Ben de kaset tipi olanlarla hamile kaldım ve gayet de güvenilir. Hep laboquick kullandım.
Ben de bunu anlamıyorum. Zaten pozitifi yakalayınca ve arkasındaki 3 günü değerlendiriyorsun. Bu değişmeyen bi durum. Neyi soruyor neyi takip ettiriyorlar zaten gayet belli değil mi :) ve neden o kişinin anlaşmalı olduğu gebelik testleri mucizeler yaratıyormuş gibi konuşuyorlar :) ben hiç ondan almadım. N11den aldım gayet de ister 50li ister 30lu içinde dilersen gebelik testi hediyesi olanlar da var seçebilirsin. Güvenirliği düşük diyemez kimse. Çünkü öyle bir şey yok :)
Ya banada yardimci olurmusunuz kendimce hesapliyorum fakat tutmuyor bzde hayirksiiyla bebis istiyoruz 7 aya yakin ugrasiyoruz oneriniz varmidir nerrden alinir eczanede varsa pahalimidir netten mi alinir lutfen yardmci olun bende cok hamile kalmak istiyoumm ❤❤canım bu kaset testler bazen yanlış çıkarabiliyor. oyüzden ben 3 defa ovü testi denedim. ilk ikisi bu kaset tipi testlerdendi. sonra başka markayla denedim ve şuan hamileyimkullandığım test %99doğruluk garantisi veriyor oyüzden bu testlerle çok zor
Ya banada yardimci olurmusunuz kendimce hesapliyorum fakat tutmuyor bzde hayirksiiyla bebis istiyoruz 7 aya yakin ugrasiyoruz oneriniz varmidir nerrden alinir eczanede varsa pahalimidir netten mi alinir lutfen yardmci olun bende cok hamile kalmak istiyoumm ❤❤Kesinlikle sana katiliyorum. Ben burdan ogrendim ovulasyon testini normal yumurtlama gunumu takip ederim diye siparis vermistim aynen dedigin gibi bir siteden. Baktim hesaplamaya gore cikan gun ayni zaten yani beklenen gun yumurtladim bende. Ama duzensiz olanlarda ise yarayabilir gercekten o yonden itirazim yok. Fakat bence hangi marka olsada coj farkli sonuclar cikacagini sanmam. Laboquicke guvenme ya da x markaya guvenme fln muhtemelen o bayanda ztn herhangi bir markanin ureticisine yapttiriyordur.
Ben yerinde olsam İnternetten 50lik paket testler satılıyor. İster kaset tipi al ister diğerinden. Farketmiyor. Ben bi de bişey daha kullandım. O da satılıyor hamile kalmayı kolaylaştıran bi jel.175 lira. Spermlerin içerde daha rahat hareket etmesini ve daha uzun yaşamasını sağlıyor. Faydası oldu mu bilmiyorum. Kullandığım 2. Ayda hamile kaldım.Ya banada yardimci olurmusunuz kendimce hesapliyorum fakat tutmuyor bzde hayirksiiyla bebis istiyoruz 7 aya yakin ugrasiyoruz oneriniz varmidir nerrden alinir eczanede varsa pahalimidir netten mi alinir lutfen yardmci olun bende cok hamile kalmak istiyoumm ❤❤
Denicem insallah gercekten istiyorum bugun baya yere yazfim siz bana anlattgnz gbimi osekilmi hamile kaldinizBen yerinde olsam İnternetten 50lik paket testler satılıyor. İster kaset tipi al ister diğerinden. Farketmiyor. Ben bi de bişey daha kullandım. O da satılıyor hamile kalmayı kolaylaştıran bi jel.175 lira. Spermlerin içerde daha rahat hareket etmesini ve daha uzun yaşamasını sağlıyor. Faydası oldu mu bilmiyorum. Kullandığım 2. Ayda hamile kaldım.
Bana çikolata kistin var hamile kalmana engel olabilir dedi. Öyle dediği içn korktum. Kolaylaştıran ne varsa araştırdım. İnternetten 50lik paket aldım. Adetten 3 4 gün sonra her gün test yaptım pozitifi gördüğüm günü ve ertesi 3 günü değerlendirmem gerekiyordu bwn hiç öyle yapamadım peş peşe. Bi pozitifi gördüğüm gün bi de silikleştiği günü değerlendirdim hep. Silikleştiği gün yumurtlama gerçekleşiyor. Pozitifi gördüğün gün girdiğin ilişkideki spermler içerde bekliyor. Silikleştiği gün gşrdiğin ilişkide de garantilemeye çalışıyorsun. 2 ay ovulasyon testiyle takip edip yumurtlama günlerimi değerlendirdim. Sonra o jeli duydum tüp bebek bebek tedavisi aşılamada fln da kulla ıldığını duydum. Onu da aynı siteden aldım. Kayganlaştırıcı gibi bişey. Sadece yumurtlama günlerimde kullandım. İlk kullandğım ay olmadı. 2. Kullandığım ay oldu :) onunla mı alakalıydı bilmiyorum. Yine de kullanmaktan pişmanlık duymadım. Zararsız ve bu amaç için. Kardeşime de söyledim o da aldı. Bu normal kayganlaştırıcılar öldürüyormuş sanırım onları da bıraktım.Denicem insallah gercekten istiyorum bugun baya yere yazfim siz bana anlattgnz gbimi osekilmi hamile kaldiniz
Bana da yardımcı olun yumurta catladi mi
Merhaba bişey sormak istiyorum cuma günü ovulasyon testinde cift cızgıyi gordum cumartesi de aksam saatlerınde sancı oldu yumurtlama oldugundan eminim diyebilirim cumartesiden itibaren tam 10.gun erken gebelik testi yaptım negatif cıktı.. Sizce erken mı test için..Hamile kalmak için en uygun dönem olarak bilinen yumurtlama günü, cinsel sağlığına önem veren ve bebek sahibi olma isteği bulunan her yetişkin kadın tarafından bilinmesi gereken bir gündür. Şayet, gebe kalmakta zorlanan kadınlar yumurtlama günlerini bilip takip ettikleri durumda gebe kalma olasılıklarını arttırdıklarını unutmamalıdırlar. Aynı şekilde cinsel ilişki sonrası gebe kalmak istemeyen kadınlarda yumurtlama günlerini hesaba katarak, gebelik oluşumunu önleyebilirler. Peki yumurtlama günü nasıl hesaplanır?Gebe kalmak isteyen ya da istemeyen bayanların yumurtlama günlerini hesaplamak için bir çizelge oluşturmaları gerekir. Çünkü yumurtlama günü her zaman değişmekte olduğundan, aynı zaman gelme ihtimali yoktur. Her kadına göre değişen yumurtlama günü hesabı ise şöyle yapılmalıdır:
Ovulasyon-Yumurtlama tarihi hesaplama
Eki Görüntüle 1951649
Yumurtlama gün, kadının bir sonraki adet kanamasının başlangıcından on dört gün sonra husule gelir ve 28 günde bir adet kanaması olan kadınlarda yumurtlama on dördüncü günde gerçekleşmiş olur. Eğer ki, kadının adet kanaması 35 günde bir oluyorsa o zamanda 21. günde; 25 günde bir oluyorsa 11. günde gerçekleşir.
Yumurtlama dönemi hesaplamak için, kaç günde bir adet oluyorsanız bu sayıyı 14 ‘ten çıkartmalısınız. Örneğin 28-14 =14, 35-14=21 veya 25-14=11 gibi. Yani bu demektir ki, bir sonraki adet kanamanızın 14., 21. ya da 11. günlerinde yumurtlama gerçekleşiyor.
Hesaplamak için tıklayın ;
Simdi bu cift cizgi oldugu gun iliski olmasi gerekiyor dmi hamilelik icin yuksek sansli gun oluyor dmicanım bu kaset testler bazen yanlış çıkarabiliyor. oyüzden ben 3 defa ovü testi denedim. ilk ikisi bu kaset tipi testlerdendi. sonra başka markayla denedim ve şuan hamileyimkullandığım test %99doğruluk garantisi veriyor oyüzden bu testlerle çok zor
Merhaba bişey sormak istiyorum cuma günü ovulasyon testinde cift cızgıyi gordum cumartesi de aksam saatlerınde sancı oldu yumurtlama oldugundan eminim diyebilirim cumartesiden itibaren tam 10.gun erken gebelik testi yaptım negatif cıktı.. Sizce erken mı test için..
Simdi bu ovulasyon testinde cift cizgi oldugu gun iliski olmasi gerekiyor dmi hamilelik icin yuksek sansli gun oluyor dmiİdrar testi için erken olabilir. İdrar testinde en kesin sonuç gecikme yaşandıktan sonra alınır. Sadece bazı dijital testler(clearblue..) beklenen adetten 2-3 gün önce sonuç verebiliyor. Yaptırabilirsiniz kan testi yaptırın yada beklenen adetten birkaç gün sonra yaptırın
Tesrkkur ederimm :))Ovulasyon testinin çift çıkması 24-36 saat sonra yumurtlayacağınızı haber verir.Çift çizgiden sonraki 24-36 saat içinde ilişkiye girerseniz gebe kalma ihtimaliniz artar..
10 dakika arayla derken farklı idrarlamı yaptın testi yoksa aynı idrarla mı?Herkese merhaba ,
Bende yeni katıldım aranıza. Gerçi bayadır takip ediyordum. 3 aydır denemelerimiz oluyor geçen ay ve bu ay ovulasyon testi kullandım. Fakat aklıma takılan bir şey var bugün testi 10 dk arayla 2 kere yaptım ve farklı sonuç aldım. sonucun görüntüsünü paylaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Eki Görüntüle 2285107
farklı idrarla10 dakika arayla derken farklı idrarlamı yaptın testi yoksa aynı idrarla mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?