Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bu ovulasyon testi bıraz kafamı karıstırıyor yani bu t cızgısı en koyu oldugundamı hamilelik yuksek oluyor yoksa t koyu olup silikleştıkten sontçraki gun mü hamilelik oranı yüksek oluyor
Normalde koyu olduğu günler ve siliklestigi gün ve saha sonraki 2 günü de değerlendirmek gerekiyormuş...ama ben siliklestikten sonra iliskiye devam etmedim bu ay, eger hamile kalmışsam burdan sonuç çıkarabiliriz

Normalde koyu olduğu günler ve siliklestigi gün ve saha sonraki 2 günü de değerlendirmek gerekiyormuş...ama ben siliklestikten sonra iliskiye devam etmedim bu ay, eger hamile kalmışsam burdan sonuç çıkarabiliriz
Beynimde öyle oldu canım pikten sonra ki günler yatılı misafırlerımiz olduğu İçin zaten çok yorulduk degerlendıremedik inş başlangıçta tutmustur

Kızlar bilgisi olan yazarsa çok sevinirim. Şimdi bu ovu testi pik yaptığı günden önce ilişki olmasa pik yapınca ve sonrasında olsa tutma imkanı var mı? Yoksa illa öncesinde ilişki olmalı mı?

Kızlar bilgisi olan yazarsa çok sevinirim. Şimdi bu ovu testi pik yaptığı günden önce ilişki olmasa pik yapınca ve sonrasında olsa tutma imkanı var mı? Yoksa illa öncesinde ilişki olmalı mı?
Pik olduğu günler ve sonraki 2 gün yapsan daha iyi olur canım. Öncesinde olsa tabi daha iyi olur ama asıl iliski olması gereken günleri sana tek tek yazayim:
Pik'ten 1 gün öncesi
Pik olan gün (ya da günler)
Siliklesmeyi gördügün gün
Siliklesmenin ertesi günü
Bu 4 günü degerlendirebilirsen şansın en yüksek seviyede olduğunu araştırdım ve öğrendim.

Cevabın için sağol geçen sefer denediğimde birden pik oldu birgün öncesinde kestiremedim.
İnşaallah nasip olur hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar

Ya bu ovulasyon testi bıraz kafamı karıstırıyor yani bu t cızgısı en koyu oldugundamı hamilelik yuksek oluyor yoksa t koyu olup silikleştıkten sontçraki gun mü hamilelik oranı yüksek oluyor
Bu soruyu ben 7 aydır yaptığım ovu testleri ve hesaplarım sonucu kendi vücudum içim çözdüm. Sizde gözlem ve hesap yaparak vücudunuz icin bulabilirsiniz. Soyle ki : adet gününden geriye 14 gün sayın adet günü hariç .Diyelim ayın 30una adet geldi . 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 .. 15 . Yani ayın 15 ine sizin ovulasyon gerçekleşiyor. Ovu testlerime bakınca gördüm ki iki gün çift çizgi gördüysem bu 2. Pik gunune denk geliyor verimli günüm.
Sizde bir önceki ay adetinize göre hesap yapın 14 gün geri gidin gittikten sonraki 15. Gün ovu testiniz nasıldı pik miydi silik miydi . Demek ki bir sonraki ayda ona benzer durum gerçekleşir. Sizde ona göre degerlendirirsiniz. Tabi her ay birbirinin aynısı değil ama ihtimal yüksek.
Uzun yazdım ama ben bu cevabi çok aramıştım. Çözdüm kendimce ne kadar doğru bilmiyorum ama paylaşayım istedim .

Bende ovulasyona yeni başladım 25temmuz adetim bitti 29temmuzda ovulasyona başladım bilgili arkadaşlar vardır bakabilirmi acaba yani ben hergünü değerlendirdim.yumurtlama olmuşmu çatlama olmuşmu

Eklentiler

• 1F1E3684-EA9F-4E0C-B21B-E99FC44E0580.jpeg
    70,1 KB · Görüntüleme: 85
Bende ovulasyona yeni başladım 25temmuz adetim bitti 29temmuzda ovulasyona başladım bilgili arkadaşlar vardır bakabilirmi acaba yani ben hergünü değerlendirdim.yumurtlama olmuşmu çatlama olmuşmu
31 inde pik yapmış sonra silikleşmiş görünüşe göre çatlamış. 14 ağustos regl günün.

31 inde pik yapmış sonra silikleşmiş görünüşe göre çatlamış. 14 ağustos regl günün.
Yani artık yapmama gerek yok değilmii..bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim bende yeniyim pek anlamadım ovulayondan falan Okuyorum burdaki msjları ovulasyonla hamile kalanlar falan var ALLAH herkese nasip etsin

Yani artık yapmama gerek yok değilmii..bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim bende yeniyim pek anlamadım ovulayondan falan Okuyorum burdaki msjları ovulasyonla hamile kalanlar falan var ALLAH herkese nasip etsin
Artık yapmanıza gerek yok test adet gününüzü bekleyin hayırlısı olsun

Kizlar dun ovulasyin testi yapmistim t cizgisi daha silikti bugun yaptim ama resimini de koydum bir bakabilirmisiniz bugun pik mi yapmis bir siteden okumustum t cizgisinin c den daha kalin olmasi gerekiyormus sizce bu aksamdan iliskiye baslasakmi

Eklentiler

• 20190805_100915.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 72

Başlığı okuyunca yazmak istedim , canım bu bilgi tamamen yanlış yönlendirmektedir. 25 günde döngüme gore 11.günde ovü.yü görmem gerekli yazına göre ama erken yumurtlayan ve geç yumurtlayanlarda var. Eğer bu şekilde hesaplama yapılırsa o günü yakalayamayabilirler. Ben mesela geçen ay 8.gün, adet bitiminden 1gün sonra ovülasyonu gördüm. Diğer günlerde gebe kalmak neredeyse imkansız , ovülasyon günü gebeliğin en yüksek olduğu dönemdir. En doğru takip ise ovulosyon testidir. İnsanlar bu hesaplamayı yapar ise gebe kalmakta gecikebilirler. Yine sen bilirsin ama bu yazı yerine ovulosyon testine yönlendir insanları. Hakkını helal et uzun yazdım.

İlk çocuğuma ovulasyon ile gebe kaldım. İkinci istiyoruz. Bi düşük yaşadım. Ovulasyon testi hakkında fazlaca bilgi sahibi oldum. Öncelikle şunu söyleyeyim iki çizgi çift çizgi çıktı ovulasyon 24-48 saat içinde olacak olayı her zaman doğru değil. Bu ay yumurta takibi yaptırdım. Çift çizgi olduktan 16 saat sonra yumurtam çatladı.çift çizgi çıkan günü kaçırmamak lazım. Tabi durum herkeste aynı olmayabilir. O uzayan akıntı geldiğinde yumurta gelişiyor demek. Bende geldiğinde 18mm di. 22-24 mm de çatlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…