Durumu biliyorum kuzum sorun degil bana gore. Ama degerlendirmede farklilik oluyor diye soyledim. Neyse dedigim gibi bugünü degerlendirin yarin teste göre bakalim olur muYa canm biliyorum testler çok farklı benim testler yeter diye düşündüm yetmedi bu kadar uzun süreceği aklıma gelmedi yeniden sipariş versem günüm kaçacaktı malûm işçi bayramı tatil bu sefer de böyle olsun yarinki test te belli olur
Sağol cnm basinida ağrıttım k.b hakkını helal et. Yarın ki testte belli olur herseyDurumu biliyorum kuzum sorun degil bana gore. Ama degerlendirmede farklilik oluyor diye soyledim. Neyse dedigim gibi bugünü degerlendirin yarin teste göre bakalim olur mu
Ne demek canim zaten faydali olabilmek icin burdayim. Insallah guzel olacak herseySağol cnm basinida ağrıttım k.b hakkını helal et. Yarın ki testte belli olur hersey
C çizgisi sabit kırmızı çizgi t ise silinen canım.2 mayisin en koyu durani t cizgisi mi c cizgisi mi bir de boyle resim atinca hangisi t hangisi c belli olmuyor bilgin olsun cok karistirirm
Hep ayni yonde mi dizili kuzum testlerinC çizgisi sabit kırmızı çizgi t ise silinen canım.
1 mayis yumurtlama 2 mayis catlama canim. 1 2 3 4 degerlendirin mutlaka..Hep ayni yonde mi dizili kuzum testlerin
Tesekkurederim4 saat neden idrar tutacaksin bunlari kim soyluyor canim. 2 saat oncesinden sivi alimini bırakın her gun 12 ile 16 saatleri arasinda yapin testi yeterli.
Evet canısıHep ayni yonde mi dizili kuzum testlerin
1 mayis yumurtlama 2 mayis catlama canim. 1 2 3 4 degerlendirin mutlaka..Evet canısı
Çok sağol canm bu arada ne olur beni yanlış anlama yaptığım testleri satın aldığım hanfendiye sordum strep testleri ondan almıştım soran olursa seninişine yarar diye yazıyorum strep testler çok hassas olduğu için 9 gün pik mis 10 günde kalemde pik olmuş testlerin hassasiyetiyle alakalı dediNe demek canim zaten faydali olabilmek icin burdayim. Insallah guzel olacak hersey
Toplu testi neden istiyorum biliyor musun canim aradaki farka bakabilmek icin.. lutfen toplu test atar misinAselece canım sence çatlamış mı yumurta biraz önce yaptım testi. İlk pik gördüğümün üzerinden 37 saat geçti bana çizgiler eşit gibi geldi ama çatlamış mı merak ediyorum
Tamam canimÇok sağol canm bu arada ne olur beni yanlış anlama yaptığım testleri satın aldığım hanfendiye sordum strep testleri ondan almıştım soran olursa seninişine yarar diye yazıyorum strep testler çok hassas olduğu için 9 gün pik mis 10 günde kalemde pik olmuş testlerin hassasiyetiyle alakalı dedi
Canım yumurtlama olunda attım hepsini çöpe yaa ama çatlamış sanırım yine test yaptım T çizgisi silikleşmiş. Şimdide üzülüyorum silikleştiğine göre yine döllenme olmamış diyeToplu testi neden istiyorum biliyor musun canim aradaki farka bakabilmek icin.. lutfen toplu test atar misin
Canim t cizgisi siliklestigi zaman catlamis demektir yumurtan asil dollenme catlayinca yapacagin iliskiden sonra olacak t cizgisine gore döllenme var yok diyemeyizCanım yumurtlama olunda attım hepsini çöpe yaa ama çatlamış sanırım yine test yaptım T çizgisi silikleşmiş. Şimdide üzülüyorum silikleştiğine göre yine döllenme olmamış diye
Kuzum napıyım yaaa valla daha aklımı bu yolda bırakıcam heraldeCanim t cizgisi siliklestigi zaman catlamis demektir yumurtan asil dollenme catlayinca yapacagin iliskiden sonra olacak t cizgisine gore döllenme var yok diyemeyizayy güldürdün beni kiz dur bir dakika sakin bak senin pik hangi gündü mesela dün 2 siydi diyelim. Senin bugun 3 u siliklesti t yani yumurta catladi sperm icin hazir durumda. Bu yuzden vucutta bol sperm barindirmak icin sansimizi artirmak icin 2 3 4 5 mayis ara vermeden hergün birliktelik yapiyorsun. Sonra bundan en az 12 gün sonra dollenme var mi yok mu diye gebelik testiyle kontrol ediyoruz hamilemisin diye yani dollenmeye bakmak icin daha cok var 2 hafta
Cnm o adete yakın veya 2 hafta sonra pik olursaKuzum napıyım yaaa valla daha aklımı bu yolda bırakıcam heraldedün değerlendirdik akşam testimde azalmıştı göndermiştim sana da inşallah döllenmiştir ya daha cok varmış diyorlar ya hamilelerde lh hep pik oluyormus ondan üzüldüm bende
Hmm oh içim rahatladı kuzum inşallah pik olur ozaman da yaaa benim gecem gündüzüm bu oldu. EşimCnm o adete yakın veya 2 hafta sonra pik olursa
Valla ne yalan söylim benimde gecem gündüzüm bu testler oldu ama sen biraz sakin ol bu bi süreç bekleyeceksin artHmm oh içim rahatladı kuzum inşallah pik olur ozaman da yaaa benim gecem gündüzüm bu oldu. EşimAselece ye test atacağım zaman doktoruna attın mı diyor iyice sardık rabbim inşallah nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?