Teşekir ederimİkiside kırmızı oldukdan sonra siliklesmeye başladığı günü ve ertesi günü değerlendirmek lazım cnm
Rica ederimTeşekir ederim
O ağrı yumurta çatlarken birlikte bir sıvı sizarmis ondan dolayı ağrı hissedermişiz yani evet .KIZLAR bir şey soracam ovülasyon günlerimizdeyken çok fena kasık ağrısı,şişkinlik oluyor ya o ağrının olduğu gün mü yumurtluyoruz?
Şimdi ben adetin 24.günündeyim ve bikac gündür seffaf ve krem rengi gibi yapışkanımsı bir akıntı geliyo 24.günde yumurtlama olmaz herhalde çünkü önceden de gelmişti
Ben ınt ten alıyorum 25 30 lu satılıyorKızlar ovu testleri çoklu mu satılıyor yoksa bi pakette bi tane mi var
Peki öyle bişey olsa adet gecikirmiOvu testi yaptın mı belki ikinci kez yum oluyordur bu da bir ihtimal
Adetim gecikti o zaman 14 gün sonra gelcek belkideBilemiyorum onu canım
Olabilir doktora görün istersen kan tahlili ver ilk önceAdetim gecikti o zaman 14 gün sonra gelcek belkide
Ne yaptın canım oldun mu adetAdetim gecikti o zaman 14 gün sonra gelcek belkide
Yok canım olmadım yaa 1 hafta geciktiNe yaptın canım oldun mu adet
Kan verdin miYok canım olmadım yaa 1 hafta gecikti
Kizlar en son 30 ocak da adet gordum ovulasyon testinide bugun yaptim sizce yumurtlams gunum yakinmidir
Kizlar en son 30 ocak da adet gordum ovulasyon testinide bugun yaptim sizce yumurtlams gunum yakinmidir
30 gunde bir oluyorum cnmDaha var canım sıvı alımına dikkat ederek yapmaya devam et
C ve t önce aynı koyuluğa gelmeli bu pozitif demek sonra
T c den koyu olmalı bu pic demek sonra
T silikleşecek bu da çat demek
Adet döngün kaç güne bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?