Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar merhabalar , adetim her ayın 24 veya 25inde başlıyor ama ınun öncesinde kahverengimsi akıntılarla kendini belli ediyordu. en son adetimi 31 aralıkta oldum ve doğum kontrol hapının düzensiz kullandım. biraz mide bulantısı var psikolojik mi bilmiyorum daha önce 2 kez test yaptırdım yaz aylarında birşey çıkmayınca insan bi kötü oluyor sizce daha beklemeli miyim ? erken mi kan testi için

İdrarda test yap kuzum

Merhaba kızlar bende 1 bucuk senedir evleyiö yakşacık 6aydır bebek istiyoruz fakat eşimin sperm sayısı ve hareketliliği düşük tüp bebek im gittiğimizde 4 ay daha deneyim dedi deniyoruz ama olmuyor bende internetten ovulasyon testi siparişi verdim tam günüünü bulup ilişki denersek belki tutar bu sefer diye bizimle aynı durumda olup testle hamile kalan oldumu acab

canım eşin havuç suyu içti mi? spermi inanılmaz hareketlendiriyormuş. spermin fazla olması değil hareketli olması önemli. denemediysen 1 ay havuç suyu içir. hazır havuç suyu değil. havuç al evde kendin yap.

Merhaba. Bende 1.5 senedir bebek istiyorm ama olmadi bi turlu. Gecen aylar dr gittn pko var dedi. Klomen . Gynositol ve glofor die ilaclari kullandm sadece 1 yumurtam istenilen olgunluga gelms. Dr olur dedi . Suan yumurtlama haftamdaym aranzda boyle olup ta hamile olan vr mi

Kızlar bir sorum var size Adet yumurtlamadan illaki 14 gün sonra mı olur yani gec yumurtlama oldugu zaman adet de gecikiyor mu yoksa diyelim 28 günde adet olan biri o ay gec yumurtladı adetin 20.günü mesela o zaman 8 gün sonra adet olmaz mı

evet kuzum adet yumurtlamadan tam 14 gün sonra olur. bu kesindir. bütün gittiğim doktorlar bunu söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…