• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 3 damla damlatin yoksa böyle olur. Ve t çizgisi c ile ayni koyulukta ya da t daha koyu olursa yumurta çatlayacak demektir bir iki gün içinde en az 2 saat sıvı tuketmeden idrarla yapın testi ilk idrarla yapmayin saat aksam 5 6 gibi en geç yapın garanti olsun :KK66:
Tmm cnm çok sağol

Beninki de labo da hepsi ayni sekilde mi kullanilir bilemedim ondan.. laboysa yardimci oluyum diye sordum canim.
sabah ilk idrarla ve gece 10dan sonra yapmamaya calisiyorsun... 2 saat sivi almadan yapiyoruz ayni saatte yapmaya gayret gosteriyoruz. Misal ben saat 4 gibi ihtiyacimi goruyorum.. sivi almayi da kesiyorum... aksam eve gelince 6.30 7 gibi yapiyorum.. ikisinin de koyu olmasi gerekiyor pik denebilmesi icin..
Adetlerin duzenliyse 11.gunden itibaren yapmaya baslayabilirsin..
Kolay gelsin :)

Beninki de labo da hepsi ayni sekilde mi kullanilir bilemedim ondan.. laboysa yardimci oluyum diye sordum canim.
sabah ilk idrarla ve gece 10dan sonra yapmamaya calisiyorsun... 2 saat sivi almadan yapiyoruz ayni saatte yapmaya gayret gosteriyoruz. Misal ben saat 4 gibi ihtiyacimi goruyorum.. sivi almayi da kesiyorum... aksam eve gelince 6.30 7 gibi yapiyorum.. ikisinin de koyu olmasi gerekiyor pik denebilmesi icin..
Adetlerin duzenliyse 11.gunden itibaren yapmaya baslayabilirsin..
Kolay gelsin :)
Cok sagol cnm adetim 30 unda bitti 3 haftada bir oluyorum ilk dwfa denedim bilemedim bundan sonra iyi yaparim inşallah Allah hepimize hayirli bebisler versin insllah ;)

20190106_164033.jpg

Eklentiler

• 20190106_164033.jpg
    20190106_164033.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 140
Back