Once sağlık zaten canim Allah herkese sifa versinSorma ya adamın hali yok adama da kalk yapalım diyemıosn iyileşsin biranöncede. Başka bişey istemiyorum. Herkes hastalıklı zaten.
amin canım.Once sağlık zaten canim Allah herkese sifa versin
merhaba ben de korunmasiz ve ovu oldugunu tahmin ettigim gunlerden en fazla 10 gun sonra baska bir sorun icin kan vercektim dr bebek istedigimizi biliyor hcg ye de bakalim dedi. negatif cikti. bat a 2 gun var. her ay 3-4 gun erken gelirdi hic olmasa 2 gun erken gelirdi. siddetli belirtiler olurdu hic biri yok. negatif sonuc alinca tamam bu ay gebe degilim dedim ama belirti yok regl yok tahlil verdigimde kana gecmemis olabilir mi?Kızlar korunmasız ilişkiden 10 gün sonra kan tahlili yaptırdım kanda birşey çıkmadı yarın adet olmam gerekiyor bir kaç gün daha bekleyeyim mi
Alıntı Cevapla Şikayet Et •••
12.gün dolmadan sonuç vermeyebiliyor diye biliyorummerhaba ben de korunmasiz ve ovu oldugunu tahmin ettigim gunlerden en fazla 10 gun sonra baska bir sorun icin kan vercektim dr bebek istedigimizi biliyor hcg ye de bakalim dedi. negatif cikti. bat a 2 gun var. her ay 3-4 gun erken gelirdi hic olmasa 2 gun erken gelirdi. siddetli belirtiler olurdu hic biri yok. negatif sonuc alinca tamam bu ay gebe degilim dedim ama belirti yok regl yok tahlil verdigimde kana gecmemis olabilir mi?
Kendimden örnek vereyim ovü testi kullanıyorum onunla takip ediyorum bazen pik ten önce geliyor pik yapıyor siliniyor gelmiyor bazen test pik yapıyor siilikleşmeye başlayınca geliyor değişiyor yaniGünaydın arkadaslar, bende bilenlerden bilgi almak istiyorum. Yumurta akı kıvamında akıntı başladıktan ne kadar süre sonra yumurtlama gerçekleşiyor? Bunu tam olarak bilen var mı?
Çoğu yerde bir kaç gün sonra diyor. Ama bana tam gün sayısı lazım :)
Bende de oyle 15 gun filan eegil baya baya daha gec. 20 gun oluyor yumurtam catlayali hala adet olmadim gebelik testleri negatif.Benimde yumurta çatladıktan 15 gün sonra adet oluyorum yani 16. Gün adetim başlıyor o 14 gün sonra efsanesi benim içinde tutmuyor malesef.....
Dogal bi durum degerlendir. Bir cok kisi yasiyor bu durumu gec dollenmeler boyle oluyorKızlar bana da yardımcı olur musunuz acaba adetime 8-9 gün kaldı dedim bi ovulasyon testi yapayım sonuç böyle çıktı. Daha yeni mi yumurtluyorum pek anlayamadım.
Hımm tamam canım saolasinDogal bi durum degerlendir. Bir cok kisi yasiyor bu durumu gec dollenmeler boyle oluyor
Takvimler dogru değildir ortalama hesap yaparlar adete bir iki kala da yumurtluyor olabilirsin.. ovulasyon testiyle takip etmeni oneririm mutlaka bu gunlerde iliski yapin bosa gitmesinKızlar, adete birkaç gün kala ovülasyon olabilme ihtimali var mı geç yumurtlama gibi? Normalde regl takvimindeki ovülasyon gününe göre ilişki yaşadık. O zaman herhangi bir akıntım vs yoktu. Şuan adete birkaç gün kaldı. İnanılmaz derecede bir kasık ağrım var. Ve yumurta akı gibi ovülasyon akıntısı gibi akıntım oldu iki gündür. Bata 2-3 gün var normalde. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Ben bata 2 gün kala beyaz akıntı olunca regl oluyorum. İnşallah sen öyle olmazsın..Kızlar, adete birkaç gün kala ovülasyon olabilme ihtimali var mı geç yumurtlama gibi? Normalde regl takvimindeki ovülasyon gününe göre ilişki yaşadık. O zaman herhangi bir akıntım vs yoktu. Şuan adete birkaç gün kaldı. İnanılmaz derecede bir kasık ağrım var. Ve yumurta akı gibi ovülasyon akıntısı gibi akıntım oldu iki gündür. Bata 2-3 gün var normalde. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Canım şuan bat günü, henüz olmadım inşallah olmam yaBen bata 2 gün kala beyaz akıntı olunca regl oluyorum. İnşallah sen öyle olmazsın..
Bana kalırsa 3 mayısta yumurtlamışsın. İyi ki tekrar yapmışsın. Kaçırabilirdin.23 nisandaki t çizgisi beklemeden dolayı koyu görünüyor gibi. Zirve yaptığında ilk dakika hemen koyulaşıyor beklemeye hiç gerek olmuyor. Bence 3 mayısı baz almalısın. Geç oluyor yumurtlaman demek ki.merhaba herkese, bu ay işin içinden çıkamadığım bir durum var. Sat tan sonraki dönemde ovulasyon testi yaptım görsele ekliyorum. 23 nisan akşam-24 nisan sabah pik olmuş gibi geldi. Sonra da silindi zaten. Sonra test yapmayı bıraktım. Biraz akıntım olunca 3 mayısda testi tekrarladım ve yine pik gibi sonuç aldım. Ovulasyon testi adet tarihine yakın koyulaşırsa hamilelik olabilir diyorlar ama benim 5 mayıs itibariyle test kısmı yine silikleşti. Sizce öncekilerde yumurtlama olmadı mı? Ya da iki kez mi oldu? Yardımcı olabilir misiniz?Eki Görüntüle 2265810 Eki Görüntüle 2265811
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?