- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- 133
Amin bana da inşallah tekrarını nasip eder Rabbim aminAmin canım amin çok şükür evlat kokusunu duydum Allah c.c isteyen herkese nasip etsin banada tekrar amin
Benim olmuştu adetim de gecikti ama kist varmışKızlar yumurtlama günü geçip yinede kasık ağrısı çeken var mı.
YaaBenim olmuştu adetim de gecikti ama kist varmış
Ama hamile de olabilirsin cünkü bian ben bile acaba mı dedim o kadar benzer belirtiler vardı kan testi yaptır çıkar ordaYaaiff inş.öyle bişey yoktur.gece bayağı ağrı hissettim.belimde çok ağrıdı.
Yok be kuzucuum 5 yıldır o kadar tüp tedavisiyle olmayan şimdi kendiliğinden olur muAma hamile de olabilirsin cünkü bian ben bile acaba mı dedim o kadar benzer belirtiler vardı kan testi yaptır çıkar orda
Canım aarkadaşımın öyle olmuştu ve şuan hamileKizlaaar yardıma ihtiyacım var kafayı yicem galiba dun yani adetime 4 gün varken sabah uyandığımda peçeteye hafif pembe açık kahverengi arası renkte bir akıntı geldi. Bende adet olacagim sandım. Ama sonra kesildi. Adette olmadım. Bu sabahta aynısı oldu sadece peçeteye gelecek kadar az çamaşırım bile kirlenmedi o derece. Simdi yine kesildi. Bat 3 gün var daha. Sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi
Ayyyy inşallah canim ya bir ilk yaşıyorum bu ay hayırdır inşallah iyi haberler de veririm size :)Canım aarkadaşımın öyle olmuştu ve şuan hamile
İnş.canım :)Ayyyy inşallah canim ya bir ilk yaşıyorum bu ay hayırdır inşallah iyi haberler de veririm size :)
Bence büyük olasılıkla hamilesin canım yerleşme kanaması öyle olurmuşKizlaaar yardıma ihtiyacım var kafayı yicem galiba dun yani adetime 4 gün varken sabah uyandığımda peçeteye hafif pembe açık kahverengi arası renkte bir akıntı geldi. Bende adet olacagim sandım. Ama sonra kesildi. Adette olmadım. Bu sabahta aynısı oldu sadece peçeteye gelecek kadar az çamaşırım bile kirlenmedi o derece. Simdi yine kesildi. Bat 3 gün var daha. Sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi
Sorun ne sizde bende Rabbim verirse bir mucize bekliyorum inşallah gelir mucizelerimiz yeterki ol desinYok be kuzucuum 5 yıldır o kadar tüp tedavisiyle olmayan şimdi kendiliğinden olur mukeşşke olsa.ah nsl isterdim böyle bi mucize.
İnşallah öyledir çünkü peçetye gelecek kadar az yanii umarım öyledir ilk defa böyle birsey yaşadım :) dua edin bana kizlaaarBence büyük olasılıkla hamilesin canım yerleşme kanaması öyle olurmuş
Arkadaslar nu test hakkinda ne düşünüyorsunuz ben pek anlamiyirum ilk defa yaptim
Ovulasyon testi t mi tam belirgin olacakArkadaslar nu test hakkinda ne düşünüyorsunuz ben pek anlamiyirum ilk defa yaptim
canım erken çekmişsin fotosunu ya da çok damlattın o kırmızılığın dağılması gerekiyor öncelikle...Arkadaslar nu test hakkinda ne düşünüyorsunuz ben pek anlamiyirum ilk defa yaptim
Cnm ilk yaptim bilmiyorum lac damla danlatmam gerekiyor yada tecrubeli iseniz nasil yapmam gerekiyor yazarsaniz mutlu olurum cnmcanım erken çekmişsin fotosunu ya da çok damlattın o kırmızılığın dağılması gerekiyor öncelikle...
t nin c den koyu olması gerekiyor pik (yani aynı koyulukta kırmızı ya da bordo) olabilmesi için..
şimdi de testin o görüntüde mi?
Laboquik mi testin?Cnm ilk yaptim bilmiyorum lac damla danlatmam gerekiyor yada tecrubeli iseniz nasil yapmam gerekiyor yazarsaniz mutlu olurum cnm
2 3 damla damlatin yoksa böyle olur. Ve t çizgisi c ile ayni koyulukta ya da t daha koyu olursa yumurta çatlayacak demektir bir iki gün içinde en az 2 saat sıvı tuketmeden idrarla yapın testi ilk idrarla yapmayin saat aksam 5 6 gibi en geç yapın garanti olsunCnm ilk yaptim bilmiyorum lac damla danlatmam gerekiyor yada tecrubeli iseniz nasil yapmam gerekiyor yazarsaniz mutlu olurum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?