• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar en son 30 ocak da adet gordum ovulasyon testinide bugun yaptim sizce yumurtlams gunum yakinmidir
Tam yumurtlama gününü bilmiuorsan adetin bittiginden 2. Günü yapmaya basla. C ve t ayni koyulukta yada t cizgisi c den daha koyu olmali. Hergun oglen 2 ile 4 arasinda her hangi bir saatte yaparsan daha kolay ve net sonuc elde edersin birde testi yapmadan 2 saat once sivi bir şey alma. 30 gunde bir adet oluyorsan tahmini 14 15 16 tarihlerinden birinde testin ayni koyulukta olacak ayni koyulukta oldugu zaman yumurtan en gec 36 saat icinde catlicak anlamina geliyor. Ayni renkte olduktan bir gun sonraki testin siliklesmeye baslicak o gun de çatlamış oluyor yani yumurtlama gerceklesmis ve ertesi gün bitmis olacak. Mesela 14. Gün ayni renk oldu sen 13 14 15 . Gunleri degerlendirmeye calis.. sonucun hayir olur insallah

Kızlar merhaba ben de bu ay laboquick ovülasyon testine başladım 2 saat sıvı tüketimini kesiyorum doğru mu yapıyorum bir de siliklik gün geçtikçe mi koyulaşıyor yoksa yumurtlama günü direk mi koyulaşıyor
Yumurta günü sadece birden koyu oluyor gitgide koyulasmiyor bir oncesi gun hafif koyuluk artiyor ama yumirta gunu esit koyulukta oluyor ertesi gunu de silik cikiyor test yumurtlama islemi gerceklesmis ve bitiyor anlamina geliyor uzunca anlattim dikkatli yapin kizlar yoksa bir sonraki ayin yumurtlamasini beklemek zorunda kalirsiniz aman dikkat edin

Teşekkür ederim canım ben geçen ay yumurtlama günümü anladım o gün ilişki de oldu ama yasmin kullanıyodum geçen ay bırakmıştım yeni o yüzden tutmadı sanırım
Şunu unutma canim ovulasyon testi yaptim kesin hamile kalirim diye düşünme sadece hamilelik olasiligini yukseltmis oluyorsun. Sen degerlendirmeni yap Allahin takdiri gerisi. Umarim hayirli haberle gelirsin

Şunu unutma canim ovulasyon testi yaptim kesin hamile kalirim diye düşünme sadece hamilelik olasiligini yukseltmis oluyorsun. Sen degerlendirmeni yap Allahin takdiri gerisi. Umarim hayirli haberle gelirsin
Canım zaten kesin hamile kalmak amaçlı kullanmıyorum testi sadece geçen ay yumurtladığım dönemde mi yumurtlucam onu görmek ve adet tarihimi hesaplamak için aldım yoksa zaten yumurtlama günümü anladım geçen ay düzensizleşcek mi onu merak ediyorum.. Rabbim ol demedikten sonra ağzımızla kuş tutsak nafile.. inşallah tez zamanda isteyen herkese bize de hayırlı sağlıklı sıhatli bebişler nasip eder rabbim

20190215_180528.jpg Merhabalar ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım 10 gün falan oldu daha ikinci koyu çizgiyi yakalayamadım. Fakat dün akşam 6da ve 9da iki test yaptım ikinci çizgiler silikti aradan birkac saat gecti ve ikinci çizgi kötülemişti ve çizgiler dagilmisti şimdi ben yumurtlama döneminde miyim değil miyim bilmiyoru 20190215_180528.jpg
20190215_180528.jpg
m

Eki Görüntüle 2236151 Merhabalar ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım 10 gün falan oldu daha ikinci koyu çizgiyi yakalayamadım. Fakat dün akşam 6da ve 9da iki test yaptım ikinci çizgiler silikti aradan birkac saat gecti ve ikinci çizgi kötülemişti ve çizgiler dagilmisti şimdi ben yumurtlama döneminde miyim değil miyim bilmiyoruEki Görüntüle 2236151 Eki Görüntüle 2236151 m
Sanırım idrarını fazla koyduğun için dağılmış

Eki Görüntüle 2236151 Merhabalar ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım 10 gün falan oldu daha ikinci koyu çizgiyi yakalayamadım. Fakat dün akşam 6da ve 9da iki test yaptım ikinci çizgiler silikti aradan birkac saat gecti ve ikinci çizgi kötülemişti ve çizgiler dagilmisti şimdi ben yumurtlama döneminde miyim değil miyim bilmiyoruEki Görüntüle 2236151 Eki Görüntüle 2236151 m
Sadece 3 damla damlatman yeterli ve test çubuğunu yatay tutman gerekli bu sekilde sonuc alman oldukca zor canim bak sonuc gozukmuyor ama pik olsaydi bu kadar daginik da durmazdi test yapmaya devam et. Bu arada adetin basindan itibaren kacinci gunundesin ve kac gunde bir adet oluyorsun

Sadece 3 damla damlatman yeterli ve test çubuğunu yatay tutman gerekli bu sekilde sonuc alman oldukca zor canim bak sonuc gozukmuyor ama pik olsaydi bu kadar daginik da durmazdi test yapmaya devam et. Bu arada adetin basindan itibaren kacinci gunundesin ve kac ev
Evlendikten sonra düzensizliğin oluştu ekim ayında başladım ve 3 ay doğum kontrol hapı kullandım düzensizliğim icin ve pko dedi doktor gecen ay da soğan kuru yaptim. Hapı kullandigimda beri 28 gun de bir oluyorum ama hapı bıraktım o yüzden yine 28 gun de bir mi olacak bilmiyorum. Bat 2 subat sat 5 subat ve ben bittiginden beri test yapiyorum ama son iki gundur daha dikkat etmeme ragmen dun bi tek bu sonuch verdi ondan once hep silik çizgi acikcasi acaba pko yüzünden korkuyorum

Back