- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Canım doktorun söyler ilişkş gününü ona göre değerlendir her ay aynı olmuyo belirtilerMerhaba kızlar bende komen ve inofolic kullanıyorum bu ikinci ayım adetim 16 ocak..Geçen ay 16.ci günü yumurtam catlamisti çok fena sancim ve atesim oldu ertesi güne hicbiseyim yoktu ordan anladım.Ama bu ay ne sancı oldu ne akıntı hicbişey anlamadım ya nasıl degerlendircez simdi.
Soyledi zaten canım 26 sinda gittim yumurta takibi içn gün aşırı dedi yine ama geçen ayda öyle yaptık olmadı bu ay yumurtladigim haftayı ful degerlendiriz dedim hani.Ama hiç belirti yoķki anlamadım bu ayCanım doktorun söyler ilişkş gününü ona göre değerlendir her ay aynı olmuyo belirtiler
Daha çok çok Yen’i inşallaj Allah nasip eder sıkıntı stres yapma ben 2 yılı geçti nerdeyse bizdede bi problem çıkmadı şükür bekliyoruz canım
Nasip işte canım inşallah çok bekletmez bebiş ne zamandır istiyorsunuz en doktorunu dinle gün aşırı veriyorlar zaten geneldeSoyledi zaten canım 26 sinda gittim yumurta takibi içn gün aşırı dedi yine ama geçen ayda öyle yaptık olmadı bu ay yumurtladigim haftayı ful degerlendiriz dedim hani.Ama hiç belirti yoķki anlamadım bu ay
Amin amin inşallah kesinlikle Allah dularımızı kabul etsin daha çok Yen’i senin hep bi sorununuzda yolmuş inşallah gelir bebişinAllah çok beklemeden hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah ben bu ay çok umutluyum.çünkü 41 kişiye Meryem suresi okuttum :) dua kadar etkili bir şey yok inşallah çok beklemeyiz
28 aylik bir oğlum var oda iki yil cok ugrastan sonra olmuştu canım dogduktsn sonra 1 yıl tek dikat ettik sonra dedik olsun birtane daha hala olmadı işteNasip işte canım inşallah çok bekletmez bebiş ne zamandır istiyorsunuz en doktorunu dinle gün aşırı veriyorlar zaten genelde
Evet doğru canım inşallah sevinçli haberi alırsın bu ay bizleride haberdar et mutlaka bat nezamanAllah çok beklemeden hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah ben bu ay çok umutluyum.çünkü 41 kişiye Meryem suresi okuttum :) dua kadar etkili bir şey yok inşallah çok beklemeyiz
Doktor bana 1 sene dolmadan gelme dedi:)) 5 aydır istiyoruzNasip işte canım inşallah çok bekletmez bebiş ne zamandır istiyorsunuz en doktorunu dinle gün aşırı veriyorlar zaten genelde
Doktor bana 1 sene dolmadan gelme dedi:)) 5 aydır istiyoruz
Amin canım inşallah bana hormon testi yapıldı normal. Smear testi yapıldı o da normal yumurtalıklar vs normal artık tamamen nasip diyorumAynıyız canım seninle, biz de 5 aydır istiyoruz, bana da doktor 1 yıl içinde olmazsa gel dedi hormon tahlili filan yapmadı ama, böyle de insan stres oluyor işte, başka bir doktora gideceğim artık. Allah hayırlı evlatlar versin hepimize en yakın zamanda güzel haberler alırız inşallah.
Canım Allah bağışlasın o tedaviyle mi olmuştu bi tane olmuş yine olır Allah’ın izniyle28 aylik bir oğlum var oda iki yil cok ugrastan sonra olmuştu canım dogduktsn sonra 1 yıl tek dikat ettik sonra dedik olsun birtane daha hala olmadı işte
Kesinlikle :) öyle söylüyorlar ama sen yine herşeye baktırmışsın iyi yapmışsın eşinde gitti mi doktoraDoktor bana 1 sene dolmadan gelme dedi:)) 5 aydır istiyoruz
Hayır o daha gitmedi:) o da yaza kadar olmazsa giderim dedi şimdiden onu da strese sokmak istemiyorumKesinlikle :) öyle söylüyorlar ama sen yine herşeye baktırmışsın iyi yapmışsın eşinde gitti mi doktora
Eşler bizim gibi değil zAten nazlılar :) sen rahat olur canım hep derler ya düşünmediğim zamanda oldu diye inşallah gelir bebişin hemenHayır o daha gitmedi:) o da yaza kadar olmazsa giderim dedi şimdiden onu da strese sokmak istemiyorum
Evet gerçekten onlardaki rahatlık bizde olsa keşke :) inşallah hepimize ayni şekilde çok sağ ol desteğin için. Yerleşme kanaması olsa damla şeklinde ve kırmızı olurdu değil mi bu değildir bence :)Eşler bizim gibi değil zAten nazlılar :) sen rahat olur canım hep derler ya düşünmediğim zamanda oldu diye inşallah gelir bebişin hemen
Me demek canım hepimizin sıkıntısı aynı burda dertleşiyoruz inşallah gğzel haberler veririz Evet yerleşme kanaması için öyle diyorlar adete az kala fln oluyomuş geneldeEvet gerçekten onlardaki rahatlık bizde olsa keşke :) inşallah hepimize ayni şekilde çok sağ ol desteğin için. Yerleşme kanaması olsa damla şeklinde ve kırmızı olurdu değil mi bu değildir bence :)
Evet canım tedaviyle oldu 2 tane karnimda öldü kürtaj oldum.oğlum içinde çok gezdim ne ocaklar ne hocalar ne doktorlar kacyere gittim 41 yasin dağıttım oldu sonunda şükür.buarada diğerlerini kan pihtilasmasindan kaybettim tabi bunu üçüncü cocugumda arastirilinca ogrendikCanım Allah bağışlasın o tedaviyle mi olmuştu bi tane olmuş yine olır Allah’ın izniyle
Ben evimi taşıdım 4 yıl önce istanbuldan adanaya ozaman koşuşturma telasi vardı hiç bebek yapmak aklımızda yoktu esyalari tek basima dizdim cekyatlari otarafa yit butarafa yit hali ser ev isleri iste yerlestik sonra günüm gecti tutumus megerse yavrum o kosturmacada test yaptım çift çizgi doktora gittik kalp atışını duyduk 6 haftaliktı eve geldikten iki gün sonra kanamam oldu kaybettim bebegimi meğer kan pihtilaşmasi varmış bendeEşler bizim gibi değil zAten nazlılar :) sen rahat olur canım hep derler ya düşünmediğim zamanda oldu diye inşallah gelir bebişin hemen
Geçmiş gitmiş olsun inşallah bidaha yaşatmasın Allah zordur Emin’im olsun bi tane evladınız var Allah bağışlasın ona şükür inşallah bi kardeş gelir yanına :)Ben evimi taşıdım 4 yıl önce istanbuldan adanaya ozaman koşuşturma telasi vardı hiç bebek yapmak aklımızda yoktu esyalari tek basima dizdim cekyatlari otarafa yit butarafa yit hali ser ev isleri iste yerlestik sonra günüm gecti tutumus megerse yavrum o kosturmacada test yaptım çift çizgi doktora gittik kalp atışını duyduk 6 haftaliktı eve geldikten iki gün sonra kanamam oldu kaybettim bebegimi meğer kan pihtilaşmasi varmış bende
Amin canım amin çok şükür evlat kokusunu duydum Allah c.c isteyen herkese nasip etsin banada tekrar aminGeçmiş gitmiş olsun inşallah bidaha yaşatmasın Allah zordur Emin’im olsun bi tane evladınız var Allah bağışlasın ona şükür inşallah bi kardeş gelir yanına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?