Test yaptın mı cnmCanım sen bana geçen ay demiştin ya testine su dök gerçekse kalır eğer yalancı pozitifse kaybolur diye. Sence denesem mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptın mı cnmCanım sen bana geçen ay demiştin ya testine su dök gerçekse kalır eğer yalancı pozitifse kaybolur diye. Sence denesem mi ?
Cnm testi ilk yaptiginda pik mıydı şimdi tam eşit görünmüyor ama öyleyse catlamasCanım sence çatlamışmı
Bugün kasık ağrısı hissttim bide hafif silik cıkınca dedim çatladı heraldeCnm testi ilk yaptiginda pik mıydı şimdi tam eşit görünmüyor ama öyleyse catlamas
Dünkü test tam eşit değil gibi bi aselece de baksın ama bu gun tekrar siliklesmis cnm başka test yapmadın mi once yaniBugün kasık ağrısı hissttim bide hafif silik cıkınca dedim çatladı heralde
Evet yaptım canım sanki düne göre bugün daha silikti. Sanırım bu ayda fos çıktıkTest yaptın mı cnm
Yine kaçırdım üzerinden saatler geçti. şimdi göndereceğim testte 20 saniye başında bekledim belirdi. Ama sanki bu düne göre daha silik. NeyseAllahtan testlerim bitti yine kafayı yemişcesine yapardımOnce test yap canim test 5 dk icinde ciktiktan sonra denersin
Daha çatlamamış Canım değerlendirmeye devam
Gebelik testi yap hemen hamile alma ihtimalin yüksek canm
Kızlar çiği varmı yok mu sizce ben yok diyorum arkadasım var diyor
Cnm baya belirgin iste anlamadım vala seni iki testi yanyana koyup atsana biEvet yaptım canım sanki düne göre bugün daha silikti. Sanırım bu ayda fos çıktık
Ama benim bütün adet belirtilerim var 5-6 gündür..ben adetimi beklerken bütün bi test yapayım dedim böyle çıktı sonuçGebelik testi yap hemen hamile alma ihtimalin yüksek canm
Çatlamıştıro zamn cnmYaptım canım ama hiç birinde cizgi cıkmadı
Var ama testin çizgisi de olabilirKızlar çiği varmı yok mu sizce ben yok diyorum arkadasım var diyor