• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok herhangi problemim yok yumurtaliklarim falan gayet iyiymiş oldum olası böyle duzensizdi uzun süre doğum kontrol hapı kullandım 4 aydır kullanmıyorum 35 günü geçiyor ilacı bıraktığımdan beri
Insallah duzene girer canim. Boyle hesaplama yapmakta zor 😊

Merhaba kızlar
Ovulasyon testinde gebelik sonucu öğrenenlere sesleniyorum
regle yakın ikinci çizgi silik de olsa çıkar mı?
Regle iki gün kala yaptım
Silik de olsa çıktı ikinci çizgi .
Etiketlerseniz sevinirim cevabı görmem için
Teşekkür ederim

Ay inşallah ya 6 sına kadar 40 defa daha yaparım:KK70: birşey sorucam 6 sin da yapsam çift çizgi gözle görünür şekilde mi olur yoksa yine inek altında buzağı mi arariz
Hayirlisi ile döllenme olursa eger 6 sinda silik cizgi olur cok silik.. 6 sindan önce boşuna harcama testleri..dollenme olsa bile cikmaz testlerin bosa gider sadece.. 6 sini 7 ye baglayan sabah ilk idrarinla yap testi varsa yoksa net sonuc olur

Hayirlisi ile döllenme olursa eger 6 sinda silik cizgi olur cok silik.. 6 sindan önce boşuna harcama testleri..dollenme olsa bile cikmaz testlerin bosa gider sadece.. 6 sini 7 ye baglayan sabah ilk idrarinla yap testi varsa yoksa net sonuc olur
Tamam canım o zaman 7 sini bekliycem sabırsızlıkla inşallah silik te olsa çıksın yeter ki 😍

Kızlar 15. Gunum dünden koyulasma varmı sızce

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 48
Back