- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- 133
Sorun sadece yaş canım.44 üm benSorun ne sizde bende Rabbim verirse bir mucize bekliyorum inşallah gelir mucizelerimiz yeterki ol desin
Amh kaçSorun sadece yaş canım.44 üm ben
En son eylülde tüp bebekte bakılmıştı canım ama kaçtı hatırlamıyorum.Amh kaç
EvetLaboquik mi testin?
Tmm cnm çok sağol2 3 damla damlatin yoksa böyle olur. Ve t çizgisi c ile ayni koyulukta ya da t daha koyu olursa yumurta çatlayacak demektir bir iki gün içinde en az 2 saat sıvı tuketmeden idrarla yapın testi ilk idrarla yapmayin saat aksam 5 6 gibi en geç yapın garanti olsun
Neden sordunuz
Beninki de labo da hepsi ayni sekilde mi kullanilir bilemedim ondan.. laboysa yardimci oluyum diye sordum canim.Neden sordunuz
Cok sagol cnm adetim 30 unda bitti 3 haftada bir oluyorum ilk dwfa denedim bilemedim bundan sonra iyi yaparim inşallah Allah hepimize hayirli bebisler versin insllahBeninki de labo da hepsi ayni sekilde mi kullanilir bilemedim ondan.. laboysa yardimci oluyum diye sordum canim.
sabah ilk idrarla ve gece 10dan sonra yapmamaya calisiyorsun... 2 saat sivi almadan yapiyoruz ayni saatte yapmaya gayret gosteriyoruz. Misal ben saat 4 gibi ihtiyacimi goruyorum.. sivi almayi da kesiyorum... aksam eve gelince 6.30 7 gibi yapiyorum.. ikisinin de koyu olmasi gerekiyor pik denebilmesi icin..
Adetlerin duzenliyse 11.gunden itibaren yapmaya baslayabilirsin..
Kolay gelsin :)
Test yaptınmı hamile misinİnşallah öyledir çünkü peçetye gelecek kadar az yanii umarım öyledir ilk defa böyle birsey yaşadım :) dua edin bana kizlaaar
Arkadaşlar nilk yaptığım silikti bunda azda olsa belirgin yaklasiyo anlminamo geliyor bilgi verirmisiniz
Kacinci gunun koyulasmaya basladiysa devam etmekten baska yolun yok gibi gorunuyor canim.Arkadaşlar nilk yaptığım silikti bunda azda olsa belirgin yaklasiyo anlminamo geliyor bilgi verirmisiniz
Çok sağol cnmKacinci gunun koyulasmaya basladiysa devam etmekten baska yolun yok gibi gorunuyor canim.
dönün daha kısaysa başlayabilirsin..Kızlar adetimin yarın son günü ovulasyon testını ne zaman yapmaya başlamalıyım
4 ocakta çatlamış gözüküyor. Erken mi değil mi?Kizlar adetim 31 aralikta bitti ovulasyon testleri bu şekilde catladimi catlamadimi anlamadim ben
Çatlamamış canım daha ama takipte ol çünkü koyulaşmaya başlamışSlm arkadaşlar ovulasyon testimi yorumlar mısıniz Eki Görüntüle 2225646
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?