16 ocak ama ben düzenli adet olmuyorumSon adet tarihin neydi canim
Yumurtlamanin uzerinde daha az bi zaman gecmis canim sanmam belli olsun. Insallah bu ay nasip olur16 ocak ama ben düzenli adet olmuyorum
Inşallah ama işte ortalama ne zaman belli olur ona gore test yapıyım bende 5. Günden beri test yapıyorum psikopat gibiYumurtlamanin uzerinde daha az bi zaman gecmis canim sanmam belli olsun. Insallah bu ay nasip olur
Ay gecen ay bende butun testlerimi heba ettim. Sabah cis aksam çisInşallah ama işte ortalama ne zaman belli olur ona gore test yapıyım bende 5. Günden beri test yapıyorum psikopat gibi
3 hafta miAy gecen ay bende butun testlerimi heba ettim. Sabah cis aksam çisen az 3 hafta sonra bence yumurtlamadan.
Bence ayin 10una kadar bekle kan testi yaptir. Idrarda ciktimi cikmadimi dusuncesi oluyo3 hafta miilk 1 haftada 3 tane test yaptım yani Ben şimdi martin 2. Haftasını bekliycem
8 i olmaz miBence ayin 10una kadar bekle kan testi yaptir. Idrarda ciktimi cikmadimi dusuncesi oluyo
Isin şakasi canim8 i olmaz migel 8 de anlasalim pazarlık sünnettir kadınlar gününde kendime hediye olsun istiyorum
Neden adetlerin duzensiz gorustun mu doktorla. Kistlesme felan yok dimi8 i olmaz migel 8 de anlasalim pazarlık sünnettir kadınlar gününde kendime hediye olsun istiyorum
Yok herhangi problemim yok yumurtaliklarim falan gayet iyiymiş oldum olası böyle duzensizdi uzun süre doğum kontrol hapı kullandım 4 aydır kullanmıyorum 35 günü geçiyor ilacı bıraktığımdan beriNeden adetlerin duzensiz gorustun mu doktorla. Kistlesme felan yok dimi
Insallah duzene girer canim. Boyle hesaplama yapmakta zorYok herhangi problemim yok yumurtaliklarim falan gayet iyiymiş oldum olası böyle duzensizdi uzun süre doğum kontrol hapı kullandım 4 aydır kullanmıyorum 35 günü geçiyor ilacı bıraktığımdan beri
22 de pik olduysa 9 yada 10 u adet günün sen ayin 6 sinda test yap dollenme olduysa cikar zaten emin ol
Ay inşallah ya 6 sına kadar 40 defa daha yaparım22 de pik olduysa 9 yada 10 u adet günün sen ayin 6 sinda test yap dollenme olduysa cikar zaten emin ol
Hayirlisi ile döllenme olursa eger 6 sinda silik cizgi olur cok silik.. 6 sindan önce boşuna harcama testleri..dollenme olsa bile cikmaz testlerin bosa gider sadece.. 6 sini 7 ye baglayan sabah ilk idrarinla yap testi varsa yoksa net sonuc olurAy inşallah ya 6 sına kadar 40 defa daha yaparımbirşey sorucam 6 sin da yapsam çift çizgi gözle görünür şekilde mi olur yoksa yine inek altında buzağı mi arariz
Tamam canım o zaman 7 sini bekliycem sabırsızlıkla inşallah silik te olsa çıksın yeter kiHayirlisi ile döllenme olursa eger 6 sinda silik cizgi olur cok silik.. 6 sindan önce boşuna harcama testleri..dollenme olsa bile cikmaz testlerin bosa gider sadece.. 6 sini 7 ye baglayan sabah ilk idrarinla yap testi varsa yoksa net sonuc olur
Bi tık daha kotu sanki canim.Kızlar 15. Gunum dünden koyulasma varmı sızce
Bu testin markasi ne bu arada canim. Ne kadara aldin acabaBi tık daha kotu sanki canim.
Devam et testi yapmaya kac gunde bir adet oluyorsun duzenli mi adetlerinKızlar 15. Gunum dünden koyulasma varmı sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?