Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlamamış canım daha ama takipte ol çünkü koyulaşmaya başlamış
Tmm cnm.. bişey sormak istiyorum.. ovulasyon testini eczanelerden mi alıyorsunuz yoksa internetten mi çünkü eczanelerde çok pahalı.. internetten alıyorsanız hangi siteden ve hangi marka kullaniyorsunuz

Canım ben bu ay eczaneden 4 tane aldım ama yakalayamadım n11 sipariş verdim yarın gelcek 30 ovu bide 1 normal 1 erken gebelik 40 tlydi markada laboquick aldım daha önce kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım memnunmuş. Bu arada kızlar marka ismi verdim sıkıntı olursa sileyim mesajı

Tmm cnn bende o siteden sipariş ediyim o zaman

Kızlar merhaba Bayadır bakamıyorum buralara benim bat 21 Ocak. Biraz önce test yaptim silik çıktı inanamadim yine yaptım yinee silik çıktı. İnanamıyorum nolur bana dua edin sabah kan vercem

Eklentiler

• IMG-20190117-WA0019.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 118
Selam kızlar,
Bu da benim ovulasyonum bugün pik yaptı 13. Gün..
Bugünü değerlendirdik, yarın ve ertesi günü de değerlendireceğiz Allah'ın izninle..

Eklentiler

• 626B2E5C-0155-40AD-A7F4-546AB95FCC25.jpeg
    286,9 KB · Görüntüleme: 104
Testim bugünde koyu çatlamamış hala anlaşılan ne yapmam gerekiyor bilen var mı?
Merhaba, mümkünse 8 saat sonra değilse de birkaç saat sonra testi tekrarlayın isterseniz, benim de dün sabah böyleydi, öğleden sonra sol tarafta çok ağrım oldu, akşamki testte silikleşmişti ama çok hafif.

benimde bugün kasık ağrılarım var inşallah çatlar kendi kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…