Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetin 12 gunu. adet duzensizligim var gecen ay klomen kullandim catlatma ignesi ile bu ay takıbi kendim yapicam kac gune acaba tam cizgiyi yakalarım. 12 gunum bugun
Adetin 12 gunu. adet duzensizligim var gecen ay klomen kullandim catlatma ignesi ile bu ay takıbi kendim yapicam kac gune acaba tam cizgiyi yakalarım. 12 gunum bugun
ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum. ucuncu gun bugun. yardimlariniza ihtiyacim var. sagdaki referans soldaki benim degerim. ilk gun silik cikti. ikinci gun daha silik.. ucuncu gun en alttaki.. okuyamiyorum sonuclari lutfen yardim??
Duzensizse testle daha iyi anlarsın devam et koyulaşır Insallah iki üç günde bir degerlendirin ikisi de en koyu olduğu zaman t çizgisi daha koyu olursa 24-36 saat içinde çatlayacak demek
Duzensizse testle daha iyi anlarsın devam et koyulaşır Insallah iki üç günde bir degerlendirin ikisi de en koyu olduğu zaman t çizgisi daha koyu olursa 24-36 saat içinde çatlayacak demek