Çatlatma iğnesinin etkisini bilmiyorum ama ovü testi pik yaptıktan sonra t çizgisi silinince yumurta çatlamış demek oluyoMerhaba 10 temmuzda çatlatma iğnemi vuruldum. normalde 36 saat sonra çatlama olmuyor mu? eğer öyleyse 11 temmuz akşamı çatlamış olması gerekiyor. evde ovülasyon testim vardı vurulduğum gün test yapmıştım t çizgisi belirgindi. 11 temmuzda çatlayacağını düşündüm ama bu sabah test yaptım hala t çizgisi kalın hatta dahada belirginleşmiş gözüküyor. Şimdi yumurtam çatlamamış mı oluyor. acaba çatlatma iğnesinden dolayımı hala öyle gözüküyor kafam iyice karıştı.? yardım edin lütfen
İğnenin etkisinden öyle gözükebilirmiş dayanamayıp doktora sordumÇatlatma iğnesinin etkisini bilmiyorum ama ovü testi pik yaptıktan sonra t çizgisi silinince yumurta çatlamış demek oluyo
Canm erken daha en az 12.gün olsun bekle bence sabredemiyoruz ama beklemek lazimKızlar tahmini ovulasyon sonrası 9. Günüm erken gebelik testi negatif.. ovulasyon gününden emin olup da 9 günden daha geç sürede öğrenen var mı?
hamilemisiniz
hamilemisiniz
Laboquick mi bu test? Pek net sonuç vermiyor o test sanırım .Hayir degilim
Laboquick mi bu test? Pek net sonuç vermiyor o test sanırım .
10. Gün pik yapmış. Sonraki günler silinmeye başlamış yani çatlamışKızlar Selam,
Ben bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım. Fotoğrafları ekliyorum birşey anlamadım yardımcı olabilir misiniz?
Koyu olmadı ya kafam karıştı pik olmadı gibi geldi bana canım10. Gün pik yapmış. Sonraki günler silinmeye başlamış yani çatlamış
Benim de geçen ay öyle oldu. Tam koyulaşma olmadan açıldı ve bi daha da koyulaşmadı. Ama belki seninki koyulaşır. Ovü testi yapmaya devam et benceKoyu olmadı ya kafam karıştı pik olmadı gibi geldi bana canım
Edeceğim canım teşekkür ederim. Olmadı önümüzde ki ay doktorla beraber yürütürümBenim de geçen ay öyle oldu. Tam koyulaşma olmadan açıldı ve bi daha da koyulaşmadı. Ama belki seninki koyulaşır. Ovü testi yapmaya devam et bence
Ya bu ovulasyon testi bıraz kafamı karıstırıyor yani bu t cızgısı en koyu oldugundamı hamilelik yuksek oluyor yoksa t koyu olup silikleştıkten sontçraki gun mü hamilelik oranı yüksek oluyorEki Görüntüle 2287485
Ve bugun ki testim ☺ catlamis ama malesef ki degerlendiremedim bi daha ki aya nasip olur insallah
Bildigim kadariyla t nin koyu oldgu gunden itibaren iliski olmali.Ya bu ovulasyon testi bıraz kafamı karıstırıyor yani bu t cızgısı en koyu oldugundamı hamilelik yuksek oluyor yoksa t koyu olup silikleştıkten sontçraki gun mü hamilelik oranı yüksek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?