Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet başlangıcından itibaren 18-24. günler arası yaptığım ovulasyon testleri. Bunların hangisi pozitif ya da hiçbiri değil mi ve neden devamlı benzer çıkıyor testler anlayamadım bir türlü yoksa yumurtlama mı olmuyor çok karıştı kafam.

Eklentiler

• 5D089E1A-CAA4-49D6-B769-A5FBE8CF5B27.jpeg
    74 KB · Görüntüleme: 61

İnşallah canım artık ben de öyle düşünüyorum, çünkü hiç eşit koyulukta veya daha koyu olmuyor malesef dr. a gitsem daha iyi olacak dediğin gibi.

Sizin testlerin izin hepsi negatif gibi duruyor. Neden o kadar geç başladınız test yapmaya daha öncesinde yumurtlamis olabilirsiniz. Ben 30 günde adet oluyorum benim testim 13.günde pik yaptı.mesela

Sizin testlerin izin hepsi negatif gibi duruyor. Neden o kadar geç başladınız test yapmaya daha öncesinde yumurtlamis olabilirsiniz. Ben 30 günde adet oluyorum benim testim 13.günde pik yaptı.mesela
Adetten sonra başladım ama onlar çok silikti buraya yüklemedim o yüzden. Koyulaştığından itibarenki testler bunlar.

Merhaba kızlar bende komen ve inofolic kullanıyorum bu ikinci ayım adetim 16 ocak..Geçen ay 16.ci günü yumurtam catlamisti çok fena sancim ve atesim oldu ertesi güne hicbiseyim yoktu ordan anladım.Ama bu ay ne sancı oldu ne akıntı hicbişey anlamadım ya nasıl degerlendircez simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…