Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım doktorun söyler ilişkş gününü ona göre değerlendir her ay aynı olmuyo belirtiler

Canım doktorun söyler ilişkş gününü ona göre değerlendir her ay aynı olmuyo belirtiler
Soyledi zaten canım 26 sinda gittim yumurta takibi içn gün aşırı dedi yine ama geçen ayda öyle yaptık olmadı bu ay yumurtladigim haftayı ful degerlendiriz dedim hani.Ama hiç belirti yoķki anlamadım bu ay

Daha çok çok Yen’i inşallaj Allah nasip eder sıkıntı stres yapma ben 2 yılı geçti nerdeyse bizdede bi problem çıkmadı şükür bekliyoruz canım

Allah çok beklemeden hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah ben bu ay çok umutluyum.çünkü 41 kişiye Meryem suresi okuttum :) dua kadar etkili bir şey yok inşallah çok beklemeyiz

Soyledi zaten canım 26 sinda gittim yumurta takibi içn gün aşırı dedi yine ama geçen ayda öyle yaptık olmadı bu ay yumurtladigim haftayı ful degerlendiriz dedim hani.Ama hiç belirti yoķki anlamadım bu ay
Nasip işte canım inşallah çok bekletmez bebiş ne zamandır istiyorsunuz en doktorunu dinle gün aşırı veriyorlar zaten genelde

Allah çok beklemeden hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah ben bu ay çok umutluyum.çünkü 41 kişiye Meryem suresi okuttum :) dua kadar etkili bir şey yok inşallah çok beklemeyiz
Amin amin inşallah kesinlikle Allah dularımızı kabul etsin daha çok Yen’i senin hep bi sorununuzda yolmuş inşallah gelir bebişin

Evet doğru canım inşallah sevinçli haberi alırsın bu ay bizleride haberdar et mutlaka bat nezaman

Doktor bana 1 sene dolmadan gelme dedi:)) 5 aydır istiyoruz

Aynıyız canım seninle, biz de 5 aydır istiyoruz, bana da doktor 1 yıl içinde olmazsa gel dedi hormon tahlili filan yapmadı ama, böyle de insan stres oluyor işte, başka bir doktora gideceğim artık. Allah hayırlı evlatlar versin hepimize en yakın zamanda güzel haberler alırız inşallah.

Amin canım inşallah bana hormon testi yapıldı normal. Smear testi yapıldı o da normal yumurtalıklar vs normal artık tamamen nasip diyorum

Eşler bizim gibi değil zAten nazlılar :) sen rahat olur canım hep derler ya düşünmediğim zamanda oldu diye inşallah gelir bebişin hemen
Evet gerçekten onlardaki rahatlık bizde olsa keşke :) inşallah hepimize ayni şekilde çok sağ ol desteğin için. Yerleşme kanaması olsa damla şeklinde ve kırmızı olurdu değil mi bu değildir bence :)

Evet gerçekten onlardaki rahatlık bizde olsa keşke :) inşallah hepimize ayni şekilde çok sağ ol desteğin için. Yerleşme kanaması olsa damla şeklinde ve kırmızı olurdu değil mi bu değildir bence :)
Me demek canım hepimizin sıkıntısı aynı burda dertleşiyoruz inşallah gğzel haberler veririz Evet yerleşme kanaması için öyle diyorlar adete az kala fln oluyomuş genelde

Canım Allah bağışlasın o tedaviyle mi olmuştu bi tane olmuş yine olır Allah’ın izniyle
Evet canım tedaviyle oldu 2 tane karnimda öldü kürtaj oldum.oğlum içinde çok gezdim ne ocaklar ne hocalar ne doktorlar kacyere gittim 41 yasin dağıttım oldu sonunda şükür.buarada diğerlerini kan pihtilasmasindan kaybettim tabi bunu üçüncü cocugumda arastirilinca ogrendik

Eşler bizim gibi değil zAten nazlılar :) sen rahat olur canım hep derler ya düşünmediğim zamanda oldu diye inşallah gelir bebişin hemen
Ben evimi taşıdım 4 yıl önce istanbuldan adanaya ozaman koşuşturma telasi vardı hiç bebek yapmak aklımızda yoktu esyalari tek basima dizdim cekyatlari otarafa yit butarafa yit hali ser ev isleri iste yerlestik sonra günüm gecti tutumus megerse yavrum o kosturmacada test yaptım çift çizgi doktora gittik kalp atışını duyduk 6 haftaliktı eve geldikten iki gün sonra kanamam oldu kaybettim bebegimi meğer kan pihtilaşmasi varmış bende

Geçmiş gitmiş olsun inşallah bidaha yaşatmasın Allah zordur Emin’im olsun bi tane evladınız var Allah bağışlasın ona şükür inşallah bi kardeş gelir yanına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…