• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pco olduğum için düzensizim aslında. 28 martta adet oldum. 02 nisanda adetim bitti.
Canim pco oldugu icin kesinlikle adet bitiminden itibaren ovulasyon testine baslamalisin. Ovulasyon testleri eczanelerde cok pahaliya geliyor 5 tanesi 40 lira ama 5 tane yetmez. Bu yuzden internette daha hesapli oluyor 30 tane ovulasyon ve 5 gebelik testini ben 30 liraya almistim sende alabilirsin tavsiyem.

Canim pco oldugu icin kesinlikle adet bitiminden itibaren ovulasyon testine baslamalisin. Ovulasyon testleri eczanelerde cok pahaliya geliyor 5 tanesi 40 lira ama 5 tane yetmez. Bu yuzden internette daha hesapli oluyor 30 tane ovulasyon ve 5 gebelik testini ben 30 liraya almistim sende alabilirsin tavsiyem.
aldım canım evde beni beklıolar ozamn yarından itibaren başlayayımmı.

aldım canım evde beni beklıolar ozamn yarından itibaren başlayayımmı.
Yarın başla canim pik olana kadar testi yap nelere dikkat edecegini biliyorsun degil mi? Net bilgi sahibi olmak icin you tube da birgebenin günlüğü ovulasyon takibi videosunu izle adim adim anlatiyor her adima dikkat et. Bir de ovulasyona kadar her ihtimale karsi iki gune bir iliski olarak degerlendir. Ovulasyon testin pik olunca da pik tarihi dahil 3 gun ara vermeden iliski yapmalisin guzel haberlerini aliriz insallah

Yarın başla canim pik olana kadar testi yap nelere dikkat edecegini biliyorsun degil mi? Net bilgi sahibi olmak icin you tube da birgebenin günlüğü ovulasyon takibi videosunu izle adim adim anlatiyor her adima dikkat et. Bir de ovulasyona kadar her ihtimale karsi iki gune bir iliski olarak degerlendir. Ovulasyon testin pik olunca da pik tarihi dahil 3 gun ara vermeden iliski yapmalisin guzel haberlerini aliriz insallah
eşimde sıkıntı var 3 gün üst üste iyi mi?

Doktorun bir sorun gormediyse canim daha guzel iste. Sen rahatlikla hamile kalabilirsin Allah izin verirse. Ne kadar sure evlisin ve ne kadar suredir bebek icin deniyorsunuz? Eger ilk bir yil icinde korunmadan denediniginiz halde olmuyorsa ve sizinde bir sorununuz yoksa yumurtlamayi kaciriyor olabilirsiniz bu yuzden soruyorum
dort yildir evliyiz gecen ay tam degerlendirdik. onceki ay sadece ovulasyon oldugunu dusundugum gunu degerlendirdik sonra adet gunume gore baktim kacirmisiz o gun degilmis bir yil olmadi ama 5-6 ay oldu

günaydın canım. Ben şimdi çalısıorm nasıl yapmam lazım bu testleri.
Günaydın canim saat 12 ile 4 arasinda herhangi bir saat sec her gun ayni saatte yap testleri. Test yapmadan iki saat önce sıvı hic bir sey icme. Testi yaptiktan sonra da biriktir mutlaka. Hepsini karsilastirman icin. Yaptikca resim atarsin bakariz burdan.

kızlar bısey sorucam , ovu testınde pik cıkmama durumu varmı
Pik cikar canim testi yanlis uapiyor olabilirsin birde en az iki saat once sivi alimini durdurman lazim cunku sivi alimi vucutta lh degerini testin yanlis gostermesine neden oluyor. Pik olsa bile silik cikar sivi aldiysan.

Günaydın canim saat 12 ile 4 arasinda herhangi bir saat sec her gun ayni saatte yap testleri. Test yapmadan iki saat önce sıvı hic bir sey icme. Testi yaptiktan sonra da biriktir mutlaka. Hepsini karsilastirman icin. Yaptikca resim atarsin bakariz burdan.
haftasonu başlayayım ben ozaman adetimin başından itibaren bugun 8. gün.

dort yildir evliyiz gecen ay tam degerlendirdik. onceki ay sadece ovulasyon oldugunu dusundugum gunu degerlendirdik sonra adet gunume gore baktim kacirmisiz o gun degilmis bir yil olmadi ama 5-6 ay oldu
Canim insan illaki yumurtladigi gün gebe kalmiyor. Ovulasyon testi uyguladim yumurtlamada birlikte olduk kesin hamile kalacağım.diye bir sart yoktur. Ovulasyon testi yumurtladigin gunu garanti bulmani ve yumurtladigin gun ve arti 3 gun ara vermeden iliski yapmak hamile kalma olasiligini artiran bir yöntem. Bir de sizlere tavsiyem iki gune bir adetten itibaren diger adete kadar duzenli iliskide bulunmaniz. Duzenli iliski de hamile kalmanizi kolaylastirir. Sadece ayda yumurtlama gununde iliski yapmayin. Mesela ben adet sonrasi hamile kalmisim. Ovulasyona kadar da iki gune bir iliski yapmistim. Ovulasyonu yakaladigimda da 3 gun ara vermeden iliski yapmistim. Sonrasi biraz ara verip yine adet gunune kadar iki gune bir iliski yaptik ama adete 8 gun kala yerlesme kanamasi yasadim. Rabbime duam sizler de insallah hamile kalacaksiniz pes etmeyin umutsuz olmayın birde rahat olun sanki zaten hamile kalacakmissiniz gibi rahat olun.

kızlar birşey sorucam hani derler ya yumurta çatladıgı gün yumurta beyazı akıntın olur ve kasık agrın bende oyle oldu çarşamba günü ama ovulasyon testi pozitif değildi ben eşimle 8 yıldır evliyim ve düzenli ilişkim yok ovulasyonla deniyorum ama ovulasyon testi yanıltırmı acaba

Pik cikar canim testi yanlis uapiyor olabilirsin birde en az iki saat once sivi alimini durdurman lazim cunku sivi alimi vucutta lh degerini testin yanlis gostermesine neden oluyor. Pik olsa bile silik cikar sivi aldiysan.
of ben yanlıs yapıyormusum :(

haftasonu başlayayım ben ozaman adetimin başından itibaren bugun 8. gün.
Adetin kac gün sürüyordu ? Birde pco olanlar adet bitiminden itibaren başlarsa yumurtlama gününü kacirmazlar. Haftasonu yaparsan da olur da eger erken yumurtlaman olursa diye erken basla dedim. Yine de sen bilirsin insallah piki yakalarsin canim. Bak arkadaslara da soyledim pik olana kadar da duzenli ilişki yapin iki gune bir. Ayda sadece yumurtlama gununde yapmayin. Vucudun duzenli iliskiye alismasi kolaylik saglar hamilelige. Yumurtlama gununde 3 gun ara vermeden iliski olmali.

kızlar birşey sorucam hani derler ya yumurta çatladıgı gün yumurta beyazı akıntın olur ve kasık agrın bende oyle oldu çarşamba günü ama ovulasyon testi pozitif değildi ben eşimle 8 yıldır evliyim ve düzenli ilişkim yok ovulasyonla deniyorum ama ovulasyon testi yanıltırmı acaba
Vucutta akinti devamli olur her akinti yumurtlama degildir bu yuzden canim akintiyla agriyla bilinecek bir sey degildir.ovulasyon testini dogru ve zamaninda yaptigin surece yumurtlamayi mutlaka gorursun.

Back