Adetin gunundemi geldi yani ben onu anlayamadimÖyle oldu soğan suyu içiodum bi anda geldi
GeneYanı genelde 14 15 16 günlerde olur diolar ondan ben mesela 18. Gün yumurtluom
adetim yeni bitmişti aksine yumurtlama zamanı ekstra adet oldumAdetin gunundemi geldi yani ben onu anlayamadim
Yumurtlama kanamasi olmasin hafif geliyo kan ama adet olduysa tuaf sogan kürü den mi oldu acaba bende 3 gundur yapıyorumGene
adetim yeni bitmişti aksine yumurtlama zamanı ekstra adet oldum
Bildiğin 5 gün adet parca parca gittiYumurtlama kanamasi olmasin hafif geliyo kan ama adet olduysa tuaf sogan kürü den mi oldu acaba bende 3 gundur yapıyorum
Canım bugün yumurtlamaKızlar benimde testim bu şekilde.dün geceyi değerlendirdik.bu gece de ilişki olmalı mı sizce
Bugunude degerlendirin derim yarin tekrar test yap siliklesirse eger T cizgisi yukurtan catlamis demektir ogunude degerlendirin ne olur ne olmazKızlar benimde testim bu şekilde.dün geceyi değerlendirdik.bu gece de ilişki olmalı mı sizce
Sogan kürü den olmustur belki bilmedimBildiğin 5 gün adet parca parca gitti
Arkadaşlar herkese hayırlı geceler uygulamama göre bu gün yumurtlama günü olarak gözüküyordu hemen ilk defa bir test yaptım yorum yaEki Görüntüle 2547731 pabilcek olan arkadaşlarım varsa çok sevinirim
Teşekkür ederim bilginiz içinYumurtan büyümüş demek bu canım. Eğer eşinde problem yoksa bugün dahil 3 gün değerlendirin.
Rica ederim, henüz çatlamamış ama çatlamak üzere. Testi devam ettirin, silikleştiği günü kaçırmayınTeşekkür ederim bilginiz için
İyiki almışsın o şart vallaSelam kizlar
Aranızda yaniyim, ovulation testimi simdi sabahın 5 inde sipariş verdim bakalım bi umutonuda denicez. 3 aylık evliyim bi tik yok henüz. hep takvimden hesaplıyordum ama yanlış mi bilemedim ki. tavsiyelerinizi ve yalrdimlarinizi bekliyorum
Hep beraber burada müjdeli haber alırız inşSelam kizlar
Aranızda yaniyim, ovulation testimi simdi sabahın 5 inde sipariş verdim bakalım bi umutonuda denicez. 3 aylık evliyim bi tik yok henüz. hep takvimden hesaplıyordum ama yanlış mi bilemedim ki. tavsiyelerinizi ve yalrdimlarinizi bekliyorum
Adet oldun mu bitince hemen başlai
nsallah kuzum. bakalım artık neler olacak
İlk denemeniz o yüzden evet erken yumurtlama oluyorsa kacırmaadetimin bittiği ilk gun mu baslamam gerekiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?