- 13 Mart 2019
- 12.853
- 41.433
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CAnım yaptıklarımın hiç birinde cizgi yoktu ondan atmadım bi bugün cıktı işte bugün işteyim ama yarın ne cıkcak merak ediyorumBugunu degerlendir canim yarin da test yap bir bakalim olur mu bir de testleri toplu resim atarsan daha iyi karsilastirma yapariz
Saat 10 da yaptigin ile saat 2 de yaptigin testin arasindaki farki gordun mu canim :) bu yüzden diyorum 12 ile 17 arasinda yapin diye. Gecen ay kacinci gunde pik gördük sende?Aselece yaptım canım
Olsun canım bak yapanlar nasil biriktiriyor. Silik de olsa aradaki fark nasil ilerliyor ona bakacaz. Yarin yap bakalim ne cikacak :)CAnım yaptıklarımın hiç birinde cizgi yoktu ondan atmadım bi bugün cıktı işte bugün işteyim ama yarın ne cıkcak merak ediyorum
Tamam canım bakalım atıcam yarın hayırlısı olur inşallahOlsun canım bak yapanlar nasil biriktiriyor. Silik de olsa aradaki fark nasil ilerliyor ona bakacaz. Yarin yap bakalim ne cikacak :)
Canim toplu test resimleri atabilir misin bana? Bir de adetin kacinci gun geldi canim?Aselece canm dün hafif kanamam vardı test koyu çıkmıştı ya bugün kanamam biraz daha fazla bak test sonunda silik çıktı çok şükür
Canım ben yine idrar testinde pozitifi gördüm kafa yedirtecek ya bat 16Bugunden itibaren dedigim gibi devam et canim muhtemelen 3 4 gune pik olur duzenli ise adetin
Cnm testleri attım ama resimlerden atarım şimdi dün 29. Gündü ilk defa bu kadar erken oldum demiştim ya bu ay agnucaston hayit hapı içiyordum onun sayesinde galiba ama olsun bi yandan sevindin bi yandan tuhaf bi ay oldu.en altta 1 yazan bu gunki bekleyince biraz koyulasmis ama baya silik yani önceki günlere bakaCanim toplu test resimleri atabilir misin bana? Bir de adetin kacinci gun geldi canim?
Gebelik testi pozitif cnm neden bi sorun mu varCanım ben yine idrar testinde pozitifi gördüm kafa yedirtecek ya bat 16
Geçen ay da böyle olmuştu canım kandan baktırmıştım sonuç 3 çıkmıştıGebelik testi pozitif cnm neden bi sorun mu var
Anladim canim. Doktor kontrolunde kullaniyorsun degil mi canım. O ilac düzene girdirir doktorun dedigi sure kadar kullan bakalim.. zamaninda adet olmana bende sevindim once saglik. Diger ay ovulasyona yine devam et adet bitiminden itibarenCnm testleri attım ama resimlerden atarım şimdi dün 29. Gündü ilk defa bu kadar erken oldum demiştim ya bu ay agnucaston hayit hapı içiyordum onun sayesinde galiba ama olsun bi yandan sevindin bi yandan tuhaf bi ay oldu.en altta 1 yazan bu gunki bekleyince biraz koyulasmis ama baya silik yani önceki günlere baka
Doktora gitsene bir kan ver bakalim hayirlisi insallah gebelik vardir bilemezsinCanım ben yine idrar testinde pozitifi gördüm kafa yedirtecek ya bat 16
Evet canm bende sevindim biter bitmez baslayacagimAnladim canim. Doktor kontrolunde kullaniyorsun degil mi canım. O ilac düzene girdirir doktorun dedigi sure kadar kullan bakalim.. zamaninda adet olmana bende sevindim once saglik. Diger ay ovulasyona yine devam et adet bitiminden itibaren
Geçen ay da böyle oldu ya canısı artık daha tedbirliyim adetim geçene kadar kan vermicem hiç te sevinçli değilim bu süreç insanın Sevinç’ini bile alıyor.Doktora gitsene bir kan ver bakalim hayirlisi insallah gebelik vardir bilemezsin
Geçen ay da böyle oldu ya canısı artık daha tedbirliyim adetim geçene kadar kan vermicem hiç te sevinçli değilim bu süreç insanın Sevinç’ini bile alıyor.
Elimde bir tane test kaldı yarın mı yapsam yoksa adete 2 kala mı yapsamYarın bi test daha yap o zamn cnm
Cnm yarında yap çıkarsa daha sonra kan vermeye gidersin en mantıklısı tabi benceElimde bir tane test kaldı yarın mı yapsam yoksa adete 2 kala mı yapsam
Bende şuan çıktıysa sabah ilk idrarda hayli hayli çıkar diye düşünüyorum. Yapayım gitsin dimi yarın yapayım bencedeCnm yarında yap çıkarsa daha sonra kan vermeye gidersin en mantıklısı tabi bence