• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar ilk kez ovulasyon testı yapıyorum bu ne demek

Eklentiler

• IMG_20190709_121616.jpg
    IMG_20190709_121616.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 83
Tamam canım sali ılışkı oldu carsamba olmadı bugun akşam olacak sence iyi mi
canım benim yumurtlama olduğu gün ve ertesi günü ilişkiyle tutmuştu. bence yumurtlamadan sonraki 3 gün üst üste birliktelikte şans yükselir oyüzden yumurtlama günü ertesi günü (çatlamanın olması gerekiyor silik çizgi) ve sonraki gün ilişki şansı yükseltiyor bilgin olsun. ben 2 gün üst üste yapmıştım. ama yumurtlamadan önceki günlerde de birgün yapıp birgün yapmamıştım

Olabilir tabiki sağlıklı bir sperm vücut içinde 48 72 saat yaşayabilir . Bide bu işler biraz nasip Rabbim ol derse sadece 1 ilişkiyle bile olur 🥰
Aynen canım haklısın her sey nasip kısmet bız ılla su gun olacak ılla bugun olmak zorunda istersek her gun olsun Allah istemezse her gun yapmakta istemez

Merhaba 10 temmuzda çatlatma iğnemi vuruldum. normalde 36 saat sonra çatlama olmuyor mu? eğer öyleyse 11 temmuz akşamı çatlamış olması gerekiyor. evde ovülasyon testim vardı vurulduğum gün test yapmıştım t çizgisi belirgindi. 11 temmuzda çatlayacağını düşündüm ama bu sabah test yaptım hala t çizgisi kalın hatta dahada belirginleşmiş gözüküyor. Şimdi yumurtam çatlamamış mı oluyor. acaba çatlatma iğnesinden dolayımı hala öyle gözüküyor kafam iyice karıştı.? yardım edin lütfen

Merhaba 10 temmuzda çatlatma iğnemi vuruldum. normalde 36 saat sonra çatlama olmuyor mu? eğer öyleyse 11 temmuz akşamı çatlamış olması gerekiyor. evde ovülasyon testim vardı vurulduğum gün test yapmıştım t çizgisi belirgindi. 11 temmuzda çatlayacağını düşündüm ama bu sabah test yaptım hala t çizgisi kalın hatta dahada belirginleşmiş gözüküyor. Şimdi yumurtam çatlamamış mı oluyor. acaba çatlatma iğnesinden dolayımı hala öyle gözüküyor kafam iyice karıştı.? yardım edin lütfen
Çatlatma iğnesinin etkisini bilmiyorum ama ovü testi pik yaptıktan sonra t çizgisi silinince yumurta çatlamış demek oluyo

Back