• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar günaydın bu ateş tablosunu bilen var mı ben azimle kanda çıkan degerime güvenemedim her sabah ateşimi kontrol ettim son 4 günlük ateş ölçülerim 35,8 / 35,9 / 36,2 / 36,4 sizce bir anlamı varmı ? BAT a 3 gün var buarada

oylemı canım birinden daha duydum bunu cokmu yanıltıcı oluyor bu testler senın oncemı yumurtladın sonramı bende hep bu testlerle denıyorum sansımı hata edıyorum galıba
2 sene neredeyse her ay kullandım. Parasını falan gözüm görmedi. Maalesef
oylemı canım birinden daha duydum bunu cokmu yanıltıcı oluyor bu testler senın oncemı yumurtladın sonramı bende hep bu testlerle denıyorum sansımı hata edıyorum galıba
ovulasyom testi kullanmayıp, gün aşırı ilişki denemek daha yararlı. Yada yumurta takibi yaptırmanızı öneririm.

yavrum gittim kan sonucum yine aynı çıktı ama evde ki gebelik testimde bariz 2. çizgi çıktı ya hastanedeki laboratuarda hata var ya testlerde bilemedik 8 9 mart a kadar beklemeye karar verdim çünkü bat 9 mart çogu kişide kanda 15. gün belli oluyormuş gebelik
Allah Allah. Aynen canim bekle 9 martta ver en azindan. Hayirli haberlerini bekliyoruz

Sizce yumurtlama olmuş mu? 20DD7AA5-0194-411F-B02D-BBD4CDA68742.jpeg

Merhaba hanımlar, ovulasyon testi düzensiz adette de işe yarar mı? Tecrübesi olan var mı?

Çünkü düzensizlik yüzünden yumurtlama tarihini kestiremiyorum. Uygulama her seferinde başka bi sonuç veriyor, onlar da tahmini tarihler zaten. Eğer işe yarıyorsa önümüzdeki döngüde ben de kullanacağım.

Merhaba hanımlar, ovulasyon testi düzensiz adette de işe yarar mı? Tecrübesi olan var mı?

Çünkü düzensizlik yüzünden yumurtlama tarihini kestiremiyorum. Uygulama her seferinde başka bi sonuç veriyor, onlar da tahmini tarihler zaten. Eğer işe yarıyorsa önümüzdeki döngüde ben de kullanacağım.
Bence zaten kullanış amacı düzensiz adette tam günü bulabilmek...kesinlikle denemelisin :)

Bence zaten kullanış amacı düzensiz adette tam günü bulabilmek...kesinlikle denemelisin :)

Tesekkür ederim. Yani bilemiyorum, doktorum eger döngü cok kisa sürerse yumurtlama hic gerceklesmemis olabilir demisti.
DKH biraktiktan sonra iki kere 40 gün üstüne regl oldum. Ücüncüde tam 28. günde geldi. Ardindan 13. ve 14. günde hafif kanama/lekelenme oldu ve gecti. Bu sefer kacinci günde regl olacagim cok merak ediyorum. Sürprizlerle doluyum masallah. O yüzden bende faydasi olur mu diye düsündüm. Sanirim regl olunca gidip test alacagim ve bittikten sonra baslayacagim.

Kizlar birsey soracam ozellikle gecenaylar bende hep belirgin cikan ikinci cizgi saatler sonra olurdu ovulasyon koyu cikardi bende netten aldim testler boyle derdim ama bu ay esimle pik gunu farkli sehirlerdeydik ve ikinci cizgi cikmadi ovuda koyi degil acaba diger aylar dollenme oluyorduda birseylermi engelliyor vucutta

Back