım dedim . son ilişki salı gunu oldu perşmbe gunduz pik yaptı perşembe gece silik oldu yanı dün. tabı ben dünü değerlendiremedim. bugünü değerlendirsem olma ıhtımali var mı ?
kızlar selam moralim cok bozuk bana moral verebılecek bırı var mı ? bu ay mfk denedim . pazartesinden beri de ovülasyon yapayım dedim . son ilişki salı gunu oldu perşmbe gunduz pik yaptı perşembe gece silik oldu yanı dün. tabı ben dünü değerlendiremedim. bugünü değerlendirsem olma ıhtımali var mı ?
Aslından en iyi yöntem 2 güne bir ilişki.Başıma gelenleri yazıcam.4 ay ovulasyon testleriyle takip etdim..hamile kalmadım.4 ayda testi yaptım..yumurtanı ve çatlamanı gördüm..tabi değerlendirdim..Tesadüfen doktora gitdim..doktor bana dediki yumurtan çatlamamış..dedim nasıl yani..ben test yaptım..dedi sen testlere inanma..Bana dediler ola bilir 2 defe yumurtalaman olmuş..ama ben sanmıyorum.Çunki bu testler hep aynı dönemlerde bende gösteriyor.Kısacası testler evde duruyor ve ben bıraktım yapmıyorum
Aynen çok yorucu..3 2 3 2 yöntemi en güzeliAslından en iyi yöntem 2 güne bir ilişki.
Ama bu da her ay çok yorucu oluyor.
Bu 3 gün ilişki 2 gün mola mi oluyor ?Aynen çok yorucu..3 2 3 2 yöntemi en güzeli
Mesela adetin ayın 10 bitdi..11 ilişki..14 ilişki..16 ilişki..19 ilişki..devamBu 3 gün ilişki 2 gün mola mi oluyor ?
kesinlikle katılıyorum , bende de sürekli pozitif çıktı lh yüksekliği sebebiyle. Bu kez de adetim gecikmeli olarak başladı ama kahve rengi lekelenme ile üç gündür öyle devam ediyor galiba kist oldu ve atamıyorum anlamadımBaşıma gelenleri yazıcam.4 ay ovulasyon testleriyle takip etdim..hamile kalmadım.4 ayda testi yaptım..yumurtanı ve çatlamanı gördüm..tabi değerlendirdim..Tesadüfen doktora gitdim..doktor bana dediki yumurtan çatlamamış..dedim nasıl yani..ben test yaptım..dedi sen testlere inanma..Bana dediler ola bilir 2 defe yumurtalaman olmuş..ama ben sanmıyorum.Çunki bu testler hep aynı dönemlerde bende gösteriyor.Kısacası testler evde duruyor ve ben bıraktım yapmıyorum