Test te T cizgisi cok silik cikmis T cizgisi C cizgisinden daha koyu olana kadar test yapmaya devam etmelisin.Merhaba kızlar, ilk defa bugün başladım bu testleri yapmaya, şimdi bu testten nasıl bir anlam çıkarmalıyım? Yardımcı olur musunuz?
Testin sonucunu etkilemez korkma sorun yok yola devamYok canm basit folikül kisti geçen aydan ama testin sonucunu etkiler mi acaba
Teşekkür ederim, peki şuanda yumurta oluşmaya mı başlamış? Koyulaşıncaya kadar gün aşırı ilişki gerekli mi?Test te T cizgisi cok silik cikmis T cizgisi C cizgisinden daha koyu olana kadar test yapmaya devam etmelisin.
9 nisanda son adet tarihimSon adet tarihin kac ki?
Ya bugun degerlendirmessemde yarin siliklesireseBir gun daha yap test pik degil daha
Pik olmasi yakin gibi teste gore.. evet pik olana kadar duzenli iliski 2 gune 1 yada 3 gune bir gerekli.Teşekkür ederim, peki şuanda yumurta oluşmaya mı başlamış? Koyulaşıncaya kadar gün aşırı ilişki gerekli mi?
Ee senin normal olman gereken adet tarihin yakin o zaman dogru mu canimSon adet tarihin kac ki?
Sorun olmaz yarin siliklestigini gorursek yarin arti 2 gun daha iliski yaparsinYa bugun degerlendirmessemde yarin siliklesirese
Çok teşekkür ederim canım, çok faydalı oluyorsun herkese Allah kalbinden geçenleri kabul etsin inşallahPik olmasi yakin gibi teste gore.. evet pik olana kadar duzenli iliski 2 gune 1 yada 3 gune bir gerekli.
Rica ederim kuzum. Allahtan istediğim gebelik isteyen dileyen herkese bir an önce mücizesini vermesiÇok teşekkür ederim canım, çok faydalı oluyorsun herkese Allah kalbinden geçenleri kabul etsin inşallah☺
İnşallah canım aminRica ederim kuzum. Allahtan istediğim gebelik isteyen dileyen herkese bir an önce mücizesini vermesi
Evet en geç 9 Mayısta adet olmam gerekiyor. Yani adet olacağım tarihten 6 gün önce bu şekilde çıktı ovulasyon testim sonra yavaş yavaş silikleşti tekrar. Geç mi yumurtlamış oluyorum? O günü de değerlendirdim. Ama sonuç olumlu olursa ne zaman öğrenilir ki? Kafam çok karışık gerçekten canım teşekkür ederim sana da vakit ayırıp cevap veriyorsun.Ee senin normal olman gereken adet tarihin yakin o zaman dogru mu canim
Alttakini simdi yaptim catlamismi oluyor yoksa farkli saatlerde yaptim diye boyle farkedermiSorun olmaz yarin siliklestigini gorursek yarin arti 2 gun daha iliski yaparsin
Pik gibi çıkmış canim tekrar yumurtluyor olabilirsin adete 3 gun kala yumurtlayanlar var. Istersen 2 gun degerlendir.Evet en geç 9 Mayısta adet olmam gerekiyor. Yani adet olacağım tarihten 6 gün önce bu şekilde çıktı ovulasyon testim sonra yavaş yavaş silikleşti tekrar. Geç mi yumurtlamış oluyorum? O günü de değerlendirdim. Ama sonuç olumlu olursa ne zaman öğrenilir ki? Kafam çok karışık gerçekten canım teşekkür ederim sana da vakit ayırıp cevap veriyorsun.
Gunduz ayni saatte yap canim. Bu test gecerli degilAlttakini simdi yaptim catlamismi oluyor yoksa farkli saatlerde yaptim diye boyle farkedermi
Tamam cnm saolGunduz ayni saatte yap canim. Bu test gecerli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?