İkincisi geçersizdir tekrar neden yapma gereği duydun ki? 4 saat idrara sıkışık olman gerekiyordu.farklı idrarla
Yapmaya devam et sürekli . testten 2 saat önce sıvı alımını kes 12 ve 4 arası en uygun zamanlar . Adet düzensizliğinde sıkı takip yapmalısınAdetin 12 gunu. adet duzensizligim var gecen ay klomen kullandim catlatma ignesi ile bu ay takıbi kendim yapicam kac gune acaba tam cizgiyi yakalarım. 12 gunum bugun
Yapmaya devam et sürekli . testten 2 saat önce sıvı alımını kes 12 ve 4 arası en uygun zamanlar . Adet düzensizliğinde sıkı takip yapmalısın
Evet yumurtlamayı görene kadar hatta çatladığını Görene kadar her günBende 12 den sonra yaptim her gun mu yapmak gerekior ki ya.
Evet yumurtlamayı görene kadar hatta çatladığını Görene kadar her gün
Göreceksiniz inşallah ama tavsiyem innovita testler. Sizin yaptığınız testler genelde hata veriyorGorecegimi sanmiorjm henuzama yapicam
Laboguivk canim bizimkiGöreceksiniz inşallah ama tavsiyem innovita testler. Sizin yaptığınız testler genelde hata veriyor
İşte o markadan genel olarak memnun değillerLaboguivk canim bizimki
Yarına t çizgisi daha koyu olur yarina pik olur bence tekrarlayın yarın testiArkadaslar bi bakarmisiniz testlerime
Kac günde bir adet olduğunuzu bilmiyorsanız devam edin bence daha var iki üç günüAdetin 13 gunu acaba pik ne zmn olur kixlarrr duzensizlik var
Kac günde bir adet olduğunuzu bilmiyorsanız devam edin bence daha var iki üç günü
Tesekkur ederim o zmn devamYarına t çizgisi daha koyu olur yarina pik olur bence tekrarlayın yarın testi
Duzensizse testle daha iyi anlarsın devam et koyulaşır Insallah iki üç günde bir degerlendirin ikisi de en koyu olduğu zaman t çizgisi daha koyu olursa 24-36 saat içinde çatlayacak demekCanim 3 ayda bir adet oluyorum desem yeridir
Tamam cabim cok saol tesekkur ederim takip ediorum o haldeDuzensizse testle daha iyi anlarsın devam et koyulaşır Insallah iki üç günde bir degerlendirin ikisi de en koyu olduğu zaman t çizgisi daha koyu olursa 24-36 saat içinde çatlayacak demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?