- 19 Ağustos 2019
- 89
- 118
- 13
Haklısınız, ben de öyle bilmezdim o yüzden 10. günü başladım ama her döngü farklı, özel. Takipte olalım, bir tanıyalım kendimizi, belli olmaz:)Teşekkür ederim bakalım dediğiniz gibi yapayım. Benim bildiğimde adet hemen bitiminde yumurtlama olmaz diye ama tabi belli olmaz
Sperm kalitesinde sorun varsa olgunlaşma için 2 günde 1 olması şart. Eğer erkek sperm kalitesiyle ilgili sorun yoksa her gün olmasında bi sakınca yok. Ama zaten 48 saat belki de daha fazla spermler canlı kalıyor. Net bir doğru yok bu yüzden:) denemekten zarar gelmez amaKızlar bişey soracağım.
Bir gebenin günlüğü pik olduğu gün ve sonrası 3 gün ilişki öneriyor.
Bu mu doğru yoksa gün aşırı mı olması gerekiyor?
Merhaba, adetin biter birmez ovülasyon testine başlarsan gününü yakalayabilirsin canım. Bittiği gün düzenli olarak iki çizgiyi de koyu renk görene kadar yap. Sıvı alımına ve düzenli saatlerine dikkat edersen daha sağlıklı sonuç alabilirsin.Merhaba adetim duzensiz ama genelde 35 36 civari bir dongusu var. Yumurtlama gunumu merak ediyorum ve takip etmek istiyorum ne zaman baslamaliyim aslinda tam olarak nasil yapiliyor onu ogrenmek istiyorum bilgilendirmeniz icin simdiden tesekkur ederim
Tesekkur ederim canim. Koyu oldugunda hamile kalma sansi en yuksek gun mu oluyor?Merhaba, adetin biter birmez ovülasyon testine başlarsan gününü yakalayabilirsin canım. Bittiği gün düzenli olarak iki çizgiyi de koyu renk görene kadar yap. Sıvı alımına ve düzenli saatlerine dikkat edersen daha sağlıklı sonuç alabilirsin.
Tesekkur ederim canim. Koyu oldugunda hamile kalma sansi en yuksek gun mu oluyor?
Ins tesekkur ediyorumRica ederim canım. Koyu olduğunda yumurtan çatlamak üzere demek canım. Koyuluktan sonra açık renk çıkarsa yumurtan çatlamış demek. Koyu çıkan günü ve ertesi günleri değerlendirirsen inşallah güzel haberlerle gelirsin
Sonuç gebelikMerhaba hanımlar. Adet günüm yarın ama bugün gebelik testi yaptım. İlk kırmızı çizgiden sonra test komple kızardı ve birkaç saat sonra ikinci çizgi silik belli oldu. Ee sonuç ne şimdi
Ne kadar zamandır istiyordunuz?Merhaba hanımlar. Adet günüm yarın ama bugün gebelik testi yaptım. İlk kırmızı çizgiden sonra test komple kızardı ve birkaç saat sonra ikinci çizgi silik belli oldu. Ee sonuç ne şimdi
uc damla kafi fazla damlatmissiniz testlerinizde hep.
Hep 3 damlattımuc damla kafi fazla damlatmissiniz testlerinizde hep.
dogrudur. C ve T seritlerinin oldugu bolme de islak gozukuyor da o yuzden dedim. okun gosterdigi yere uc damla damlatinca ortadaki gosterge islak olmuyor bende o sekilde.Hep 3 damlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?