İnşallah sakin olalım canım benim mutlu sona ulaşalım inşallah beklemenin sonu hayra çıksın yeter kiValla ne yalan söylim benimde gecem gündüzüm bu testler oldu ama sen biraz sakin ol bu bi süreç bekleyeceksin art
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sakin olalım canım benim mutlu sona ulaşalım inşallah beklemenin sonu hayra çıksın yeter kiValla ne yalan söylim benimde gecem gündüzüm bu testler oldu ama sen biraz sakin ol bu bi süreç bekleyeceksin art
Hihihi korkma kiz adete kadar hic birseyden.. ben bir tek hamilelik beklendiği zaman adet olana cok üzülüyorum.. sen güzelce su 4 gunu degerlendir sonra adete kadar da 3 gune bir 2 gune bir iliski yapmaya devam et gerisi Allahin takdiri.. bizler sadece vesileyiz Allahin izniyle..Kuzum napıyım yaaa valla daha aklımı bu yolda bırakıcam heralde dün değerlendirdik akşam testimde azalmıştı göndermiştim sana da inşallah döllenmiştir ya daha cok varmış diyorlar ya hamilelerde lh hep pik oluyormus ondan üzüldüm bende
İşte ben 1 yıldır hamilelik beklerken adet oluyorum kuzum yaa kahroluyorum o adet basladığı anda ki mutsuzluğumu tarif edemiyorum. Tavsiyelerine uyucam canım inşallah rabbim nasip etsin de burdan mutlu haberlerimi de sizinle paylaşayım ne diyimHihihi korkma kiz adete kadar hic birseyden.. ben bir tek hamilelik beklendiği zaman adet olana cok üzülüyorum.. sen güzelce su 4 gunu degerlendir sonra adete kadar da 3 gune bir 2 gune bir iliski yapmaya devam et gerisi Allahin takdiri.. bizler sadece vesileyiz Allahin izniyle..
Valla bu pcos beni mahvetti benim bu ayki ovulasyon hayal oldu heralde bi bakar mısınız kızlar saçma sapan tüm yorumlar kabul çünkü bu ovulasyon bi garip oldu biraz benden de kaynaklı da neyseHihihi korkma kiz adete kadar hic birseyden.. ben bir tek hamilelik beklendiği zaman adet olana cok üzülüyorum.. sen güzelce su 4 gunu degerlendir sonra adete kadar da 3 gune bir 2 gune bir iliski yapmaya devam et gerisi Allahin takdiri.. bizler sadece vesileyiz Allahin izniyle..
12ler pik gibi duruyor ama canım daha öncekilerden daha koyu çıkmış T çizgisi canım ama allah yardımcın olsun pcostan heralde bu durum sen eşinde bir sorun yoksa sürekli değerlendirmeye calış benceValla bu pcos beni mahvetti benim bu ayki ovulasyon hayal oldu heralde bi bakar mısınız kızlar saçma sapan tüm yorumlar kabul çünkü bu ovulasyon bi garip oldu biraz benden de kaynaklı da neyse
Çok şükür cnm en azından onda hicbir sorun yok ama anlamadım 9 dan beri bi artış var o kesin çünkü o testler hep silikti bakalım göreceğiz cm12ler pik gibi duruyor ama canım daha öncekilerden daha koyu çıkmış T çizgisi canım ama allah yardımcın olsun pcostan heralde bu durum sen eşinde bir sorun yoksa sürekli değerlendirmeye calış bence
Bencede bu son yaptığın testler bana da daha net geldi inşallah pik olur canımÇok şükür cnm en azından onda hicbir sorun yok ama anlamadım 9 dan beri bi artış var o kesin çünkü o testler hep silikti bakalım göreceğiz cm
Biraz daha arttip düşse artık şu değer 22 gün olduBencede bu son yaptığın testler bana da daha net geldi inşallah pik olur canım
Ya cnm bu testten ben de kullandım ama testte bi sorun mu var bilmiyorumKızlar bana da yardımcı olur musunuz acaba adetime 8-9 gün kaldı dedim bi ovulasyon testi yapayım sonuç böyle çıktı. Daha yeni mi yumurtluyorum pek anlayamadım.
Niye ki canım?Ya cnm bu testten ben de kullandım ama testte bi sorun mu var bilmiyorum
Artı med değil mi bide sende silik çıktıysa daha önce test sorun yok tür bende hep koyu cikiyorNiye ki canım?
Daha önce silik çıktı ilk defà böyle çıktı evet canım arti medArtı med değil mi bide sende silik çıktıysa daha önce test sorun yok tür bende hep koyu cikiyor
Haa sen daha önce bu şekilde görmediysen yumurtluyor pardon yumurtan çatlıyor olabilir pik olmuş cunkuDaha önce silik çıktı ilk defà böyle çıktı evet canım arti med
Ama adetime 9 gün kaldı normal.mi?Haa sen daha önce bu şekilde görmediysen yumurtluyor pardon yumurtan çatlıyor olabilir pik olmuş cunku
Yani cnm sürekli yapıp daha önce pik gördüysen yani bu ay evet gebelikte olabilir ama pik görmediysen yeni pik yapıyor olabilirAma adetime 9 gün kaldı normal.mi?
Dedim acaba gebelik falan mı bi ümit ettim
Ya canım bu ay sadece bi iki kere yaptım baktım negatif bıraktım yapmayı bugün aklıma geldi bi yapayım dedim yaptım böyle çıktı ana adetime de az var ya kafam karıştı.Yani cnm sürekli yapıp daha önce pik gördüysen yani bu ay evet gebelikte olabilir ama pik görmediysen yeni pik yapıyor olabilir
Canm kesin birşey söylemek zor bu durumda .Ama yarın yap eğer silikse yumurtluyorsun dur ama aynı koyusa hamile olabilirsinYa canım bu ay sadece bi iki kere yaptım baktım negatif bıraktım yapmayı bugün aklıma geldi bi yapayım dedim yaptım böyle çıktı ana adetime de az var ya kafam karıştı.
Kızlar bana da yardımcı olur musunuz acaba adetime 8-9 gün kaldı dedim bi ovulasyon testi yapayım sonuç böyle çıktı. Daha yeni mi yumurtluyorum pek anlayamadım.
Kızlar bana da yardımcı olur musunuz acaba adetime 8-9 gün kaldı dedim bi ovulasyon testi yapayım sonuç böyle çıktı. Daha yeni mi yumurtluyorum pek anlayamadım.