Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim bakalım dediğiniz gibi yapayım. Benim bildiğimde adet hemen bitiminde yumurtlama olmaz diye ama tabi belli olmaz
Haklısınız, ben de öyle bilmezdim o yüzden 10. günü başladım ama her döngü farklı, özel. Takipte olalım, bir tanıyalım kendimizi, belli olmaz:)

Kızlar bişey soracağım.
Bir gebenin günlüğü pik olduğu gün ve sonrası 3 gün ilişki öneriyor.
Bu mu doğru yoksa gün aşırı mı olması gerekiyor?
Sperm kalitesinde sorun varsa olgunlaşma için 2 günde 1 olması şart. Eğer erkek sperm kalitesiyle ilgili sorun yoksa her gün olmasında bi sakınca yok. Ama zaten 48 saat belki de daha fazla spermler canlı kalıyor. Net bir doğru yok bu yüzden:) denemekten zarar gelmez ama

Merhaba adetim duzensiz ama genelde 35 36 civari bir dongusu var. Yumurtlama gunumu merak ediyorum ve takip etmek istiyorum ne zaman baslamaliyim aslinda tam olarak nasil yapiliyor onu ogrenmek istiyorum bilgilendirmeniz icin simdiden tesekkur ederim

Merhaba adetim duzensiz ama genelde 35 36 civari bir dongusu var. Yumurtlama gunumu merak ediyorum ve takip etmek istiyorum ne zaman baslamaliyim aslinda tam olarak nasil yapiliyor onu ogrenmek istiyorum bilgilendirmeniz icin simdiden tesekkur ederim
Merhaba, adetin biter birmez ovülasyon testine başlarsan gününü yakalayabilirsin canım. Bittiği gün düzenli olarak iki çizgiyi de koyu renk görene kadar yap. Sıvı alımına ve düzenli saatlerine dikkat edersen daha sağlıklı sonuç alabilirsin.

Tesekkur ederim canim. Koyu oldugunda hamile kalma sansi en yuksek gun mu oluyor?

Tesekkur ederim canim. Koyu oldugunda hamile kalma sansi en yuksek gun mu oluyor?

Rica ederim canım. Koyu olduğunda yumurtan çatlamak üzere demek canım. Koyuluktan sonra açık renk çıkarsa yumurtan çatlamış demek. Koyu çıkan günü ve ertesi günleri değerlendirirsen inşallah güzel haberlerle gelirsin

Mrb dün uzayan yumurta akı gibi akıntım oldu bugün şüphelenip ovülasyon testi yaptım normalde her ay 15.günlerde yumurtlamam olr. Bu ay erken oldu. Sizce pik mi bu? Dün akşam beraberlik oldu. Ve 3 gün evde olamayacz. 4 eylülde laparoskopi yapılacak. 8 gün sonra kan testine bakacam hastanede sonra ameliyata girecem.

Eklentiler

• 20190829_094656.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba hanımlar. Adet günüm yarın ama bugün gebelik testi yaptım. İlk kırmızı çizgiden sonra test komple kızardı ve birkaç saat sonra ikinci çizgi silik belli oldu. Ee sonuç ne şimdi
Sonuç gebelikhayırlı olsun. Test her zaman komple bir kızarıyor sonra sonuç ortaya çıkıyor. Tabi silik çizginizin koyulasmasini takip edin sonra da kan testi yaptirırsınız.

ben normal adet olmuyorum 3 aydan 3 aya öyle oluyor adetim duphaston içip oyle oluyo her ay adetim bende cocuk sahibi olmak istiyorsun clomid diye bi hap verdi doktor adetim ikici başladım da içtim 5 günlük du hapim benim adetim 5 gun sürerdi ama bu hapi içtim 3 gün adet oldum clomid işe yarayan arkadaş bana yardimci olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…