• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar benım dun sılıklestı testım degerlendırdımde aynı gun testi silikleşen varmı beraber bekleyelm birde bu testler guvenılır olmayabılırmıs bırısı doktora gıtmıs doktor yumurtan catlamış demiş ama daha sonrasında koyuymus-pik haldeymiş testler

Kızlar ovulasyon testi aldım ve reglim 7 gün sürüyor. Bittikten 3 gün sonra teste başladım. 2. Çizgi gün geçtikçe koyulaşmaya başladı. En koyu halinde denemelere başladık ve 2 gün arayla denemelere devam ettik. 1 hafta sonra falan grip oldum :olamaz:
Doktor ilaç yazdı ama içimde bir şüphe vardı. Kan tahlili verdim sağlık ocağında. Üstelik Reglime de 3 gün vardı.Akşamına sonuç çıktı. Bhcg 25,5 ile gebelik dünyasına adım atmış bulundum :halay:iyi ki ilaçları kullanmamışım.
Şuanda 14. Haftalık gebeyim. Bu testleri de herkese öneriyorum. Darısı başınıza kızlar😊

Bu arada kanda öğrendikten sonra eşimin ısrarları ile eczaneden test alarak 1 hafta boyunca denedik. 1 hafta sonunda anca görebildik.kan tahlilinde görmesem vazgeçerdim bu ayda olmamış derdim.

Kızlar ovu testleri çoklu mu satılıyor yoksa bi pakette bi tane mi var
Ovulasyon testlerini doktorlar tavsiye etmiyorlar, yanıltıcı sonuçları çoğu zaman. Her teste dünya para vermiş biri olarak paylaşmak istedim..bazen 2 farklı marka ovulasyon testi kullanmışlığım da oldu, aynı sonucu vermediler genelde. Yumurta takibi yaptırdım 4 ay..o zaman emin oldum zaten ovulasyon testlerinin pek işe yaramadığından..o süreçtede sırf meraktan alıp denemiştim,

Ovulasyon testlerini doktorlar tavsiye etmiyorlar, yanıltıcı sonuçları çoğu zaman. Her teste dünya para vermiş biri olarak paylaşmak istedim..bazen 2 farklı marka ovulasyon testi kullanmışlığım da oldu, aynı sonucu vermediler genelde. Yumurta takibi yaptırdım 4 ay..o zaman emin oldum zaten ovulasyon testlerinin pek işe yaramadığından..o süreçtede sırf meraktan alıp denemiştim,
Ben de hiç kullanmadım ama bu mesajı okuduktan sonra da hiç kullanma gereği duymadım. Çok teşekkür ederim.

zaman emin oldum zaten ovulasyon testlerinin pek işe yaramadığından..o süreçtede sırf meraktan alıp dene
oylemı canım birinden daha duydum bunu cokmu yanıltıcı oluyor bu testler senın oncemı yumurtladın sonramı bende hep bu testlerle denıyorum sansımı hata edıyorum galıba

Back