Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar herkese hayırlı geceler uygulamama göre bu gün yumurtlama günü olarak gözüküyordu hemen ilk defa bir test yaptım yorum yaEki Görüntüle 2547731 pabilcek olan arkadaşlarım varsa çok sevinirim
Selam kizlar Aranızda yaniyim, ovulation testimi simdi sabahın 5 inde sipariş verdim bakalım bi umutonuda denicez. 3 aylık evliyim bi tik yok henüz. hep takvimden hesaplıyordum ama yanlış mi bilemedim ki. tavsiyelerinizi ve yalrdimlarinizi bekliyorum
Selam kizlar Aranızda yaniyim, ovulation testimi simdi sabahın 5 inde sipariş verdim bakalım bi umutonuda denicez. 3 aylık evliyim bi tik yok henüz. hep takvimden hesaplıyordum ama yanlış mi bilemedim ki. tavsiyelerinizi ve yalrdimlarinizi bekliyorum