Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kesinlikle sana katiliyorum. Ben burdan ogrendim ovulasyon testini normal yumurtlama gunumu takip ederim diye siparis vermistim aynen dedigin gibi bir siteden. Baktim hesaplamaya gore cikan gun ayni zaten yani beklenen gun yumurtladim bende. Ama duzensiz olanlarda ise yarayabilir gercekten o yonden itirazim yok. Fakat bence hangi marka olsada coj farkli sonuclar cikacagini sanmam. Laboquicke guvenme ya da x markaya guvenme fln muhtemelen o bayanda ztn herhangi bir markanin ureticisine yapttiriyordur.

Ya banada yardimci olurmusunuz kendimce hesapliyorum fakat tutmuyor bzde hayirksiiyla bebis istiyoruz 7 aya yakin ugrasiyoruz oneriniz varmidir nerrden alinir eczanede varsa pahalimidir netten mi alinir lutfen yardmci olun bende cok hamile kalmak istiyoumm ❤❤

Ya banada yardimci olurmusunuz kendimce hesapliyorum fakat tutmuyor bzde hayirksiiyla bebis istiyoruz 7 aya yakin ugrasiyoruz oneriniz varmidir nerrden alinir eczanede varsa pahalimidir netten mi alinir lutfen yardmci olun bende cok hamile kalmak istiyoumm ❤❤

Ben yerinde olsam İnternetten 50lik paket testler satılıyor. İster kaset tipi al ister diğerinden. Farketmiyor. Ben bi de bişey daha kullandım. O da satılıyor hamile kalmayı kolaylaştıran bi jel.175 lira. Spermlerin içerde daha rahat hareket etmesini ve daha uzun yaşamasını sağlıyor. Faydası oldu mu bilmiyorum. Kullandığım 2. Ayda hamile kaldım.

Denicem insallah gercekten istiyorum bugun baya yere yazfim siz bana anlattgnz gbimi osekilmi hamile kaldiniz

Denicem insallah gercekten istiyorum bugun baya yere yazfim siz bana anlattgnz gbimi osekilmi hamile kaldiniz
Bana çikolata kistin var hamile kalmana engel olabilir dedi. Öyle dediği içn korktum. Kolaylaştıran ne varsa araştırdım. İnternetten 50lik paket aldım. Adetten 3 4 gün sonra her gün test yaptım pozitifi gördüğüm günü ve ertesi 3 günü değerlendirmem gerekiyordu bwn hiç öyle yapamadım peş peşe. Bi pozitifi gördüğüm gün bi de silikleştiği günü değerlendirdim hep. Silikleştiği gün yumurtlama gerçekleşiyor. Pozitifi gördüğün gün girdiğin ilişkideki spermler içerde bekliyor. Silikleştiği gün gşrdiğin ilişkide de garantilemeye çalışıyorsun. 2 ay ovulasyon testiyle takip edip yumurtlama günlerimi değerlendirdim. Sonra o jeli duydum tüp bebek bebek tedavisi aşılamada fln da kulla ıldığını duydum. Onu da aynı siteden aldım. Kayganlaştırıcı gibi bişey. Sadece yumurtlama günlerimde kullandım. İlk kullandğım ay olmadı. 2. Kullandığım ay oldu :) onunla mı alakalıydı bilmiyorum. Yine de kullanmaktan pişmanlık duymadım. Zararsız ve bu amaç için. Kardeşime de söyledim o da aldı. Bu normal kayganlaştırıcılar öldürüyormuş sanırım onları da bıraktım.

Merhaba bişey sormak istiyorum cuma günü ovulasyon testinde cift cızgıyi gordum cumartesi de aksam saatlerınde sancı oldu yumurtlama oldugundan eminim diyebilirim cumartesiden itibaren tam 10.gun erken gebelik testi yaptım negatif cıktı.. Sizce erken mı test için..

Simdi bu cift cizgi oldugu gun iliski olmasi gerekiyor dmi hamilelik icin yuksek sansli gun oluyor dmi

İdrar testi için erken olabilir. İdrar testinde en kesin sonuç gecikme yaşandıktan sonra alınır. Sadece bazı dijital testler(clearblue..) beklenen adetten 2-3 gün önce sonuç verebiliyor. Yaptırabilirsiniz kan testi yaptırın yada beklenen adetten birkaç gün sonra yaptırın

Simdi bu ovulasyon testinde cift cizgi oldugu gun iliski olmasi gerekiyor dmi hamilelik icin yuksek sansli gun oluyor dmi

Kizlar selam yorum alabilir miyim?

App hesaplamasina ve gecen aya gore 19 u (3 gun sonra yumurtlama gunum ama bu ay erken geliyor gibi ) sizce ne zaman pik yapar?

Ne zaman degerlendirmeli

15-17-19. Gunler seklindee dusunuyordum bugun dinlenme

Yorumlarinizi bekliyorum cunku gecen ay negatif sonuclandi

Cok sevgiler herkese

Herkese merhaba ,
Bende yeni katıldım aranıza. Gerçi bayadır takip ediyordum. 3 aydır denemelerimiz oluyor geçen ay ve bu ay ovulasyon testi kullandım. Fakat aklıma takılan bir şey var bugün testi 10 dk arayla 2 kere yaptım ve farklı sonuç aldım. sonucun görüntüsünü paylaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

10 dakika arayla derken farklı idrarlamı yaptın testi yoksa aynı idrarla mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…