- 1 Mayıs 2016
- 173
- 78
- 48
- 40
Dedigim gibi testi yapmaya devam et ve 2 ile 4 arasinda yapmalisin hayirli gunlerBiliyorum iyice koyulaşma olması lazım ben yanlış yaptimda kactimi acaba diye düşündüm ama yumurtlama belirtisi de olmadi cevap verdiğiniz için tesekkurler
Nihayet pik benim de
25 26 27 degerlendir canim hakkinda hayirlisi olsun darisi isteyen herkese ve umarim 24 u de degerlendirmissindirNihayet pik benim de
22-23-24 değerlendirildi25 26 27 degerlendir canim hakkinda hayirlisi olsun darisi isteyen herkese ve umarim 24 u de degerlendirmissindir
Aynen canim 22 23 24 degerlendirsiysen 25 ve 26 degerlendirmen yeterli sonrasini akisina birak canim hayirlisi olsun hakkinda guzel haberle gelirsin insallah22-23-24 değerlendirildidurmak yok devam o zaman
Amin amin amin canımm, hepimiz güzel haberler verelim inşallahAynen canim 22 23 24 degerlendirsiysen 25 ve 26 degerlendirmen yeterli sonrasini akisina birak canim hayirlisi olsun hakkinda guzel haberle gelirsin insallah
Inşallah canim hakkinda hayirlisi olsunKızlar bende ovulasyon testi yapmadan adetin 10. 14. 16.ve 18. günlerini degerlendirdik. İnşallah gebelik haberi gelir)
Kac günde bir adet oluyorsunuzNihayet pik benim de
Değişiyor ama 33-34 gün genel olarakKac günde bir adet oluyorsunuz
24ündeki ilk testte pik yapmış, muhtemelen 25inde çatlamış yumurta. Benim de benzer şekilde oldu 25inde pik yaptı dün çatladı sanırım. Batlarımız yakın, hayırlı haberler alırız inşallahMerhaba! Kızlar ilk ovülasyon denemem bu ay 1-2 gün önce paylaşmıştım bugün son testi yaptım yumurtlama olduğunu hissettim ağrı ve akıntı fazla idi.28 gün adet döngüm 11 yada 12 günde yumurtlama oldu galiba 24-25 günleri değerlendirdim bugünü de değerlendirmeyi düşünüyorum Mart 14 adet tarihim bakalım artık hayırlısı inşallah güzel haberler alırız
İnşallah canım hayırlı haberler alırız aramızda zaman fazla yok 24 25 26 değerlendirdim bakalım çalışıyorum zaman yinede geçmiyor gibi geliyor24ündeki ilk testte pik yapmış, muhtemelen 25inde çatlamış yumurta. Benim de benzer şekilde oldu 25inde pik yaptı dün çatladı sanırım. Batlarımız yakın, hayırlı haberler alırız inşallah
Son adet tarihin neydi canim21 22 23 24 şubatta yaptığım ovu testi 22de pik oldu ben bütün hepsini değerlendirdimVe henüz regl olmadım ama hiç-bir belirti de yaşamıyorum eğer döllenme olursa ne zaman belli olur kızlar ben acele davrandım hcg testi yaptım 2. Çizgiyi göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?