• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benimde testim bu şekilde.dün geceyi değerlendirdik.bu gece de ilişki olmalı mı sizce

Eklentiler

• 20191023_173319.jpg
    20191023_173319.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar benimde testim bu şekilde.dün geceyi değerlendirdik.bu gece de ilişki olmalı mı sizce
Bugunude degerlendirin derim yarin tekrar test yap siliklesirse eger T cizgisi yukurtan catlamis demektir ogunude degerlendirin ne olur ne olmaz 🤗

Arkadaşlar herkese hayırlı geceler uygulamama göre bu gün yumurtlama günü olarak gözüküyordu hemen ilk defa bir test yaptım yorum ya
18A93564-39BF-4EE2-839B-8416D33F46BB.jpeg
pabilcek olan arkadaşlarım varsa çok sevinirim Hoppa

Arkadaşlar herkese hayırlı geceler uygulamama göre bu gün yumurtlama günü olarak gözüküyordu hemen ilk defa bir test yaptım yorum yaEki Görüntüle 2547731 pabilcek olan arkadaşlarım varsa çok sevinirim Hoppa

Yumurtan büyümüş demek bu canım. Eğer eşinde problem yoksa bugün dahil 3 gün değerlendirin.

Selam kizlar
Aranızda yaniyim, ovulation testimi simdi sabahın 5 inde sipariş verdim bakalım bi umutonuda denicez. 3 aylık evliyim bi tik yok henüz. hep takvimden hesaplıyordum ama yanlış mi bilemedim ki. tavsiyelerinizi ve yalrdimlarinizi bekliyorum

Selam kizlar
Aranızda yaniyim, ovulation testimi simdi sabahın 5 inde sipariş verdim bakalım bi umutonuda denicez. 3 aylık evliyim bi tik yok henüz. hep takvimden hesaplıyordum ama yanlış mi bilemedim ki. tavsiyelerinizi ve yalrdimlarinizi bekliyorum
İyiki almışsın o şart valla

Selam kizlar
Hep beraber burada müjdeli haber alırız inş

Back