Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet başlangıcından itibaren 18-24. günler arası yaptığım ovulasyon testleri. Bunların hangisi pozitif ya da hiçbiri değil mi ve neden devamlı benzer çıkıyor testler anlayamadım bir türlü yoksa yumurtlama mı olmuyor çok karıştı kafam.
Anladım canım dr.a gidip yumurta takibi yaptırdın mı bu dönemlerde.ben sanki böyle grupların birinde okudum gibi hatırlıyorum.testi bizim gibi çıkıyormuş.dr.a gitmiş dr yumurtlamışsın demiş.inş.bizimde öyledir kuzum
Evet pozitif benimse böyle oldu değerlendirdim ama şüphe ettim ertesi gün daha koyu çıkar mi diye ertesi gün yaptığımda tekrar sıkıntı yani catlamisti.
Adet başlangıcından itibaren 18-24. günler arası yaptığım ovulasyon testleri. Bunların hangisi pozitif ya da hiçbiri değil mi ve neden devamlı benzer çıkıyor testler anlayamadım bir türlü yoksa yumurtlama mı olmuyor çok karıştı kafam.
Sizin testlerin izin hepsi negatif gibi duruyor. Neden o kadar geç başladınız test yapmaya daha öncesinde yumurtlamis olabilirsiniz. Ben 30 günde adet oluyorum benim testim 13.günde pik yaptı.mesela
Sizin testlerin izin hepsi negatif gibi duruyor. Neden o kadar geç başladınız test yapmaya daha öncesinde yumurtlamis olabilirsiniz. Ben 30 günde adet oluyorum benim testim 13.günde pik yaptı.mesela
Merhaba kızlar bende komen ve inofolic kullanıyorum bu ikinci ayım adetim 16 ocak..Geçen ay 16.ci günü yumurtam catlamisti çok fena sancim ve atesim oldu ertesi güne hicbiseyim yoktu ordan anladım.Ama bu ay ne sancı oldu ne akıntı hicbişey anlamadım ya nasıl degerlendircez simdi.