• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
belimde sıcaklık var akıntım beyaz yani iç çamasırım son 3 gündür akıtntı çamasırımda. Haliyle ıslaklık hissediorm gazda bu sabaha dogru başladı.
Olumlu belirtiler ama kafana takma senin iliski suren bittiydi degil mi canim bir de duzenli iliskiyi bos koyma. Bir de ceviz ve incir kabak cekirdegi unutmayin.

eşim ağır bi grip geçiriyo 1 haftadır ilişki yok malesef. Adetim 28 nisan olması lazım. Pike görede 25 inde olmam lazım
Ayy sorma bende esim de ayni durumdayiz bir haftadir. Ben ilac da alamiyorum cok kotu oluyor canim saglik daha onemli Allah sifa versin hepimize. Bol bol meyve tuketin limonata icin iyi geliyor tavsiye ederim

Ayy sorma bende esim de ayni durumdayiz bir haftadir. Ben ilac da alamiyorum cok kotu oluyor canim saglik daha onemli Allah sifa versin hepimize. Bol bol meyve tuketin limonata icin iyi geliyor tavsiye ederim
Sorma ya adamın hali yok adama da kalk yapalım diyemıosn iyileşsin biranöncede. Başka bişey istemiyorum. Herkes hastalıklı zaten.

Back