- 22 Şubat 2019
- 1.462
- 5.134
- 88
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 sene neredeyse her ay kullandım. Parasını falan gözüm görmedi. Maalesefoylemı canım birinden daha duydum bunu cokmu yanıltıcı oluyor bu testler senın oncemı yumurtladın sonramı bende hep bu testlerle denıyorum sansımı hata edıyorum galıba
ovulasyom testi kullanmayıp, gün aşırı ilişki denemek daha yararlı. Yada yumurta takibi yaptırmanızı öneririm.oylemı canım birinden daha duydum bunu cokmu yanıltıcı oluyor bu testler senın oncemı yumurtladın sonramı bende hep bu testlerle denıyorum sansımı hata edıyorum galıba
canim bende diyorum olmuyor ama hep ovulasyonla denedim2 sene neredeyse her ay kullandım. Parasını falan gözüm görmedi. Maalesef
ovulasyom testi kullanmayıp, gün aşırı ilişki denemek daha yararlı. Yada yumurta takibi yaptırmanızı öneririm.
Allah Allah. Aynen canim bekle 9 martta ver en azindan. Hayirli haberlerini bekliyoruzyavrum gittim kan sonucum yine aynı çıktı ama evde ki gebelik testimde bariz 2. çizgi çıktı ya hastanedeki laboratuarda hata var ya testlerde bilemedik 8 9 mart a kadar beklemeye karar verdim çünkü bat 9 mart çogu kişide kanda 15. gün belli oluyormuş gebelik
Olmamış canımSizce yumurtlama olmuş mu?Eki Görüntüle 2242517
Yaaa ben 4 de koyu 5 de ve 6 da daha açık gördüm tüm moralim bozuldu sence de öyle değil miOlmamış canım
Bence ayni gibi duruyo canim devam et belki daha vardırYaaa ben 4 de koyu 5 de ve 6 da daha açık gördüm tüm moralim bozuldu sence de öyle değil mi
Ayy inşallahhhh çok üzüldüm yoksa iyi değerlendiremedim diyeBence ayni gibi duruyo canim devam et belki daha vardır
Ateş ölçümü takibi yapıyormusun senAllah Allah. Aynen canim bekle 9 martta ver en azindan. Hayirli haberlerini bekliyoruz
Yok tatlım iki çizgi de aynı olması lazim olması için hiçbiri tutmamışYaaa ben 4 de koyu 5 de ve 6 da daha açık gördüm tüm moralim bozuldu sence de öyle değil mi
Şuan örnek gönderemiyorum sana yarın sabah pc başına geçince kendi testimi gönderirim anlarsın olması gereken şekliYaaa ben 4 de koyu 5 de ve 6 da daha açık gördüm tüm moralim bozuldu sence de öyle değil mi
Tamam canım sağolŞuan örnek gönderemiyorum sana yarın sabah pc başına geçince kendi testimi gönderirim anlarsın olması gereken şekli
Ates olcumu yapmiyorum canım.Ateş ölçümü takibi yapıyormusun sen
Yok tatlım iki çizgi de aynı olması lazim olması için hiçbiri tutmamış
2. teste pik olmuş oldum benTamam canım sağol
Anladım inşallah görürüm bende bugün 17. Günüm2. teste pik olmuş oldum ben
Bence zaten kullanış amacı düzensiz adette tam günü bulabilmek...kesinlikle denemelisin :)Merhaba hanımlar, ovulasyon testi düzensiz adette de işe yarar mı? Tecrübesi olan var mı?
Çünkü düzensizlik yüzünden yumurtlama tarihini kestiremiyorum. Uygulama her seferinde başka bi sonuç veriyor, onlar da tahmini tarihler zaten. Eğer işe yarıyorsa önümüzdeki döngüde ben de kullanacağım.
Bence zaten kullanış amacı düzensiz adette tam günü bulabilmek...kesinlikle denemelisin :)