• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaptırdım zaten canım birkaç kişiden okudugum degıl bendede oyle oldu burda belkı basına boyle bırsey gelen vardır yada markadan kaynaklıdır dıye yazdım
Büyük ihtimal marka kaynaklidir canım yoksa adet düzensizliği yaşayanlar bile ovulasyon testiyle yakaliyor yumurtlamayi eger bu konuda yardim gerekirse bilgi bakimindan ovulasyon konusu actim ordan yazarsan yardimci olurum

karinda sislik ve gaz (afedersiniz kuru fasulye yiyip de gaz cikarma istedigi gibi bir istek yok sislik ve sertlik sadece) ovu belirtisi midir?
Yumurtlama belirtisi kisiden kisiye degisir kimisi hic belirti gostermezken sadece akinti olurken kimisi adet sancisi gibi kisa sureli agri ceker buna gaz sancisi ve sertlik de eşlik edebilir canim

Yumurtlama belirtisi kisiden kisiye degisir kimisi hic belirti gostermezken sadece akinti olurken kimisi adet sancisi gibi kisa sureli agri ceker buna gaz sancisi ve sertlik de eşlik edebilir canim
tesekkur ederim cevabiniz icin. akimtim ay boyunca oluyor akintaya gore secemiyorum ovu gunumu

hanimlar benden baska ay boyunca akinti goren var mi? kendimi bildim bile az cok hep akintim olur. her gun gunluk ped kullanirim. hatta gunde en az uc kere degistiririm. ben herkesde boyle saniyordum. bebek dusunmeye baslayinca burayi okudum ve camasirim islaniyor diye sikayet edenleri gordum. dedim herkes gunluk ped kullanmiyor mu?? akintiya gore ovu tahmin edenleri gordum dedim her gun geliyor nasil yapiyorlar bunu?? surekli akinti olmasi ayda bir den fazla yumurtladigimi mi gosterir acaba?

hanimlar benden baska ay boyunca akinti goren var mi? kendimi bildim bile az cok hep akintim olur. her gun gunluk ped kullanirim. hatta gunde en az uc kere degistiririm. ben herkesde boyle saniyordum. bebek dusunmeye baslayinca burayi okudum ve camasirim islaniyor diye sikayet edenleri gordum. dedim herkes gunluk ped kullanmiyor mu?? akintiya gore ovu tahmin edenleri gordum dedim her gun geliyor nasil yapiyorlar bunu?? surekli akinti olmasi ayda bir den fazla yumurtladigimi mi gosterir acaba?
Akıntıya bakarak dogru tahmin edemezsin canim. Cunku dedigin gibi akinti ay boyunca gelir. Ovulasyon testi yada doktorta yumurtlama takibi yaptirabilirsin

Aselece Aselece naber canım bende durumlar değişik bir seyirde ilerliyor. Yumurtlamayı yakalamıstık ama dun geceden beri bi gaz anlatamam ya karnım şiş sanki kurufasulye yedim gibi. Hala gecmedi devam ediyor nedir bu?
Merhaba canim iyilik nolsun insallah gebelik habercisidir. Gebelikte gaz sancisi cok olur sabrt bakalim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler

Back