30-33 gün arası değişiyor canımKaç günde bir adet oluyorsun canım.inş hayırlı haberler alırız senden.sabah tekrarla istersen.bazılarında günü geçmeden çıkmıyormuş.
Anladım canımdr.a gidip yumurta takibi yaptırdın mı bu dönemlerde.ben sanki böyle grupların birinde okudum gibi hatırlıyorum.testi bizim gibi çıkıyormuş.dr.a gitmiş dr yumurtlamışsın demiş.inş.bizimde öyledir kuzum
Evet pozitif benimse böyle oldu değerlendirdim ama şüphe ettim ertesi gün daha koyu çıkar mi diye ertesi gün yaptığımda tekrar sıkıntı yani catlamisti.Eki Görüntüle 2220677 bugünkü ovulasyon testim sizce olmuşmu
pozitif gördüğünüz gün ve sonraki 3 gün hani toplamda 4 gün peş peşe değerlendirin derimKızlar ovulasyon testlerim bugünü değerlendirmem gerek mi acaba bi baksanız
Teşekkürler Yani yarınd ilişkş dimi ilk testte koyu çıktı adetten sonraki 5. Gündü erken başlamalıydım sanırım dahapozitif gördüğünüz gün ve sonraki 3 gün hani toplamda 4 gün peş peşe değerlendirin derim
Sizin testlerin izin hepsi negatif gibi duruyor. Neden o kadar geç başladınız test yapmaya daha öncesinde yumurtlamis olabilirsiniz. Ben 30 günde adet oluyorum benim testim 13.günde pik yaptı.meselaAdet başlangıcından itibaren 18-24. günler arası yaptığım ovulasyon testleri. Bunların hangisi pozitif ya da hiçbiri değil mi ve neden devamlı benzer çıkıyor testler anlayamadım bir türlü yoksa yumurtlama mı olmuyor çok karıştı kafam.
Adetlerin duzenliyse Bat yakinsa gebe olma ihtimalin var hakkinda hayirlisi bakalim..Kızlar benim testleri de yüklemiştim yukarıda, fikri olan var mı?
İnşallah bende onlardan biri olurum :)Evet yarında ilişki yani siz 5.gün 6. 7.8. Gün degerlendirecektiniz. Bu şekilde hamile kalan çok kişi var
İnşallah bende :) bende bu ay ayni yöntemi denedim bekleyen herkes mutlu olur umarımİnşallah bende onlardan biri olurum :)
Adetten sonra başladım ama onlar çok silikti buraya yüklemedim o yüzden. Koyulaştığından itibarenki testler bunlar.Sizin testlerin izin hepsi negatif gibi duruyor. Neden o kadar geç başladınız test yapmaya daha öncesinde yumurtlamis olabilirsiniz. Ben 30 günde adet oluyorum benim testim 13.günde pik yaptı.mesela
İnşallah hepimiz için öyle ne zamandır istiyordun var mı sorununuz canımİnşallah bende :) bende bu ay ayni yöntemi denedim bekleyen herkes mutlu olur umarım
5 aydır istiyoruz bu 5.ayımız bir problem yok tüm kontroller yapıldı hormon vs :) sen ne zamandır istiyordunİnşallah hepimiz için öyle ne zamandır istiyordun var mı sorununuz canım
Yani bana bunlarda negatif gibi geldi ama devam edin o zaman pik yapacaktir inşallahAdetten sonra başladım ama onlar çok silikti buraya yüklemedim o yüzden. Koyulaştığından itibarenki testler bunlar.
Daha çok çok Yen’i inşallaj Allah nasip eder sıkıntı stres yapma ben 2 yılı geçti nerdeyse bizdede bi problem çıkmadı şükür bekliyoruz canım5 aydır istiyoruz bu 5.ayımız bir problem yok tüm kontroller yapıldı hormon vs :) sen ne zamandır istiyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?