• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çizgi hiç tamamen yok olmaz. Soluk bir çizgi olur her zaman. Adete yakın zamanda bu kadar koyu çıkabilir, ama hamilelik belirtisi de olabilir. Hamilelik testi olmadan pek güvenmemek gerekli. Bazen iki kere yumurtlama da olabiliyor çünkü.

Teşekkür ederim, adetim iki gün kadar geçti ama ne hamilelik ne adet belirtim var dün erken gebelik testi negatif çıktı. Adet oluyum diye bekliyorum

InShot_20191001_123036283.jpg

Regle ya 2 ya 5 gun var bugun yine koyulasti ovulasyonun gebelim negativ cikiyo 😢 kafayi yicem yinemi yumurtlucam acaba bu nedir boyle

Eki Görüntüle 2541013
Regle ya 2 ya 5 gun var bugun yine koyulasti ovulasyonun gebelim negativ cikiyo 😢 kafayi yicem yinemi yumurtlucam acaba bu nedir boyle
Cnm ovu yapmaya devam rt bence her ihtimale karsi da değerlendirin bence belki gebelikten boyle cikiyor hcg yukselmedi belki dhaa

Cnm ovu yapmaya devam rt bence her ihtimale karsi da değerlendirin bence belki gebelikten boyle cikiyor hcg yukselmedi belki dhaa
Gebelik olacağını sanmiyorum testde cikmadi ben ha bire yumurtluyorum anlamadım

kızlar bu ovulasyon testini daha önce hiç yapmadım tam iki kalın kırmızı çizgi olunca mı yumurtamış oluyoruz peki çatlama nedir ? bi kızım var erkek bebek için ovulasyon günü mü berabar olmak gerkiyor biri bana bunu açıklayabilir mi acaba?o_Oo_Oo_Oo_O

kzılar ovu testi yaptım ilk defa yapıyorum nedir şimdi bu bana yardımcı olurmusunuz
koyulaşmaya başlamış yüksek ihtimal 2 gün içinde pik yapacak . yarın da aynı saatte testi yapın. testi yapmadan önce 1 saat sıvı almayın. yarın testi tekrar atın bakalım. yarın daha koyu olur yarını değerlendirirsiniz. yumurtlama olduğu gün test silikleşiyor o günü de değerlendirin ve yumurtlamadan 1 gün sonrayı da değerlendirin
(testi yapmaya yeni başladıysanız adet olana kadar testi yapmaya devam edin derim çünkü bazı insanlarda ayda 2 defa yumurtlama olabiliyor)

koyulaşmaya başlamış yüksek ihtimal 2 gün içinde pik yapacak . yarın da aynı saatte testi yapın. testi yapmadan önce 1 saat sıvı almayın. yarın testi tekrar atın bakalım. yarın daha koyu olur yarını değerlendirirsiniz. yumurtlama olduğu gün test silikleşiyor o günü de değerlendirin ve yumurtlamadan 1 gün sonrayı da değerlendirin
(testi yapmaya yeni başladıysanız adet olana kadar testi yapmaya devam edin derim çünkü bazı insanlarda ayda 2 defa yumurtlama olabiliyor)
benim 12. günüm ve ilk kez yaptım test akıntım hafif olunca yani bugün ilişki olmayacak değilmi erkek bebek istiyorum buarada

bugün o kadar koyu gözükmüyor yarın koyulaşır bence yarın değerledirin bir de erkek bebek için bir duyum almıştım yumurtlama gününde ilişki olur da döllenme olursa erkek oluyor diyorlar ama Allahın takdiri tabiki. bir de bir sıkıntınız yoksa günlük değerlendirin bu koyulaşıp silikleşene kadar ve silikleştikten bir gün sonra yani toplam 3gün yapıyor ortalama

kızlar merhaba ovulasyon testiyle bir türlü yakalayamadım yumurtlama günümü geçen ay 3 eylül de adetim başladı bu ay ise 5 ekim de başladı döngü 32 gün görünüyor programlardan da hesaplama yapıyorum ama hepsinde farklı tarih çıkıyor benim yumurtlama günüm nedir ? yardımcı olursanız çok sevinirim....

kızlar merhaba ovulasyon testiyle bir türlü yakalayamadım yumurtlama günümü geçen ay 3 eylül de adetim başladı bu ay ise 5 ekim de başladı döngü 32 gün görünüyor programlardan da hesaplama yapıyorum ama hepsinde farklı tarih çıkıyor benim yumurtlama günüm nedir ? yardımcı olursanız çok sevinirim....
Canim benim döngüm de seninki gibi 31 32 gun deisiyo bazen ben gecen ay 18. Günde yumurtladim bu ay takipdeyim hala

Canim benim döngüm de seninki gibi 31 32 gun deisiyo bazen ben gecen ay 18. Günde yumurtladim bu ay takipdeyim hala
benim sadece sol kasığım ağeıyor 14 ekimden beri o kadar erken yumurtlama olabilir mi ? geçen ay 16 eylül de akıntım çok fazla ve akışkan gelmişti henüz öyle bir akıntım gelmedi...

benim sadece sol kasığım ağeıyor 14 ekimden beri o kadar erken yumurtlama olabilir mi ? geçen ay 16 eylül de akıntım çok fazla ve akışkan gelmişti henüz öyle bir akıntım gelmedi...
Canim. Benim adet bittiginden beri sag sol kasik agrim var bu ay anlam veremedigim..
Bi kontrole git istersen yada tekrar ovulasyon dene aderin biter bitmez basla bir sonraki adete kadar yap belki erken yada gec yumurtluyosun adet oncesi yumurtlayan bile var

Canim. Benim adet bittiginden beri sag sol kasik agrim var bu ay anlam veremedigim..
Bi kontrole git istersen yada tekrar ovulasyon dene aderin biter bitmez basla bir sonraki adete kadar yap belki erken yada gec yumurtluyosun adet oncesi yumurtlayan bile var
kontrole cumartesi günü gittim hiçbir sıkıntım yok çok şükür sormak istediğim akıntı geldiğinde mi yumurtlama olur yoksa ağrı olduğun da mı ?

Back