Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uc aydır aralık ocak subatta 17 sınde oldum hep benım yumurtlama 23. Gunde oldu gecen ay bu ay daha erken koyulastıDevam et testi yapmaya kac gunde bir adet oluyorsun duzenli mi adetlerin
Akıntıyı bende takıp edemıyorum sadece sulu parlak akıntım oluyo yumurtlama gunlerınde uc bes gun surenYa yumurtlamada akıntı şart mı ben aylardır akıntı görmüyorum ovu testi pozitif oluyor çatlıyor ama akıntı yok
Testi yapmaya devam et canim daha pik olmamisUc aydır aralık ocak subatta 17 sınde oldum hep benım yumurtlama 23. Gunde oldu gecen ay bu ay daha erken koyulastı
Hani yumurta akı kıvamında uzayan varya önceden olurdu şimdi yok peçete koyuyorum ıslanmıyo bileAkıntıyı bende takıp edemıyorum sadece sulu parlak akıntım oluyo yumurtlama gunlerınde uc bes gun suren
Sanırım az kaldı cnmTesti yapmaya devam et canim daha pik olmamis
Belkı sen farketmıyosundu cnm benımde gelıyodu artık gormuyorumHani yumurta akı kıvamında uzayan varya önceden olurdu şimdi yok peçete koyuyorum ıslanmıyo bile
İnşallah geliyodur da farketmiyorumdur sağol canımBelkı sen farketmıyosundu cnm benımde gelıyodu artık gormuyorum
Oyle cnm benımde senın gıbı aynı telaslanmaİnşallah geliyodur da farketmiyorumdur sağol canım
canım sankı sılık cızgı var bence yarın tekrarla sabah cıkabılırBuda hcg testim @morcivertkedi dün dayanamadım tekrar test yaptım @H E
Valla geçen hafta doktor a gitmistim pazartesi günü adet in yakın olmazsan gel demisti şimdi Gidiyorum dua edincanım sankı sılık cızgı var bence yarın tekrarla sabah cıkabılır
naptın canım sonuç belli oldumuValla geçen hafta doktor a gitmistim pazartesi günü adet in yakın olmazsan gel demisti şimdi Gidiyorum dua edin
Ovulasyon testlerini doktorlar tavsiye etmiyorlar, yanıltıcı sonuçları çoğu zaman. Her teste dünya para vermiş biri olarak paylaşmak istedim..bazen 2 farklı marka ovulasyon testi kullanmışlığım da oldu, aynı sonucu vermediler genelde. Yumurta takibi yaptırdım 4 ay..o zaman emin oldum zaten ovulasyon testlerinin pek işe yaramadığından..o süreçtede sırf meraktan alıp denemiştim,Kızlar ovu testleri çoklu mu satılıyor yoksa bi pakette bi tane mi var
Ben de hiç kullanmadım ama bu mesajı okuduktan sonra da hiç kullanma gereği duymadım. Çok teşekkür ederim.Ovulasyon testlerini doktorlar tavsiye etmiyorlar, yanıltıcı sonuçları çoğu zaman. Her teste dünya para vermiş biri olarak paylaşmak istedim..bazen 2 farklı marka ovulasyon testi kullanmışlığım da oldu, aynı sonucu vermediler genelde. Yumurta takibi yaptırdım 4 ay..o zaman emin oldum zaten ovulasyon testlerinin pek işe yaramadığından..o süreçtede sırf meraktan alıp denemiştim,
Kuzum naptin sonucun neValla geçen hafta doktor a gitmistim pazartesi günü adet in yakın olmazsan gel demisti şimdi Gidiyorum dua edin
oylemı canım birinden daha duydum bunu cokmu yanıltıcı oluyor bu testler senın oncemı yumurtladın sonramı bende hep bu testlerle denıyorum sansımı hata edıyorum galıbazaman emin oldum zaten ovulasyon testlerinin pek işe yaramadığından..o süreçtede sırf meraktan alıp dene
yavrum gittim kan sonucum yine aynı çıktı ama evde ki gebelik testimde bariz 2. çizgi çıktı ya hastanedeki laboratuarda hata var ya testlerde bilemedik 8 9 mart a kadar beklemeye karar verdim çünkü bat 9 mart çogu kişide kanda 15. gün belli oluyormuş gebelikKuzum naptin sonucun ne