Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 3 damla damlatin yoksa böyle olur. Ve t çizgisi c ile ayni koyulukta ya da t daha koyu olursa yumurta çatlayacak demektir bir iki gün içinde en az 2 saat sıvı tuketmeden idrarla yapın testi ilk idrarla yapmayin saat aksam 5 6 gibi en geç yapın garanti olsun
Beninki de labo da hepsi ayni sekilde mi kullanilir bilemedim ondan.. laboysa yardimci oluyum diye sordum canim. sabah ilk idrarla ve gece 10dan sonra yapmamaya calisiyorsun... 2 saat sivi almadan yapiyoruz ayni saatte yapmaya gayret gosteriyoruz. Misal ben saat 4 gibi ihtiyacimi goruyorum.. sivi almayi da kesiyorum... aksam eve gelince 6.30 7 gibi yapiyorum.. ikisinin de koyu olmasi gerekiyor pik denebilmesi icin.. Adetlerin duzenliyse 11.gunden itibaren yapmaya baslayabilirsin.. Kolay gelsin :)
Beninki de labo da hepsi ayni sekilde mi kullanilir bilemedim ondan.. laboysa yardimci oluyum diye sordum canim. sabah ilk idrarla ve gece 10dan sonra yapmamaya calisiyorsun... 2 saat sivi almadan yapiyoruz ayni saatte yapmaya gayret gosteriyoruz. Misal ben saat 4 gibi ihtiyacimi goruyorum.. sivi almayi da kesiyorum... aksam eve gelince 6.30 7 gibi yapiyorum.. ikisinin de koyu olmasi gerekiyor pik denebilmesi icin.. Adetlerin duzenliyse 11.gunden itibaren yapmaya baslayabilirsin.. Kolay gelsin :)
Cok sagol cnm adetim 30 unda bitti 3 haftada bir oluyorum ilk dwfa denedim bilemedim bundan sonra iyi yaparim inşallah Allah hepimize hayirli bebisler versin insllah
Kızlar mrb.dün adetim in 11.günüydü ilk defa ovulasyon testi yaptım .iki çizgi de aynı koyuluktaydi.bugün yine yaptım silik çıktı. Yumurtlamayı kaçırdık mi acaba?