• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar adetin 12. Gününden 17. Gününe kadar ovülasyon testlerim bu şekilde çıktı ve 12mayısla 13 Mayıs değerlendirildi sizce şansım var mı gebelik için
Daha önce yapıyor muydun test? 9 mayısta da zirve yapmış silinme olmuş gibi ama acaba o sıvı alımıyla mı ilgili silik göründü. 9 mayıs ve 13 mayıs bildiğin koyu. Ben pozitifi gördüğüm ilk günü değerlendirdim. Ertesi gün pozitiflik devam etti. O günü boş geçtim hiç halim yoktu. Sonraki gün sabah baktım silinmiş sabahı değerlendirdim ve başardım :) bence takip etmeye devam et. Yarın silinirse gündüz şansın varsa gündüzü değerlendir çünkü hücreler daha canlı oluyormuş :)

merhaba herkese, bu ay işin içinden çıkamadığım bir durum var. Sat tan sonraki dönemde ovulasyon testi yaptım görsele ekliyorum. 23 nisan akşam-24 nisan sabah pik olmuş gibi geldi. Sonra da silindi zaten. Sonra test yapmayı bıraktım. Biraz akıntım olunca 3 mayısda testi tekrarladım ve yine pik gibi sonuç aldım. Ovulasyon testi adet tarihine yakın koyulaşırsa hamilelik olabilir diyorlar ama benim 5 mayıs itibariyle test kısmı yine silikleşti. Sizce öncekilerde yumurtlama olmadı mı? Ya da iki kez mi oldu? Yardımcı olabilir misiniz?Eki Görüntüle 2265810 Eki Görüntüle 2265811
2 defa yumurtluyorsundur, canım...
Benimde öyle oluyor

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Kızlar pik olduktan sonra yumurta ne zaman çatlıyor? Bugün şehir dışındayız değerlendirme imkanı yok pazar gece imkanimiz var ancak geç kalmış olur muyuz??

Eklentiler

• 20190518_085913.jpg
    20190518_085913.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 127
Kızlar pik olduktan sonra yumurta ne zaman çatlıyor? Bugün şehir dışındayız değerlendirme imkanı yok pazar gece imkanimiz var ancak geç kalmış olur muyuz??
Hayır geç kalmış olmazsınız ama bugünü de değerlendirebilseydiniz içerdeki sperm sayısı daha fazla olacaktı. Belki yarın da pozitiflik devam eder. Benim bazen pozitiflik 2 gün sürüyordu. Silikleştiği günü de sakın atlamayın.

Kizlar bu pik mi?

Dun iliski yasadik bgn mu yarin mi daha dogru olur?

Adetimi 1 sayarsak 17.gun oluyor

Eki Görüntüle 2270046
Öyle gibi duruyor ama takibe devam et ve bugünü de değerlendir. Yarın pozitiflik devam edebilir. Yarını ve sonraki günü de değerlendir. Silindiği günü asla es geçme :)

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 18 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 18 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Adet tarihimizin arasinda 4-5 gun var bende henuz yumurtlama donemindeyim bence henuz erken belirti aramak icin gibi geldi ama hayirlisi herseyin. Belki senin yumurtan ilk iliskilerin oldugu donemde catladiysa olabilir benimki bu gunlerde catliyor. Catladiktan 12-15 gun sonra bakcaz artk adet olmazsak testlere.

Adet tarihimizin arasinda 4-5 gun var bende henuz yumurtlama donemindeyim bence henuz erken belirti aramak icin gibi geldi ama hayirlisi herseyin. Belki senin yumurtan ilk iliskilerin oldugu donemde catladiysa olabilir benimki bu gunlerde catliyor. Catladiktan 12-15 gun sonra bakcaz artk adet olmazsak testlere.
tesekkurler cnm insallah hamileyizdirr Amin :)

canım bu kaset testler bazen yanlış çıkarabiliyor. oyüzden ben 3 defa ovü testi denedim. ilk ikisi bu kaset tipi testlerdendi. sonra başka markayla denedim ve şuan hamileyim :KK200: kullandığım test %99doğruluk garantisi veriyor oyüzden bu testlerle çok zor

canım bu kaset testler bazen yanlış çıkarabiliyor. oyüzden ben 3 defa ovü testi denedim. ilk ikisi bu kaset tipi testlerdendi. sonra başka markayla denedim ve şuan hamileyim :KK200: kullandığım test %99doğruluk garantisi veriyor oyüzden bu testlerle çok zor

Bende teste cok bel baglamadim canim zaten ayni saatlerde falan yapmadim sivi alimina falan dikkat edemedim oyle olunca stresli geliyor bana onun yerine daha cok vucut belirtilerime baktim ama ondan ziyade zaten olscagim adet gununden 14 gun oncesine denk geliyor ve o tarihlerde de ovu belirtileri hissettim. Yani app e gorede teste gorede ayni gunleri gosteriyordu. Gerisi kismet Allah’in isi bakalim hayirlisi. Ama adet bitiminden sonra baslayarak ovu doneminde olmasamda 3 gunde 1 gibi duzenli iliski yasadim smdi adetime 10 gun fln kaldi biraz dinlenmece donemindeyim. Darisi basimiza:)

Baska marka dedigin hangi marka oneriyorsun? Gebelik testinde ve ovu testinde ne kullandin?

Baska marka dedigin hangi marka oneriyorsun? Gebelik testinde ve ovu testinde ne kullandin?
canım instagramda bir gebenin günlüğü diye bi site var EBRU HANIM, LH ovülasyon ve gebelik testlerini hem satıyor hemde yumurta takibi yapıyor. ben 30 adet almıştım içinde de 2 adet gebelik testi vardır. Önce rabbim sayesinde sonra ebru hanım sayesin hamile kaldım. bence incelemende fayda var. hatta youtube de ovü testiyle ilgili videoları varları bile izlemen iyi olabilir

Ben de bunu anlamıyorum. Zaten pozitifi yakalayınca ve arkasındaki 3 günü değerlendiriyorsun. Bu değişmeyen bi durum. Neyi soruyor neyi takip ettiriyorlar zaten gayet belli değil mi :) ve neden o kişinin anlaşmalı olduğu gebelik testleri mucizeler yaratıyormuş gibi konuşuyorlar :) ben hiç ondan almadım. N11den aldım gayet de ister 50li ister 30lu içinde dilersen gebelik testi hediyesi olanlar da var seçebilirsin. Güvenirliği düşük diyemez kimse. Çünkü öyle bir şey yok :)

Back