Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende buharlaşma çizgisi diye düşündüm canmBekleme çizgisi var hafif canım
Bende nerdeyse her ay o çizgiyi görüyorum
Pembe yada kırmızı görmeden ben var diyemiyprum artık
Gölge bir çizgi var gibi yaKızlar çiği varmı yok mu sizce ben yok diyorum arkadasım var diyor
İlk resim buğün 2. DünCnm baya belirgin iste anlamadım vala seni iki testi yanyana koyup atsana bi
Beklemeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum CNm benm 6mayısta adet olmam gerekti yumurtlama akıntım geldi Emin’im ama olmadım testi de o zaman yapmıştım hafta içi olmazsam tekrar yaparım bi testGölge bir çizgi var gibi ya
Canım olabilir bekleyincede çıkıyor . Benimde idrar testinde pozitifi görüyorum ama testlere güvenim kalmadı geçen ay 4.5 teste pozitif gördüm ama fos çıktı. Sanırım bu ayda öyle olacak ama inş olmaz . Sen testlere bakma eğer adetin gelmiyorsa kan ver. Bende adet günümün gelmesini bekliyorum.Beklemeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum CNm benm 6mayısta adet olmam gerekti yumurtlama akıntım geldi Emin’im ama olmadım testi de o zaman yapmıştım hafta içi olmazsam tekrar yaparım bi test
Cnm aynı marka mi test lrİlk resim buğün 2. Dün
Evet canım. Netten toplu alıştımCnm aynı marka mi test lr
Var gibi bence canm kan vermeden kesin birşey söylemek imkansız malesefEvet canım. Netten toplu alıştım
Evet canım adet olmazsam kan vericem.Var gibi bence canm kan vermeden kesin birşey söylemek imkansız malesef
18. Gun mu basladin teste daha pik olmadan catladigini soyleyemeyiz canim pik degil testlerCanım sence çatlamışmı
Canim bu sefer testini pik goremedim ama bir onceki teste gore siliklesmis bugun nolur nolmaz degerlendirin es gecmeyin yarin ki testine bakalim
Cok silik cizgi varKızlar çiği varmı yok mu sizce ben yok diyorum arkadasım var diyor
Testinpik olmus canim yarin da yap siliklesecek.. 12 13 14 15 mayis degerlendir mutlakaBugün 10. Günüm Aselece en alttaki bugünkü. T daha koyu cden.. Ne diyorsun. Yarın da yaparım daha koyulaşabilir ama yine de bugünü değerlendirsem mi
Yok canım diğerlerinde çizgi yoktu bi 17.günde hayali bi çizgi vardı onları attım o zaman daha yumurtlamaya var devam ediyim testlere18. Gun mu basladin teste daha pik olmadan catladigini soyleyemeyiz canim pik degil testler
Tamam canım çok zor olacak 4 gün ama mecbur napalımTestinpik olmus canim yarin da yap siliklesecek.. 12 13 14 15 mayis degerlendir mutlaka
Gebelik testi ise evet hamilesin, çizgiyi görüyorum gözün aydın :)))Arkadaşlar test yaptım silik çıktı hamileyim galiba Eki Görüntüle 2268181