- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
Tmm cnm.. bişey sormak istiyorum.. ovulasyon testini eczanelerden mi alıyorsunuz yoksa internetten mi çünkü eczanelerde çok pahalı.. internetten alıyorsanız hangi siteden ve hangi marka kullaniyorsunuzÇatlamamış canım daha ama takipte ol çünkü koyulaşmaya başlamış
Tmm cnn bende o siteden sipariş ediyim o zamanCanım ben bu ay eczaneden 4 tane aldım ama yakalayamadım n11 sipariş verdim yarın gelcek 30 ovu bide 1 normal 1 erken gebelik 40 tlydi markada laboquick aldım daha önce kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım memnunmuş. Bu arada kızlar marka ismi verdim sıkıntı olursa sileyim mesajı
Hayirli olsun insallah,teste göre hamilesin:)Kızlar merhaba Bayadır bakamıyorum buralara benim bat 21 Ocak. Biraz önce test yaptim silik çıktı inanamadim yine yaptım yinee silik çıktı. İnanamıyorum nolur bana dua edin sabah kan vercem
Markası nedir ve nerden aldınızSelam kızlar,
Bu da benim ovulasyonum bugün pik yaptı 13. Gün..
Bugünü değerlendirdik, yarın ve ertesi günü de değerlendireceğiz Allah'ın izninle..
N11 den aldım 50'li laboquick markasıMarkası nedir ve nerden aldınız
Merhaba, mümkünse 8 saat sonra değilse de birkaç saat sonra testi tekrarlayın isterseniz, benim de dün sabah böyleydi, öğleden sonra sol tarafta çok ağrım oldu, akşamki testte silikleşmişti ama çok hafif.Testim bugünde koyuçatlamamış hala anlaşılan ne yapmam gerekiyor bilen var mı?
benimde bugün kasık ağrılarım varMerhaba, mümkünse 8 saat sonra değilse de birkaç saat sonra testi tekrarlayın isterseniz, benim de dün sabah böyleydi, öğleden sonra sol tarafta çok ağrım oldu, akşamki testte silikleşmişti ama çok hafif.
O zaman kesin çatlar bence, mümkünse değerlendirmekte de fayda var canımbenimde bugün kasık ağrılarım varinşallah çatlar kendi kendine
Değerlendirdik dün bugünde değerlendireceğiz ve yarın da düşmezse böyle devamO zaman kesin çatlar bence, mümkünse değerlendirmekte de fayda var canım
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz, sağlıkla sa kucağınıza almayı nasip eder rabbim.Değerlendirdik dün bugünde değerlendireceğiz ve yarın da düşmezse böyle devam
Havuç iyi geliyormuş. Bende 4 inciri 2 havucu kaynatıp içtim öyle silikleşti.Testim bugünde koyuçatlamamış hala anlaşılan ne yapmam gerekiyor bilen var mı?
İki gündür canım havuç çektiği için havuç yiyordum yarın deneyeyim öyleyse umarım çatlar peşpeşe ilişkiye girmek de beni çok geriyor çünküHavuç iyi geliyormuş. Bende 4 inciri 2 havucu kaynatıp içtim öyle silikleşti.
Amin inşallah Allah'ım isteyen herkese nasip ederİnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz, sağlıkla sa kucağınıza almayı nasip eder rabbim.
Aynen canım silikleştiği bariz belli olmuş.Sanırım çatladı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?