Normalde koyu olduğu günler ve siliklestigi gün ve saha sonraki 2 günü de değerlendirmek gerekiyormuş...ama ben siliklestikten sonra iliskiye devam etmedim bu ay, eger hamile kalmışsam burdan sonuç çıkarabilirizYa bu ovulasyon testi bıraz kafamı karıstırıyor yani bu t cızgısı en koyu oldugundamı hamilelik yuksek oluyor yoksa t koyu olup silikleştıkten sontçraki gun mü hamilelik oranı yüksek oluyor
Beynimde öyle oldu canım pikten sonra ki günler yatılı misafırlerımiz olduğu İçin zaten çok yorulduk degerlendıremedik inş başlangıçta tutmusturNormalde koyu olduğu günler ve siliklestigi gün ve saha sonraki 2 günü de değerlendirmek gerekiyormuş...ama ben siliklestikten sonra iliskiye devam etmedim bu ay, eger hamile kalmışsam burdan sonuç çıkarabiliriz
Pik olduğu günler ve sonraki 2 gün yapsan daha iyi olur canım. Öncesinde olsa tabi daha iyi olur ama asıl iliski olması gereken günleri sana tek tek yazayim:Kızlar bilgisi olan yazarsa çok sevinirim. Şimdi bu ovu testi pik yaptığı günden önce ilişki olmasa pik yapınca ve sonrasında olsa tutma imkanı var mı? Yoksa illa öncesinde ilişki olmalı mı?
Cevabın için sağolPik olduğu günler ve sonraki 2 gün yapsan daha iyi olur canım. Öncesinde olsa tabi daha iyi olur ama asıl iliski olması gereken günleri sana tek tek yazayim:
Pik'ten 1 gün öncesi
Pik olan gün (ya da günler)
Siliklesmeyi gördügün gün
Siliklesmenin ertesi günü
Bu 4 günü degerlendirebilirsen şansın en yüksek seviyede olduğunu araştırdım ve öğrendim.
Bu soruyu ben 7 aydır yaptığım ovu testleri ve hesaplarım sonucu kendi vücudum içim çözdüm. Sizde gözlem ve hesap yaparak vücudunuz icin bulabilirsiniz. Soyle ki : adet gününden geriye 14 gün sayın adet günü hariç .Diyelim ayın 30una adet geldi . 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 .. 15 . Yani ayın 15 ine sizin ovulasyon gerçekleşiyor. Ovu testlerime bakınca gördüm ki iki gün çift çizgi gördüysem bu 2. Pik gunune denk geliyor verimli günüm.Ya bu ovulasyon testi bıraz kafamı karıstırıyor yani bu t cızgısı en koyu oldugundamı hamilelik yuksek oluyor yoksa t koyu olup silikleştıkten sontçraki gun mü hamilelik oranı yüksek oluyor
31 inde pik yapmış sonra silikleşmiş görünüşe göre çatlamış. 14 ağustos regl günün.Bende ovulasyona yeni başladım 25temmuz adetim bitti 29temmuzda ovulasyona başladım bilgili arkadaşlar vardır bakabilirmi acaba yani ben hergünü değerlendirdim.yumurtlama olmuşmu çatlama olmuşmu
Yani artık yapmama gerek yok değilmii..bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim bende yeniyim pek anlamadım ovulayondan falan31 inde pik yapmış sonra silikleşmiş görünüşe göre çatlamış. 14 ağustos regl günün.
Artık yapmanıza gerek yok test adet gününüzü bekleyin hayırlısı olsunYani artık yapmama gerek yok değilmii..bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim bende yeniyim pek anlamadım ovulayondan falanOkuyorum burdaki msjları ovulasyonla hamile kalanlar falan var ALLAH herkese nasip etsin
31 ovulasyon dersek 15 agustos oluyor regl . Ovudan 14 gun sonra31 inde pik yapmış sonra silikleşmiş görünüşe göre çatlamış. 14 ağustos regl günün.
Çok teşekkür ederim bakalım hayırlısı artık adet günü bekliycemArtık yapmanıza gerek yok test adet gününüzü bekleyin hayırlısı olsun
Kizlar dun ovulasyin testi yapmistim t cizgisi daha silikti bugun yaptim ama resimini de koydum bir bakabilirmisiniz bugun pik mi yapmis bir siteden okumustum t cizgisinin c den daha kalin olmasi gerekiyormus sizce bu aksamdan iliskiye baslasakmi
Gün içinde bir daha test yap canm pik yakın
Hamile kalmak için en uygun dönem olarak bilinen yumurtlama günü, cinsel sağlığına önem veren ve bebek sahibi olma isteği bulunan her yetişkin kadın tarafından bilinmesi gereken bir gündür. Şayet, gebe kalmakta zorlanan kadınlar yumurtlama günlerini bilip takip ettikleri durumda gebe kalma olasılıklarını arttırdıklarını unutmamalıdırlar. Aynı şekilde cinsel ilişki sonrası gebe kalmak istemeyen kadınlarda yumurtlama günlerini hesaba katarak, gebelik oluşumunu önleyebilirler. Peki yumurtlama günü nasıl hesaplanır?Gebe kalmak isteyen ya da istemeyen bayanların yumurtlama günlerini hesaplamak için bir çizelge oluşturmaları gerekir. Çünkü yumurtlama günü her zaman değişmekte olduğundan, aynı zaman gelme ihtimali yoktur. Her kadına göre değişen yumurtlama günü hesabı ise şöyle yapılmalıdır:
Ovulasyon-Yumurtlama tarihi hesaplama
Eki Görüntüle 1951649
Yumurtlama gün, kadının bir sonraki adet kanamasının başlangıcından on dört gün sonra husule gelir ve 28 günde bir adet kanaması olan kadınlarda yumurtlama on dördüncü günde gerçekleşmiş olur. Eğer ki, kadının adet kanaması 35 günde bir oluyorsa o zamanda 21. günde; 25 günde bir oluyorsa 11. günde gerçekleşir.
Yumurtlama dönemi hesaplamak için, kaç günde bir adet oluyorsanız bu sayıyı 14 ‘ten çıkartmalısınız. Örneğin 28-14 =14, 35-14=21 veya 25-14=11 gibi. Yani bu demektir ki, bir sonraki adet kanamanızın 14., 21. ya da 11. günlerinde yumurtlama gerçekleşiyor.
Hesaplamak için tıklayın ;
Bir sonraki testi de atin buraya koyuluk artarsa değerlendirmek iyi olacaktırTeşekkür ederim bir anönce işten eve gitmek istiyorum kaçırmamak için :)
Aynen eve gidince bir test daha yapıcam hemen atarım :)Bir sonraki testi de atin buraya koyuluk artarsa değerlendirmek iyi olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?