Tabi canm sabah yaptığın daha iyi çıkar kendinide strese sokmamış olursunBende şuan çıktıysa sabah ilk idrarda hayli hayli çıkar diye düşünüyorum. Yapayım gitsin dimi yarın yapayım bencede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi canm sabah yaptığın daha iyi çıkar kendinide strese sokmamış olursunBende şuan çıktıysa sabah ilk idrarda hayli hayli çıkar diye düşünüyorum. Yapayım gitsin dimi yarın yapayım bencede
Tamam canımcım ben bi denerim yarın yazarım bırayaTabi canm sabah yaptığın daha iyi çıkar kendinide strese sokmamış olursun
Tmm cnm merak la bekliyorum ins kıpkırmızı pozitif gorursunTamam canımcım ben bi denerim yarın yazarım bıraya
Amin canım benim inş bu son olur inş beklediğim ay bu aydır yoruldum çünküTmm cnm merak la bekliyorum ins kıpkırmızı pozitif gorursun
Üzme sakin kendiniAmin canım benim inş bu son olur inş beklediğim ay bu aydır yoruldum çünkü
Teşekkür ederim inş canım Dualarınıza ihtiyacım var sadece Allah tez zamanda sana da nasip etsin canım kimyasaldan sonra hemen hamile kalanlarda varmış. Geçen ay bende sanırım kimyasal geçirdim. Bakalım bu ne çıkacak.Tebrik ederim ins guzel sonclar alirsinbende kimyasaldan sonra bugun adetin bitimi 2gun
Şuan nötrüm canım ne sevinebiliyorum nede üzülebiliyorum.Üzme sakin kendini
Testlerin nasil çıktı cnm benim dune kadar hep koyuydu hafif kanamam vardı bugün biraz fazla yeni siliklestiAgnucaston bana da cok iyi geldi bn dr kontrolunde icmedim ama duzene soktu beni ovulasyon a basladim dun bugunde yptm kismet bklm
Bana da ise yaradı yıllardır ilk defa ilaçsız sayıyorum bu ayi erken adet oldum 29 gundeYok bnde oyle koyu degildi sdce pik de koyu oldu cnm ama adet duzenime iyi geldi
Bence tekrar başla cnm sonuçlar sıfırlanmış adetinde bitti belliki ise yarıyor hiç riske atmaValla bn zararsiz oldugu icin sureklu kullanmayi dusunuyodum ama kimyasaldan sonra hemen adet oldum bu arada testte sifiri da gordum kan vermistm cuma artk onumuze bakiyoruz yeni ay yeni umut
2 yıldır istiyorum canımNekdr oldu ki sen bebek istyosun my everytinx
Canım sen bana geçen ay demiştin ya testine su dök gerçekse kalır eğer yalancı pozitifse kaybolur diye. Sence denesem mi ?Anladim canim. Doktor kontrolunde kullaniyorsun degil mi canım. O ilac düzene girdirir doktorun dedigi sure kadar kullan bakalim.. zamaninda adet olmana bende sevindim once saglik. Diger ay ovulasyona yine devam et adet bitiminden itibaren
Saat 10 da yaptigin ile saat 2 de yaptigin testin arasindaki farki gordun mu canim :) bu yüzden diyorum 12 ile 17 arasinda yapin diye. Gecen ay kacinci gunde pik gördük sende?
Once test yap canim test 5 dk icinde ciktiktan sonra denersinCanım sen bana geçen ay demiştin ya testine su dök gerçekse kalır eğer yalancı pozitifse kaybolur diye. Sence denesem mi ?