• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon, Gebelik Hesaplama Appleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mandalinaseverim

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
128
34
13
Kızlar herkese günaydın, bu telefona yüklenen ovulasyon günü hesaplama uygulamaları sizce ne kadar güvenilir?
Bir de her seferinde yumurtlama günümüz adetimiz başladıktan sonra sabit bir günde mi gerçekleşir? Örneğin 15’inci gün yumurtlayan bi kadın hep 15. Gün mü yumurtlar? Bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim.

düzenli bir adet döngün varsa bir gün sapmayla yumurtlama günün tutuyor ama tam emin olmak için ovulasyon testlerinden kullanmanı öneririm.

Adet döngüm çok düzenli ama bir yıldır deniyoruz hala tutturamadık, garanti olsun diye bu ay ovulasyon testi alayım ben en iyisi

Ben de geçen ay ovulasyon testi aldım internetten pik yaptığı güne kadar ve ondan iki gün sonrasını hergün değerlendirdim. Gebelik testinde çift çizgiyi gördüm hayırlısı bakalım :KK200:

Kızlar herkese günaydın, bu telefona yüklenen ovulasyon günü hesaplama uygulamaları sizce ne kadar güvenilir?
Bir de her seferinde yumurtlama günümüz adetimiz başladıktan sonra sabit bir günde mi gerçekleşir? Örneğin 15’inci gün yumurtlayan bi kadın hep 15. Gün mü yumurtlar? Bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim.
Fertility Friend isimli bir uygulama var. Ateşini ölçerek oraya giriyorsun yumurtlama gününü gösteriyor. Ben ondan yaptım. Ovülasyon testi de kullandım yanında ama tam pik olmadı. Ateş daha güvenilir. Bu yöntemle hamile kaldım bende.

Ben de geçen ay ovulasyon testi aldım internetten pik yaptığı güne kadar ve ondan iki gün sonrasını hergün değerlendirdim. Gebelik testinde çift çizgiyi gördüm hayırlısı bakalım :KK200:
Bende bu ay aldim canımm regl bitti pazar günü dunden itibaren basladım koyuluk oldugu gun ilişki olmasi gerekiyor dimi

Back