Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi 4. Testimi de yaptım t çizgisi siliklesti c çizgisi daha koyu t ye gore şimdi çatlama olduğuna gore ne kadar beklemem lazım döllenme oldu mu olmadimi diye acaba

Tesekkur ederiim Aselece ben her ihtimale karşı bugünü (18. günü) de değerlendireyim inşallah bu ay yüzümüz günlerde bebek haberi alırız
Rica ederim canim benim o kadar cok dua ediyorum ki Rabbim bebek isteyen herkesin yüzünü güldürsün en kısa zamanda.. sen elinden geleni yap Takdiri ilâhi Allahın.. bu ay inşallah yüzünüz güler..eger bu ay olmazsa sakın umutsuzluga kapilma ovulasyon testi ile degerlendirme yap adetin bitiminden itibaren basliyorsun ve iki cizgi net olunca iliskide degerlendoriyorsun o gunleri hakkinda hayirlisi insallah diger aya gerek kalmaz

Şimdi 4. Testimi de yaptım t çizgisi siliklesti c çizgisi daha koyu t ye gore şimdi çatlama olduğuna gore ne kadar beklemem lazım döllenme oldu mu olmadimi diye acaba
Canim iliski acisindan bugun yarin ve diger günü degerlendir dollenme en az bu iliskilerden 10 gun sonra olur yani oda adetine bir kac gun kala dollenme.olursa ogrenirsin ama bu 3 gun iliskide bulunun Allahin izniyle insallah tutar

Canim iliski acisindan bugun yarin ve diger günü degerlendir dollenme en az bu iliskilerden 10 gun sonra olur yani oda adetine bir kac gun kala dollenme.olursa ogrenirsin ama bu 3 gun iliskide bulunun Allahin izniyle insallah tutar
Ya ama son 3 gündür ilişkideyiz mola vermek gerekmiyor mu :) inşallah tutar canım

2. Gün pik oldu önceki ve saonraki günleri de degerlendirdik
Tamam canim gunleri degerlendirdiysen beklemede kalin bundan sonrasi Allahin takdiri sen elinden geleni yaptin dua et bol bol ben hepinize dua ediyorum edecegimde guzel haberlerini aliriz insallah 10 gun sonra kendine stres yapmamaya calis :)

Merhaba! Kızlar yeni katıldım 1 oğlum var şimdi ikinciyi düşünüyorum ovülasyon testine başladım bu ay adetim 14 başladı 18 bitti dün ilk testi yaptım bugünde yaptım

Eklentiler

• 8829AFBB-6212-4764-A974-7C8482A8EE8B.jpeg
    146,3 KB · Görüntüleme: 47
24 unde pik olmus 23 24 25 26 degerlendir canim hayirlisi olsun
Dün değerlendiremedim silik çıktı diye bugün değerlendirmeye başlayacağım teşekkür ederim test le takip ettim yumurtlamayı ama bugün ağrı ve bir kaç farklı belirti var yumurtlama demekki.herkesin gönlüne göre olsun

Akşam 8-9 gibi yeniden test yapacağım çatlama olmuş mu diye saatin önemi var mı kaç da yapmalıyım
Canim bugun aksam bos yere test yapma iliskini degerlendir yarin oglen 2 ile 4 arasinda test yap zaten muhtemelen t cizgisi siliklesmeye baslicak eger siliklesmesse yarin aksam 10 da bir daha yap cunku catlama olmus demektir t siliklesmeye baslayinca o gunu de degerlendir bir sonraki gunu de umarim hersey gonlune gore olur

Tamam canım çok teşekkür ederim inşallah hepimizin gönlüne göre olsun ben burdan bilgi amaçlı yazacağım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…