Bu kadar erken ne kanda ne idrarda belli olur canim. Sadece gebelik oluşuyorsa yeni yeni gaz sancisi olabilir sadece bir belirti. Bakalim 25 inde gorelim test yapincaBu kadar erken belli olabilir mi? nisan 10-11 pik görmüştük.
hııııı olabilir yani bu durum. şimdi gazımı takip edeyim. Belirtilerime dHA var yani adetimede.Bu kadar erken ne kanda ne idrarda belli olur canim. Sadece gebelik oluşuyorsa yeni yeni gaz sancisi olabilir sadece bir belirti. Bakalim 25 inde gorelim test yapinca
hııııı olabilir yani bu durum. şimdi gazımı takip edeyim. Belirtilerime dHA var yani adetimede.
KeşkeeeeeeO kadar net canim
belimde sıcaklık var akıntım beyaz yani iç çamasırım son 3 gündür akıtntı çamasırımda. Haliyle ıslaklık hissediorm gazda bu sabaha dogru başladı.O kadar net canim
Olumlu belirtiler ama kafana takma senin iliski suren bittiydi degil mi canim bir de duzenli iliskiyi bos koyma. Bir de ceviz ve incir kabak cekirdegi unutmayin.belimde sıcaklık var akıntım beyaz yani iç çamasırım son 3 gündür akıtntı çamasırımda. Haliyle ıslaklık hissediorm gazda bu sabaha dogru başladı.
o pikden sonra da ilşki olmadı halda olmadı. Çokda ümit veremıoyrm işte keçiboynuzu yiyoruz sabah akşam sadeceOlumlu belirtiler ama kafana takma senin iliski suren bittiydi degil mi canim bir de duzenli iliskiyi bos koyma. Bir de ceviz ve incir kabak cekirdegi unutmayin.
Olsun sorun olmaz kendinizi iyi hissettiginizde olur iliski sorun degil canimo pikden sonra da ilşki olmadı halda olmadı. Çokda ümit veremıoyrm işte keçiboynuzu yiyoruz sabah akşam sadece
yaa cok rahatlatıcı konusuosnOlsun sorun olmaz kendinizi iyi hissettiginizde olur iliski sorun degil canim
Moral tavsiye dua her seydir ben hep bunu yapiyorum canimyaa cok rahatlatıcı konusuosn
evet canım seni gelişmelerden haberdar ederim.Moral tavsiye dua her seydir ben hep bunu yapiyorum canim
günaydın canım :)Moral tavsiye dua her seydir ben hep bunu yapiyorum canim
Gunaydin canim nasilsingünaydın canım :)
iyi ne olsun :) devam işte beklıorm :)Gunaydin canim nasilsin
Tavsiyelere uyuyorsun degil mi duzenli beslenme ve iliski. Adetin ne zaman basliyoriyi ne olsun :) devam işte beklıorm :)
eşim ağır bi grip geçiriyo 1 haftadır ilişki yok malesef. Adetim 28 nisan olması lazım. Pike görede 25 inde olmam lazımTavsiyelere uyuyorsun degil mi duzenli beslenme ve iliski. Adetin ne zaman basliyor
Ayy sorma bende esim de ayni durumdayiz bir haftadir. Ben ilac da alamiyorum cok kotu oluyor canim saglik daha onemli Allah sifa versin hepimize. Bol bol meyve tuketin limonata icin iyi geliyor tavsiye ederimeşim ağır bi grip geçiriyo 1 haftadır ilişki yok malesef. Adetim 28 nisan olması lazım. Pike görede 25 inde olmam lazım
Sorma ya adamın hali yok adama da kalk yapalım diyemıosn iyileşsin biranöncede. Başka bişey istemiyorum. Herkes hastalıklı zaten.Ayy sorma bende esim de ayni durumdayiz bir haftadir. Ben ilac da alamiyorum cok kotu oluyor canim saglik daha onemli Allah sifa versin hepimize. Bol bol meyve tuketin limonata icin iyi geliyor tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?